Ma reggel – ok, délután, de itt más az időszámítás – az elmém viaskodott bennem, és arra hívott, hogy zárjam be a szívem. És ekkor történt a csoda, megérintett Isten jelenléte a hangokon keresztül. Olyan volt, mint egy tavaszi olvadás, a szeretet-hullám egy hatalmas lökéssel keresztültörte a falat, amit építgettem, és megtöltött lágysággal.

Éjjel összevitatkoztunk a Kedvesemmel. Lehet furán hangzik, de ez számomra jó hír, mert sokáig nem tudtunk vitatkozni. Az ő mintázata az volt, hogy mindent magában tartott, és megbeszélés helyett elrohant. Ez az elmúlt egy évben rengeteget változott, elmaradtak az elrohanások, egyre nyíltabban kommunikál, és közben én is elkezdtem megtanulni azt, hogy hogyan beszéljek vele és mit tegyek ezekben a helyzetekben.

Ami még mindig nehéz számomra az a türelem, elfogadni, hogy az ő tempója a dolgok belső rendbetételére és a jókedvbe, megnyílásba való visszaérkezésre más, mint az enyém. A türelmem csökkenésével szokott beindulni a belső háborgás, ami különböző olyan megoldások felé hív, melyeknek elég kevés köze van a szeretethez.

Egy ilyen pillanatban érintett meg a Csoda. A Kedves tv-csatornát váltott, és megszólalt egy dal, gyönyörű képek váltották egymást és közben egy férfi hang megerintettAllah 99 nevét énekelte. Minden háborgás, és elme-játék eltűnt belőlem, a megszólaltatott rezgések átmosták az egész lényemet, és visszavittek a kitárt szív állapotába. Visszaérkeztem oda, hogy minden mindegy, nem megoldásokat kell keresnem, hanem egyszerűen csak szeretnem. Visszaérkeztem oda, hogy mindegy ki mit tesz, hogyan viselkedik, Én valódi lényegemben szeretet vagyok – persze mindenki más is, de ennek felismerése és megélése szabadon választott -, és nem érhetem be ennél kevesebbel, ha nemet mondok a szeretetre, akkor magamra mondok nemet, és az a legfájdalmasabb.

Mélységes hála van bennem, hogy az Isteni segítség megint a kellő időben, megint jókor érkezett. A segítség mindig megérkezik. És, ha tudatos vagy abban, hogy a szeretetet választod, hívod, kéred, akkor észre is fogod venni, amikor megérint a Csoda.

„Ha képesek lennénk egy embert teljesen szeretni és teljesen megbocsátanánk neki, akkor rátalálnánk a Mennyországra.” – írja Chuck Spezzano.

A párkapcsolatod a legnagyobb ajándék számodra, mert lehetőséget ad arra, szeresd a másikat tejességgel, és így megéld Valódi Önmagadat.

És biztosíthatlak róla, hogy valahányszor döntesz a szeretet mellett, olyan dolgok tudnak közöttetek kinyílni, amelyeket átjár a Mennyország érzése.

Ha szeretnél ennek megtapasztalásában elindulni, akkor várlak Téged májusban újra induló online kurzusomon:

„Hétköznapi Mennyország”

Online Kurzus Nőknek a boldog párkapcsolatért

indul: 2013. május 23.

5 hét * 5 hanganyag ­* 5 tanítás * 5 gyakorlat

„Ha képesek lennénk egy embert teljesen szeretni és teljesen megbocsátanánk neki, akkor rátalálnánk a Mennyországra.” (Chuck Spezzano)

Csak rajtunk múlik, hogy a párkapcsolatunkban a Mennyországot vagy a Poklot tapasztaljuk. Minden félelemből fakadó reakciónk egyre több szétválasztottságot hoz létre, és egyre több fájdalmat élünk át. A párkapcsolatban elég az egyik fél szeretet melletti döntése ahhoz, hogy a szerelem lángja újra fényesen világítson, és a megszülessen a pár között a hétköznapokban is élhető Mennyország.

Képes vagy a szeretetet és a Mennyországot választani. Ez a kurzus abban segít, hogy ezt az életedet és kapcsolatodat átformáló gyakorlattá tudd változtatni.

A kurzus részvételi díja 6600Ft. KEDVEZMÉNY! Most a kurzust és a Hathor Kelyhe Hanganyagot (eredeti ára 2500Ft) kedvezményes, 4500Ft-os áron rendelheted meg, ha április 23-ig bejelentkezel és befizeted a részvételi díjat.

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Ha egy embernek teljesen megbocsátanánk, mondja Spezzano. De hogyan? Néha ez elérhetetlenül nehéznek tűnik.

Nemrégiben egy itteni barátnőmet gyógyítottam és előjött a megbocsátás téma. Javasoltam neki a Ho’oponopono négy mondatát. Ezzel általában mélyre tud utazni, de most nem tudott velük mit kezdeni, mert a Szeretlek mondat kimondásánál nem tudott valódi lenni.  Ezért végül azt javasoltam, hogy próbálja ki az Al Ghaffur név zengetését. Allahnak ez a neve a megbocsátás rezgését hozza el, én azért szeretem, mert a zengetésével azt érzékelem, hogy Isten megbocsátó ereje keresztül árad rajtam akkor, amikor én ezt emberi erőből nem tudom megtenni. Neki is segített.

Ha szeretnél te is beleutazni Allah neveinek erőteljes rezgésébe, akkor várlak téged Testfényesítő Online Kurzusomon, melyre holnap éjfélig még kedvezményes áron jelentkezhetsz:

Test-Fényesítő Böjtös Online Kurzus

28 napos kurzus testi, lelki és szellemi jóllétedért

indul: 2013. május 9.

28 nap ­* 28 meditációs hanganyag * 28 napi megerősítő gondolatsor

ÚjHoldtól ÚjHoldig tartó böjtös folyamatra hívlak. Napfelkeltétől napnyugtáig tartó testi, lelki és szellemi böjtre. A testi böjtöt végezheted a Ramadán böjti gyakorlata szerint (napfelkelte és napnyugta között az evés és ivás szüneteltetésével). Vagy átalakíthatod olyan módon, hogy csak vizet iszol ebben az időszakban.

Ezt a testi folyamatot egészítjük ki azzal, hogy tisztító böjtöt tartunk a gondolatok, érzelmek és energiák szintjén is.

A böjtös folyamat alatt minden nap kapsz egy meditációs hanganyagot Allah valamelyik nevével, amelynek segítségével folyamatosan emelheted a rezgéseidet. A hanganyaghoz kapcsolódóan kapsz egy gondolatsort is, amely abban támogat, hogy szeretet-alapú döntéseket hozz a mindennapjaidban.

A Test-Fényesítő Böjtös Online Kurzus részvételi díja 8800Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 4400FT, ha április 19-ig bejelentkezel!

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!