“Milyen érdekes a Lélek, pszichológusként annyira mást mondtam volna…” – mondta egy Lélek-Összekapcsolás után az egyik barátnőm, aki tőlem tanulta a Lélek-Összekapcsolást.

Teljesen egyet értek vele, hiszen már annyiszor megtapasztaltam, hogy a Lélekben teljesen más összefüggések és megoldások vannak, mint ahogy azt az emberi elme ki tudja gondolni. Ezek az összefüggések a Lélek szemével válnak láthatóvá, éppen ezért sokkal gyorsabb átalakulások élhetőek meg a Lélek segítségével, mint az elmén keresztüli erőlködéssel.

Ma jót mulattam azon, hogy mennyire látható a rejtett akkor, amikor valaki a Lélek szemével lát. Egy Facebook ismerősöm látszólag semleges státuszát olvastam, és azonnal megjelent egy közös ismerősünk képe a belső látásom előtt – pedig a státusz semmilyen módon nem említette őt, sőt nem is utalt rá -, és tudtam, hogy a két ember között mély feszültség van, és benne vannak egyfajta versengési mintázatban. Pár óra múlva jól össze is vesztek nyilvánosan az FB-én, és az egymásra lövöldözött kommentjeik pontosan visszaigazolták azt, amit én már előtte éreztem és tudtam.

Általában a saját történéseimet is jól látom Lélek-szemmel, de mégis nagyon örülök annak, hogy vannak már mások is, akik megtanulták tőlem a Lélek-Összekapcsolást, hiszen nekem is jól jön a segítség valaki mástól, aki érzelmileg nem érintett az én életem történésében, és ezért tisztább a rálátása egy adott helyzetre. A pszichológusos beszélgetésnél, engem gyógyított egy volt tanítványom. Lélek-Összekapcsolást cseréltünk, ő segített nekem, és aztán én neki :-)

Nagyon örülök, hogy erre már van lehetőségem, mert már három csoportnak is továbbadtam azt a tudást, amit több életen keresztül gyakoroltam, és amire Egyiptom segített visszaemlékeznem.

Októberben indul egy újabb csoport, amelynek te is része lehetsz. Ha szeretnél a Lélek szemével látni, és a Lélek-Összekapcsolással gyógyítani, várlak Téged:

LÉLEK-GYÓGYÍTÓI KURZUS

2013. november 9-11.

A három napos intenzív gyakorlati kurzust megelőzi egy 3×10 napos felkészítő online kurzus. Az online kurzus során érzékelést tágító és a Lélekre hangoltságot fejlesztő gyakorlatokat kapsz tőlem, illetve a 3×10 nap alatt három alkalommal konzultálunk skype-on keresztül, amely alkalmakkor megbeszéljük a gyakorlatok során szerzett tapasztalásaidat és személyes támogatást kapsz, hogy a folyamatodat még jobban el tudd mélyíteni. Ezt az intenzív felkészülést követően találkozunk személyesen novemberben, amikor sok-sok gyakorlaton végig-utazva érkezünk meg oda, hogy minden résztvevő végigcsinálja a teljes Lélek-Összekapcsolás folyamatát.

A 3×10 napos felkészítő folyamat 2013. október 7-én indul. A díja 30 000Ft, ebből 10 000Ft az előleg, amely jelentkezéskor fizetendő, a maradék 20 000Ft-nak október 7-ig kell beérkeznie.

A novemberi háromnapos folyamat díja 35000Ft, ebből 10 000Ft az előleg, amely jelentkezéskor fizetendő, a maradék 25 000Ft a találkozónk alkalmával fizetendő.

JELENTKEZÉSHEZ ÉS RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTS!

Miben segít a Lélek-Összekapcsolás? Bármiben. Legyen az fizikai szinten megjelenő betegség, belő fásultság, vagy egy olyan élethelyzet, amibe hosszú ideje bele vagy gabalyodva. Minden ilyen harmóniából kimozdult állapot azért tud létrejönni, mert elveszünk az elme illúziói között és elhangolódunk a Lélek rezgésétől.

Hat főt tudok még Lélek-Összekapcsolásra fogadni budapesti tartózkodásom alatt:

LÉLEK-ÖSSZEKAPCSOLÁS

 

Az általad hozott témával dolgozunk, a gyógyítás irányát a te szándékod szabja meg. Az életed átalakításának szándékát megfogalmazva irányt adsz annak, hogy mit mutasson meg a Lelked végtelen könyve. A Lelked a személyes könyvtárad, benne van minden információ múltról, jelenről és a jövő minden lehetőségéről. A Lélek.összekapcsolás folyamatában a Lelked megmutatja az elakadásokat, kitisztítjuk azokat, majd a Lelked vezetését követve áthangoljuk a fizikai és energia testeket, azaz Lényed egészét arra, hogy a Lelked hullámán haladj a szándékod elérése felé. A gyógyítás alatt átkerülsz arra a rezgés-szintre, mely harmóniában van a szándékoddal és a Lelkeddel, és a Lelked azzal kapcsolatban is információt küldd, hogy hogyan tartsd meg magad ezen a rezgésen a mindennapokban, így segítve azt, hogy az energiák átalakulása megjelenjen a fizikaiban.

 

Ezekből az időpontokból választhatsz még: szeptember 17.  11:15-12:15 * szeptember 19.  16:30-17:30, 20:30-21:30 * szeptember 22. 12:15-13.15, 14:00-15:00, 15:15-16:15

 

A Lélek-Összekapcsolás részvételi díja 11 000Ft és 13 000Ft között az az összeg, amelyet most jó szívvel ki tudsz fizetni. A Mentor-program folyamatának első találkozója ugyanannyi, mint a Lélek-Összekapcsolás, a további (három-négy hetente) találkozók díja 9000Ft (a további találkozókhoz skype szükséges).

Jelentkezéshez küldd el a neved, a telefonszámod, a választott időpontot és összeget, illetve a LÉLEK szót, ha egyszeri gyógyítást szeretnél, a LÉLEK-MENTOR szót, ha Mentor-Programra jelentkezel: kriszta@vereskriszta.com