„Ő az Anyám! Röpítik angyalok, szemétől kék az ég, s a szívétől ragyog. Holdsugár a haja, napfény a homloka, és ahogy mosolyog, múlik az éjszaka. Üdvözlégy, anyám! Üdvözlégy, Mária! Dicsőség tenéked! Fényesség! Glória! Arcodat álmodom kietlen égre, jöjjön el hát az anyák kora végre!” (Müller Péter-Müller Péter Sziámi: Mária evangéliuma)

Az az eszencia, amelyet Mária alakjában ismerünk Lemuria egyszerre ölelő és elengedő, minden körülmények között mariaolaj2tápláló energiája. Most, amikor egyre több ember tudatosságában születik az Új Föld, amely az egykori Lemuriai Édenkert tudatos újra-választása és teremtése a Máriával való mély kapcsolódás különösen gyógyító és tápláló.

Anyák kora – ezt írja Müller Péter Mária kapcsán. Minden anya olyan világot szeretne a gyermekeinek, amiben biztonság van és béke. Mária segítségével ezen világ rezgését választjuk, amely aztán fizikaivá válik a tetteinkben, saját életünkben, majd a nagy egészben.

Saját anyai vonalad, anyasággal kapcsolatos sebeid gyógyítására, saját Mária-minőséged felébresztésének segítésére készül most egy mélyre-ható, finoman teljességbe simogató elixír:

MÁRIA OLAJ

Kairó öt Máriához kapcsolódó, ma is zarándokhelyként működő pontján csatornázom Mária anyai üzeneteit. Öt mariaolaj1hanganyag készül, és ezzel az öt energiával telítődik a damaszkuszi rózsa parföm olaj, amelyet aztán a hanganyagokkal együtt megkapsz. A virágok királynőjének nevezett damaszkuszi rózsa olaja tested öt pontjára felkenve lehorgonyozza a test szintjén Mária eszenciáját, így az gyorsabban válik a fizikai megtapasztalásod részévé.

A Mária Olaj ára 5000Ft, amely tartalmazza a hanganyagokat és 20ml olajat. Az olaj mellé kérhetsz otthon használható díszes kis üvegcsét is, melynek ára 800Ft. Még 12 üveg olaj van, addig tudsz rendelni, amíg van belőle. (Az olajat  szeptemberi Magyarországra érkezésem után veheted át, a hanganyagokat is akkor kapod meg)

Az olaj megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Kérsz-e üveget:

*