2011-ben jártam először Kairó kopt negyedében, Mária függő-templomában, ami azóta az egyik kedvenc helyem Kairóban. Ami akkor ott az első, kopt Máriával való találkozásban megfogott az volt, hogy a hiányzott belőle a katolikus Szűz Mária és Mária Magdaléna mesterséges szétválasztottsága.

És itt nem a két személyről beszélek, hanem a női energia ketté-osztottságáról, melyet az Egyház tudatosan hozott létre. A női Szentre és Szajhára való osztottságáról.

Az Egyház kreált egy Mária, azaz női képet Szűz Mária személyében. Ő az mariaelfogadható női út, ő a tiszta, az ártatlan, az emelkedett, amelyhez a tisztességes nőnek hasonlítania kellene. Ezt a képet támasztották alá a Szűz Mária ábrázolásokhoz használható színek (fehér, világoskék, szürke), hajának lefátyolozottsága, és testrészei elfedettsége (általában csak a gyógyító energiát sugárzó keze látható). Ezek nem véletlenek, hanem az Egyház által kiadott rendelkezések a Mária ábrázolásokhoz kapcsolódóan.

És persze ezzel párhuzamosan megszületett a másik Mária, azaz női kép is. A bűnös, a tisztátalan, a parázna, amely energiát Magdalénához kapcsolta az Egyház, ezzel megerősítve azt, hogy szexuális energiáit megélő, vállaló nő nem elég jó, nem tisztességes, nem méltó az Istenivel való kapcsolódásra, azaz Szajha. Ennek megfelelően a másik Máriát (Magdalai Máriát, azaz Magdalénát) zöldben (a természet színe, és túl pogány), és vörösben (korábban a szerelem, majd a romlottság, a prostituáltak színe) lehetett ábrázolni, testének nagy része mariahid1sokszor fedetlen, és hosszú vörös haja is szabadon kígyózik.

Ezzel a mesterséges szétválasztottsággal született egy szakadék a nőben, a nő nem élheti meg szabadon mindkét minőséget, mert a közösség általi kitaszítottság a következménye. És ezzel párhuzamosan a férfi és kettészakadt, hiszen egyszerre vágyja és veti meg a Magdalénai női minőséget.

Ezek a Szent-Szajha ellentét, szétszakítottság hol nyíltabban (a környezet által is erőteljesen megjelenítve), hol inkább tudattalan, belülről működő mintázatként van jelen a legtöbb nő és férfi életében. Szerencsére egy ideje már egyre több gyógyító, pap/nő szenteli az életét annak, hogy gyógyulást hozzon erre a mély sebzettségre, és most ezt egy erőteljes Égi folyamat is megtámogatja. Augusztus 15. (Nagyboldogasszony napja, Mária mennybemenetele) és augusztus 21. (TeliHold) híd születik a mesterségesen szétválasztott Mária-energiák között, a Föld terébe áramló energiák hidat képeznek a Máriák között, melyen átsétálva egybesimíthatjuk a magunkban hordozott Szentet és Szajhát.

Ezzel a folyamattal segít kapcsolódni az a meditációs anyag, melyet ebben az időszakban fog átadni nekem Mária függő-templomának tere, amely egyik kapuja a föld terébe áradó energiának:

MÁRIA-HÍD MEDITÁCIÓK

Két meditációs hanganyagot érzek születni jelen pillanatban, az egyik a Szent-Szajha szétválasztottság női, a másik a férfi sebzettségét simítja vissza Mária EGYségébe.

A híd augusztus 15-tel kezd épülni, és 21-én ér össze. A meditációkat 26-án küldöm majd ki. A híd épülése közben érdemes már erre a folyamatra hangolódni, és tudatosan nyílni felé. Ebben támogat az a személyre szóló mondat a Nag Hammadi tekercseknek nagy valószínűséggel Mária Magdalénától származó szövegéből, amellyel meditálva, lélegezve összesimulhatsz az erősödő energiákkal.

A meditációkat 26-án küldöm ki, a téged segítő Nag Hammadi mondatot pedig a részvételi díjad megérkezése után, azonnal. A hanganyagok díja 1000Ft.

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *

Sokan vannak , akikben ez a sérülés sokkal mélyebb és fájóbb, mint másokban. Sok nő van, aki életeken keresztül vitte ezt a “skarlát betűt”, és a korábbi emlékek ma is fájóan hatnak az élettapasztalásaikra.

Ha Te is közéjük tartozol, akkor ez az írás Téged különösen megérintett. És, ha szükségét érzed a meditáción kívül, egy ezt a mintát a személyes sorsod különböző lét-síkjairól kioldó gyógyításnak, akkor választhatsz ebből a néhány időpontból:

Magdaléna Lélek-Összekapcsolás a Szent-Szajha sebzettség gyógyítására

Választható időpontok: augusztus 16. 18:00-19:00, 19:15-20:15, 20:30-21:30, augusztus 18. 18:00-19:00, 19:15-20:15, 20:30-21:30, augusztus 21. 18:00-19:00, 19:15-20:15, 20:30-21:30

A Lélek-Összekapcsolás díja 11000Ft és 13000Ft között az általad választott összeg.

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, a telefonszámod, a választott időpontot és összeget, illetve a skype címedet: kriszta@vereskriszta.com