Ahogy az első “Atlantiszi Önmagam” Csatornázásról szóló levelemben írtam, Kairónak négy szakrális helye jelent meg az aktuális energia alap-pilléreként. Ezek közül az egyik, ma felkeresett: Mária Fája. A szikamor fához kapcsolódó legenda szerint Mária és József ennél a fánál keresett menedéket, amikor a csecsemő Jézussal menekültek Heródes gyilkos szándéka elől.A legenda szerint a fa törzse ki is nyílt, hogy elrejtse a családot az üldözők elől, mariafaja1és ugyanezen a helyen forrás fakadt a földből, amelynek vizével a gyermeket megitatták.

Mint ahogy korábban írtam a júniusi ÚjHolddal ébredő atlantiszi erők első hulláma a Szkarebeusz energiához kapcsolódik (ezzel kapcsolatos korábbi írásomért ide kattints). Ma reggel ez az energia-minőség megmutatta, hogy a négy hely, amely a csatornázáshoz tartó-pillérként megjelent (Mária Fája, a Szfinx szív-temploma, Abu Ghurab Ozorisz templomának atlantiszi oltárköve, és egy mecset, amelyről most azt érzem, hogy a Tahrir Tér Omar Makram mecsetje lesz) négy magunkban hordozott félelem-hártya kioldásában segít.

Az első ilyen félelem-hártya, amelynek kioldásában Mária Fája segít, a fizikai szívet veszi körül, és szoros kapcsolatban van a gyökércsakrával. Ez a hártya, melyre kollektíven szert tettünk, akadályozta a természettel való szeretet-teljes viszony fenntartását, és a Földnek adott bizalmunkat.

Nehezen tudunk ma már olyan mély szív-kapcsolatot elképzelni a Földdel és a természettel, hogy védelmező köntössé váljék számunkra egy fa, úgy, ahogy azzá vált Mária számára. Pedig ez valamikor természetes volt az összes, természettel egyensúlyban, közelségben élő nép számára.

Gyönyörű üzenet bukkant rám ma reggel, rögtön azután, hogy ez a félelem-hártya, és kioldási lehetősége megmutatta magát. Ezt most veled is megosztom, mert gyönyörűen mondja el azt, hogy hogyan élhetünk enélkül a félelem-hártya nélkül: “Az indián tanítások ébredésével, hogy a föld nem egyszerűen csak valami, amire építünk, amin járunk és amit természetesnek vehetünk. Hanem tudatossággal rendelkező élőlény.” (Barbara J. Marciniak)

A négy félelem-hártya kioldásához ezen a hétvégén – miközben végigjárom a helyeket – születik egy meditációs hanganyag, ami neked is segíthet, hogy megszabadulj ezektől a régóta terhelő gátaktól:

Szkarabeusz – Félelem Hártya Kioldása Meditáció

A hanganyagok (előre láthatólag négy hanganyag készül a négy félelem-hártya oldásához) jelképes díja 1000Ft. A hanganyagokat három-naponta küldöm ki (TeliHolddal bezárólag).

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Pontos címed:

*
Telefonszámod:

*

A szkarabeusz tisztító energia-minősége aktív egészen a júniusi TeliHoldig, amikor átadja a helyét a Hathor-energiának (erről ide kattintva olvashatsz). Az első szkarabeusz-energiás meditáció már korábban megérkezett, de TeliHoldig folyamatosan megrendelhető:

Szkarabeusz Meditáció

Három hanganyag tartozik ide. Az első hatékonyan kigörgeti belőled a lerakódásokat, míg a második hanganyag abban segít, hogy engedd a folyamatot megtörténni, és ne a régi mintázatnak, illetve az átalakulás által felkavart életednek, hanem a felszínre került fényességednek add a figyelmedet. A harmadik hanganyag egy korábbi meditáció, ami szintén a belső fényességed megerősítésében támogat.

A hanganyagok jelképes díja 1000Ft. A hanganyagokat három-naponta küldöm ki (TeliHolddal bezárólag).

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Pontos címed:

*
Telefonszámod:

*