– Engedje meg, hogy bemutassam Jézus Krisztus és Mária Magdolna egyetlen lányát, Sára-Támárt. A franciakirályi dinasztia megalapítóját, egyben a mi ősanyánkat…

– Hallja a galambokat? Sára-Támár, a tiszta szív jelképei. Később a leszármazottjai, a katárok is a galambot választották jelképükké.

– Ezért akarta kiirtani az egyház a katárokat?

– Igen, részben. Mivel a birtokukban lévő tárgyak és kéziratok segítségével bebizonyíthatták, hogy Jézus ésMária leszármazottai vagyunk, így a puszta magdalenapregnantjelenlétünk is fenyegetővé vált az egyház számára. Férfiak, nők, gyerekek egyaránt veszélyeztették Rómát, tehát úgy döntöttek, mind egy szálig kiirtanak bennünket, hogy a titok örökre titok maradjon…”

Kathleen McGowan gyönyörű könyvéből idézek, A gyűrű titkából. Csodálatos könyv Magdalénáról, leszármazottairól, katárokról és Dél-Franciaország titkairól.

Sok minden mélyen megérintett Kathleen könyvében, de a legjobban az rázott meg és fel, hogy ma már ennyi generáció óta bárki – te is, én is – hordozója lehet Magdaléna és Easa (Jézus) vérvonalának.

Bárki. Hiszen Magdaléna és Jézus földi inkarnációja és kettőjük Szent Párossága hivatott volt arra, hogy a Fény-kódokat, melyek ők hordoztak és éltek elültessék az emberi tudatban, és most ideje van annak, hogy ezen Fény-kódokat aktiváljuk és éljük.

Vérvonal, de több, mint Vérvonal, Szellemi Vonal is, amely visszanyúlik Kemetbe (az Ősi Egyiptomba), egészen Íziszhez és Oziriszhez az Egyiptomi kultúrát megalapító Csillaglényekhez.

És ez a Vérvonal ott van a mi közvetlen történelmünkben is, a Báthory családban. Egyike a legnagyobb, legbefolyásosabb magyar családoknak, melyet gyakorlatilag tönkre tettek. És ehhez a legerőteljesebb eszköz a vad történetek keringetése, a pletyka, a család hírnevébek bemocskolása volt. Ez legerőteljesebben érintette a család két nőt tagját Báthory Erzsébetet és Báthory Annát. Pont ugyanazt tették velük, mint más Magdaléna női leszármazottakkal, befeketítették őket, boszorkánnyá és szajhává változtatták, és ez a folyamat elment addig, amíg teljesen ki nem végezték őket.

Júniusban Magdaléna-Kódokkal utazunk tovább, erőteljesen kapcsolódva magyar leszárazottaival is:

MAGDALÉNA VÉRVONAL ELVONULÁS – Báthory Erzsébet Nyomában

2021. július 5-6.

 erzsebetbathory1

Báthory Erzsébet egykori várának, a Csejtei várnak közelébe terveztem ezt az elvonulást. De mivel a Covid megszorítások még mindig bizonytalanná teszik a Szlovákiába való utazást, ezért az elvonulás új helyszínt kapott.

Piliscsabán az ÁlomVölgy Meditációs Központban várlak szerettel. Az ÁlomVölgy tiszta tere, a szellemiség, amiből épült és a kertben létrehozott Szerelem-Labirintus csodálatos tér lesz arra, hogy újraálmodjuk a jelenünket a magyar Magdaléna-Jézus vonal Fénybe emelésével.

Az elvonulás részvételi díja 44 000Ft, mely tartalmazza a szállást egy éjszakára az ÁlomVölgy Meditációs központban (kérlek ágyneműt és törölközőt hozz magaddal), ebédet, vacsorát és reggelit, a szertartásokat, meditációkat, tanításokat. Jelentkezni  22 000FT (vissza nem térítendő, amennyiben az elvonulás nem tud megtörténni a tervezett időpontban, az előleget az új időpontban tudjuk felhasználni) előleg befizetésével tudsz.

Kedvezmény! Az elvonulás kedvezményes részvételi díja 39 000Ft, amennyiben jelentkezésed megtörténik június 22-ig.

Június 22-én küldöm ki a Magdaléna Vérvonal Hanganyagokból az utolsót, Báthory Annához kapcsolódót. A Magdaléna Vérvonal Hanganyagokat az elvonulás résztvevői ajándékba kapják.

A Magdaléna Vérvonal Hanganyagokról információért IDE KATTINTS!

További kedvezmény! Amennyiben az EGY ERŐ Gyógyító Temploma Elvonulásra is jelentkezel a két elvonulás részvételi díjából további 3300Ft kedvezményt kapsz!

Az EGY ERŐ Gyógyító Temploma Elvonulásról információért IDE KATTINTS!

Jelentkezéshez küldd el a telenszámod, email címed, neved és a BÁTHORY ERZSÉBET szavakat ide: jelentkezem@vereskriszta.com