“Így váltunk mi is részévé az Isteni tervnek, mely válaszolt az emberiség Lelkének Lemúria utáni vágyakozására. Én Márá, aki megszületek majd az emberiség egésze számára érzékelhető földi valóságba és ismernek majd Mária Magdalénaként. Megszületik csillagok között lebegő Szerelmem és Társam is, aki ismernek majd Jézusként. Kettőnk közös földi útja és megszentelt párossága utat nyit majd sok, emberként létező Léleknek a Krisztus tudatossághoz és Lemúria látható valóságba emeléséhez.” (Veres Kriszta, Az Amazigh Hercegnő)

Lélek-emlékeim szerint Egyiptom utolsó beavatott Fáraója és Királynője Easa (azaz Jézus) és Mária Magdaléna voltak. Küldetésük nem az volt, hogy pusztán Egyiptom földjén, vagy bármelyik más földön uralkodjanak. Az ő birodalmuk az emberi szívekben van.

Júniusban két work-shopot tartok Magyarországon, mindkettő kódokat ébreszt bennünk. Az első azon kódokat, melyeket Magdaléna hagyott hátra a női szívekben. Várlak szeretettel:

MAGDALÉNA SZÍV – Női Erő-Ébresztő Work-shop

2019. június 30. 10:00-17:00

Várlak Téged, ha megérinti a szívedet Mária Magdaléna. Várlak, hogy elmélyítsd vele a kapcsolódásodat, hogy felfedezd magadban hordozod, az Ő magdalenaereje és Fénye benned nyugszik. Várlak, ha nem mersz megnyilvánulni Erőd teljességében, nem mersz Fénylőn Ragyogni, még mindig megkérdőjelezed Önmagad és a Lelked hívását.

Várlak, ha hiszel abban, hogy élhetünk a Földön Édenkertben és szeretnél beleállni az Erődbe és elfoglalni a helyedet az Új Föld teremtésében.

Várlak, ha szeretnél megerősödni abban, hogy Nőként végtelen Varázs-Erővel rendelkezel.

Felszentelő utazásra hívlak. Felszenteljük a magot, melyet Magdaléna a Női Szívekben elültetett. Dolgozunk Ízisz-Magdaléna olajjal, a vérvonallal benned, Magdaléna Rózsájával, Ősi Egyiptomot megidéző szertartásokkal, és Magdaléna üzeneteivel. És kitárjuk a Szíved terét arra, hogy Magdaléna kiáradó kelyhe legyen.

A work-shop díja 18 000Ft, jelentkezésedet a részvételi díj felének kifizetésével tudom elfogadni a szabad helyek függvényében.

KEDVEZMÉNY! Ha az Egyiptomi Arany-Kódok Work-shopon is részt veszel, akkor a két work-shop kedvezményes részvételi díja 33 000Ft.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a work-shop nevét: jelentkezem@vereskriszta.com

Az Egyiptomi Arany-Kódok Work-shopról információért IDE KATTINTS!