“Testük volt a lélek bejárata, ösvény az Isteni részükhöz és én megérintettem energia-központjaikat gyengéd, gyógyító érintéssel. Elfeledték már, hogy milyen az, amikor a tudatosság irányít és milyen az, amikor test, érzelem, elme és szellem egyensúlyban rezeg. Azt tanulták, hogy az elmével irányítsanak, ezért rezgéseik nem tudtak kiegyenlítődni, ez okozta a félelmet és elválasztottságot, ez jelent meg a testükben betegségként és ezért jöttek hozzám. Előhívtam belőlük az életet, ez elmosta a félelmeket, egyensúlyt teremtett a különböző szintek között és a rezgések kiegyenlítődtek. A létezés mintázatának áramlását leheltem bele a sejtjeikbe, úgy, ahogy tanultam. Előhívtam belőlük a FÉNYT és az ÉLETET. A sejtjeik ismertek engem, elkezdtek együtt táncolni az univerzummal és nevettek, ahogy visszaemlékeztek igazi lényükre. Elaludtak és az angyalok fuvoláinak hangját énekeltem a sejtjeikbe. Minden harmóniába rendeződött. Amikor felébredtek izzadtság finom köde maradt a bőrükön abból, amit elengedtek és meleg pirosság ragyogott az arcukon. Úgy érezték, mintha Istenek táncoltak volna a szíveikben, és így is történt.”

Magdaléna szavai arról, ahogy gyógyított, Flo Aevia Magdaléna Emlékszem az Egységre című könyvéből idézve.

magdalena5A Lélek-Összekapcsolást Egyiptom földjére lépve kaptam vissza 2010-ben. Arra, ahogyan Magdaléna is gyógyított. A Lélek-Összekacsolás nem a Lelket gyógyítja, hiszen az teljes és egész. A Lélek-Összekapcsolás a Lélek vizén evezve bont ki az elme azon rétegeiből, melyek elválasztanak minket attól, hogy a Lélek rezgésén létezzünk. Amikor a Lélek rezgésére hagyatkozva élünk az élet kisimul, a választott sorsunkat éljük, és a szembejövő kihívások lehetőségekké változnak.

Valahányszor Magdaléna jelenlétét hívjuk meg a Térbe csodálatos, gyógyító mélysége nyílik ki a Léleknek. Nagyon sokszor megtapasztaltam már én és a velem tartók is mindezt, azt a mély megérintettséget, amely Magdaléna jelenlétében átjár, és amely sorsfordító.

November végén nagyon pici időt leszek Budapesten, és örülök, hogy az egyik délelőtt ismét nekiindulhatunk egy csodálatos Magdaléna-élménynek:

Magdaléna Ölelése – Csoportos Lélek-Összekapcsolás

2016. november 26. 09:00-12:00

Egy ideje már csak távban csinálok Lélek-Összekapcsolásokat, mert a személyesre sosincs elég idő, amikor Magyarországon vagyok. Most viszont szeretettel és örömmel várom azt a 11 főt, aki belemerülne a Magdaléna Öleléséből nyíló Lélek-Térbe.

Magdaléna szépséges jelenlétével megtöltött Térbe várlak az életedből azzal a történettel, melyet meggyógyítani szeretnél, életednek azon szeletével, melybe változást hívnál.

Magdaléna jelenlétének és a Lelkünknek megnyílva kínáljuk fel a hozott történetet gyógyulásra, átalakulásra. A történetek személyesek, de mint tudjuk nem véletlen, hogy kik vonzódnak egy csoportba, ezért mindegyik történet gyógyulást hoz az összes résztvevőnek. A gyógyító folyamatban kioldjuk az elme ellenállásait, emlékeket, megrekedt energiákat, a fizikai és energia-testeket visszahangoljuk a Lélek rezgésére, miközben beengedjük Magdaléna személyes üzeneteit is, melyek a gyógyulást még mélyebbre viszik.

A csoportos gyógyítás rézvételi díja 11000Ft. Jelentkezéseket a szabad helyek függvényében tudom elfogadni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a  MAGDALÉNA ÖLELÉSE szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com