“A hajamat a henna vörösre színezte és a nap fénye bearanyozta. Sejtjeimben hordoztam az éjszaka varázsát, a Hold és az Istennő tiszta eszenciája áradt a testemből. A ritmus, amely bennem vibrált olyan törékeny és illékony volt, mint a vízen a csillagok ezüstfénye. Benne rezgett a sorsom és érzékeim élesebbé váltak. Szellemem egyesült a testem sejtjeivel és ez olyan volt, mint egy tánc, mint a szél és a tűz heves egyesülése. Ez a tánc táplálta lényem teljességének megnyilatkozását. Ragyogás övezte a lényem és élettel telt meg körülettem a tér.” (Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Magdaléna, Magdalai Mária, Magdolna…Jézus azt mondta, hogy valahányszor említik az ő nevét Magdalénára is emlékeznek majd. Így is lett. Az az eszencia, ami Ő megérinti és megnyitja a szíveket.

Kehely. Szent Grál. Edénye az Istennőnek. Azaz Nő, aki felébredt saját isteni eszenciája teljességére és teljességgel élte azt.

A MEGTESTESÍTÉS a Papnő Kurzusaim egyik legszebb és legfelemelőbb tanítása. Most ezt az ősi megszentelt tudást adom tovább mindazoknak, akiket szólít Magdaléna energiája és akik szeretnék Magdaléna eszenciáját tovább adni, általa ébreszteni, gyógyítani.

Szeretettel várlak:

MAGDALÉNA MEGTESTESÍTÉS Work-shop Nőknek

November 15-16.

magdalena6

A work-shop első napján mélyen kapcsolódunk Magdalénával és megtanuljuk a testünket edénnyé változtatni, melyet betölt az Ő eszenciája, azaz megtanuljuk a Megtestesítés ősi misztériumát.

A második napon öt szertartást teremtünk meg közösen, melyben mindenki gyakorolja azt, hogy hogyan legyen jelen Magdaléna Kelyheként, illetve megtapasztalja a befogadást is azoktól, akik megtestesítenek.

A work-shop részvételi díja 36 000Ft. Jelentkezésedet a 50% előleg befizetésével tudom elfogadni. Összesen 22 fő tud jönni (a 22 Magdaléna száma <3)

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a MEGTESTESÍTÉS szót: jelentkezem@vereskriszta.com

FIGYELEM! Ha Papnő Iskolát végzel vagy végeztél nálam, vagy valaki másnál, aki tőlem tanult, akkor erre a work-shopra a te kedvezményes részvételi díjad 32 000Ft. Ez egy csodás lehetőség, hogy személyes jelenléttel gyakorold a papnői lét legszentebb misztériumát. Kérlek jelentkezésnél írd le az Iskolát, amit végeztél, vagy éppen végzel.

KEDVEZMÉNY! Az Illatok Temploma és a Magdaléna Megtestesítés Work-shopok együttes részvételi díja 47 000Ft 51 000Ft helyett. Az Illatok Temploma, a Magdaléna Megtestesítés Work-shopok és az ŐsAnya Zarándoklat együttes részvételi díja 50 000Ft 56 000Ft helyett. (A Papnő Iskolásoknak ezekből az árakból még lejön 4000Ft.)

Az Illatok Temploma Work-shopról információért IDE KATTINTS!

Az ŐsAnya Zarándoklat Work-shopról információért IDE KATTINTS!