Csatlakozz hozzánk egy csodálatos külső és belső utazáson, mellyel felébresztjük és aktiváljuk Magdaléna Szív-Méhünket Egyiptom termékeny földjén, melyet úgy is neveznek, hogy a Világ Anyja.

Magdaléna lépteit követjük ezen ősi föld templomaiban. Hívjuk a jelenlétét, ahogy egyre nyílunk lágy erejének. Emlékezünk és így aktiváljuk Papnői Bölcsességünk, elköteleződésünket a Kozmikus és Földi Tudás szolgálatában, és megtestesítjük a Magdaléna Kódokat a Szívünkben és Méhünkben.

Egyiptom őrzi a Méh-Bölcsesség ősi misztériumait, hiszen Hathor és Ízisz Papnői mind hatalmas méh-erővel bírtak, Afrika-Anya Méh-Misztériumait vitték tovább. Mária Magdaléna Méh-Papnő volt, Ízisz és Hathor misztériumaiba beavatott, őrzője a Megszentelt Női Lángnak, áldott teremtések hordozója.

Kriszta emlékezik rá az Ősi Egyiptom utolsó Királynőjeként, Hathor Főpapnőjeként és Ízisz megtestesítőjeként. Királynő volt, akinek Lélek-feladata az volt, hogy a Női Szívekben legyen Királynő.

Nicole tudja, hogy eljött az ideje az emlékezésnek és a Nők Szív-Méhébe elvetett magok felébresztésének, hogy Új Világot teremtsünk Szív-Méhünk szent lángjából.

Lépünk a Papnős ösvényén, ahogy végigutazzuk Alsó- és Felső Egyiptomot, felkeressük a Gizai Fennsíkot, Dahshourt, Abu Simbelt és Ízisz Templomát. Kapcsolódunk az ősi földdel, annak lakóival, szertartásokkal és energetikai gyakorlatokkal nyitjuk testünk templomát az előttünk-jártak bölcsességének befogadására.

A Nílus partján, a Núbiai Faluban lakunk egy meseszép kis hotelben, melyet az egyik helyi család üzemeltet. Núbia a Királynők Földje. Az Ősi Egyiptom minden nagy királynője mély kapcsolódást őrzött Núbiával. Hathor Misztérium Iskolája, ahol a papnők tanultak és Egyiptom Királynői kapták a beavatásukat szintén Núbiában volt. A Núbiai emberek csodálatosan tiszta energiát őriznek, a velük való kapcsolódás mély szív-nyílásoka hoz.

Kemet, azaz az Ősi Egyiptom hívja a lányait! Ízisz és Hathor hívja a Papnőit! Mária Magdaléna szólít, hogy emlékezzünk a női testünkben hotdozott bölcsességre és az ártatlan tisztaságra, mely a szívünkben él!

MAGDALÉNA FELÉBRESZTÉSE – Szakrális Utazás Egyiptomban Veres Krisztával és Nicole Popper Katzenderrel

2019. november 21-28-ig

Útvonal:

November 22. Érkezés Kairóba, transzfer a hotelbe, vacsora

November 23. Dahshour Piramisai, Szertartás-ruha vásárlás

November 24. Napfelkelte a Szfinx közelében, Gizai Fennsík, reggeli a Mena House Hotelben, Illatok Temploma bolt

November 25.  Repülés Aswanba, Núbiai falu, Kalabsha Temploma

November 26. Abu Simbel

November 27. Napfelkelte a Papnő Kapunál, Ízisz Temploma, reggeli a Papnő-Szigeten, ÚjHold szertartás és éjszaka felukkán (tradicionális Nílusi vitorlás)

November 28. Délelőtt a Núbiai asszonyokkal, Elefánt Sziget templomai, búcsúvacsora az Old Cataract Hotelben

November 29. Hazarepülés, vagy tovább utazás Luxorba

Hosszabbítás Luxorban:

November 29. Utazás Luxorba busszal, útközben az Edfui Szent Házasság Templom

November 30. Királynők Völgye, Hatshepsut Temploma

December 1. Dandarai Hathor Templom

December 2. Záró-szertartás Sekhmet energiájában Karnakban, és esti záró meditáció Luxor Templomában

December 3. Hazautazás

Az utazás megálmodói és vezetői:

Veres Kriszta        

Glastonburyben az Avalon Papnője Iskola, majd a Magyarországon vezetett Papnő Iskolám, és a Kárpát-medencében valaha tisztelt Istennői krisztatengerminőségekkel való mély kapcsolódás segített megérteni és megérezni azt a Szakralitást, melyet Nőként önmagunkból előhozhatunk. De így az ösvény, amit jártam, még eléggé fél-lábas volt. A Megszentelt Férfi-energia beengedését, befogadását, vele való kapcsolatom gyógyítását Egyiptom hozta el. 2011 óta élek Egyiptomban, és a két energia belül és kívül való egybesimítását folyamatosan táplálja az Ősi Egyiptom templomaival, tudásával való kapcsolódásom, mindaz, amit az Iszlám – legfőképpen szufizmus – gyakorlásából kapok, és a házasságom, melynek kulturális különbségeiben akár el is veszhettünk volna, de mégis EGYütt, egyre könnyebb léptekkel járjuk az EGY ERŐ ösvényét.

Mária Magdaléna spirituális ébredésem óta velem van, Ő vezetett el Glastonburybe is, és megjelent az utam minden egyes fontos lépésénél. Rengeteg szertartást, elvonulást, utat, csatornázást, megtestesítést vezettem már Magdaléna energiájában. Az Amazigh Hercegnő című könyvemet az ő szavai és jelenléte itatják át. És vele lépek Egyiptomban, Ízisz ősi földjén is.

Nicole Popper Katzender

Anyaméh-sámán, Megtestesülés és Átalakulás tanár, mentor, aki az ősi női gyógyító művészetek terén jártas. Ő hozta létre a Womb Bliss (Méh öröm) nicoleés Soul’Art nevű oldalt, a Méh és a Hara felébresztésével foglalkozik, mint tanár és mint gyakorló; Lumen Oktáv gyógyító és Soul’Art (lélekművészet) tanár. A munkássága során arra koncentrál, hogy az ősi és kollektív lélek DNS-ét harmonizálja, hogy megszülethessen a szeretet és a Shakti (női erő) új formája a Földön. Nicole szenvedélyesen tiszteli a természet erejét, és hisz a test templomának az ősi és kozmikus bölcsességében, mely elősegítheti a teljes körű és eredeti szeretet és boldogság felébredését. Brazíliában született, gyermekként Curandera követőinek női gyógyító művészetében merült el, innen ered az ősi bölcsesség és mitológiák iránti fogékonysága, és kíváncsisága a saját belső titkai iránt. A belső és külső keresésnek szentelte életét. Őseinek és lelki szövetségeseinek a vezetésével az elmúlt 16 évben tanult, kutatott, gyakorolt, sokféle technikával és filozófiai irányzattal ismerkedett meg. Tanult a tudatról, a bio-energetikáról, a gyógyító művészetekről, a DNS-ünk bölcsességének felébresztéséről, az ősi gyógyításról, a lélek helyrehozásáról, mígnem elérkezett a Méh Sámánizmusig.

2014-ben  Ma’at Egyiptomba hívta Nicolet, és ez a kaland örökre megváltoztatta. Végigutazta Egyiptomot és Sínai félszigetet, sok időt töltött a Sínai beduin asszonyaival, a Vörös tengerrel és közben elkötelezetten végezte a Moon Womb Awakening (Hold Méh Ébredés) 9 hónapos tréningjét.

Az árny és a fény kibékítésén munkálkodik, a szívet és a méhet/Harat egybe olvasztja, a női és férfi princípiumot integrálva egymásba. Segít a nőknek abban, hogy összekapcsolódhassanak vele és felébreszthessék a boldogságot önmagukban azáltal, hogy a Méh Tudat segítségével zsigeri érzékelésüket beindítják. Nicole tart magán konzultációkat, mentor programokat, Anyaméh kört, órákat, workshopokat világszerte és online egyaránt.

További részletekért és jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod és a MAGDALÉNA – EGYIPTOM szavakat ide: jelentkezem@vereskriszta.com