Lilith az Első Nő, még Éva előtt létezett, ugyan a Bibliából már kimaradt. Nem Ádám oldalbordájából teremtődött, hanem Ádámhoz hasonlóan a föld porából. Lilith Ádám társa volt, egyenlő és független, önmagában teljes, aki otthagyta az Édenkertet, mert nem elégedett meg azzal, hogy a szeretkezésben folyton Ádám alatt foglaljon helyet. Lilith a legenda szerint otthagyta az Édenkertet és a független életet választotta, azóta is szerelmeskedik kinn, a vadonban, a megszelídíthetetlen pusztaságban, úgy ahogy neki tetszik…

Ugyan az Isten utána küldte az angyalokat, hogy hozzák vissza, és még azzal is megfenyegették, hogy elveszik az életét, ha nem engedelmeskedik, de Lilith csak nevetett, hiszen Ő még halhatatlan, történetében nem szerepel az 7alma és a Paradicsomból való kiűzetés.

A Lilith-hez fűződő zsidó és keresztény babonák szerint a férfiaknak óvakodniuk kell tőle, mert az éjjel sötétjében érkezik, vad szeretkezésre csábítja őket, Ő okozza az éjszakai magömlést, és a Lilithtel való találkozás után a férfi mindig vágyakozik, nem tud megelégedni többé földi nővel.

Lilith Babilon ősi Istennője, eredeti nevén Belitili, vagy Belili, akit a zsidó egyházatyák a fenti történettel akartak beolvasztani és démonizálni. Lilith a Sötét Hold, Lilith része minden nőnek, ott élt a tudattalan mélyén, a tudattalan és az ösztönök megszelídíthetetlen vad tájain. Lilith azon női részünk, aki szabad, akinek nem lehet határt szabni, nem lehet börtönbe zárni, Lilith megzabolázhatatlan női lelkünk őrzője, akire minden férfi vágyik és aki nélkül csak félig létezünk.

Lilith a természet megszelídíthetetlen ereje maga, és azon női részünk, aki együtt táncol a süvítő széllel, a tenger vad hullámaival, a csillagok tüzével és a Föld ritmusával.

A Boszorkány és Belső Grál Hanganyagokkal női énünk új szövetségre lépett az Elemek Birodalmaival, és a következő üzenetek Lilithtől ebben visznek tovább:

Lilith Hanganyagok

2015. november 26-án kezdem küldeni őket

Három hanganyagot érzek érkezni Lilithtől. Egyet, amely visszakapcsol a Lilith Ősanyák energiájához, és táplálja azon részedet, mely egy a természet vad erejével. Egyet, mely segít eggyé válni az elemek civilizáción túli megszelídítetlen erejével, és a természet, és a Föld őrzőjévé tesz. És még egyet, amely segít abban, hogy Lilith részedet megőrizd a párkapcsolatban is.

A három hanganyag kedvezményes díja 2500Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik november 26-ig.

Ha még nincsen meg neked a Boszorkány és Belső Grál Hanganyag, akkor ajánlom őket, mert belőlük nyílik ki a Lilith hanganyagok energiája:

BELSŐ GRÁL Hanganyag

A hanganyagot az év utolsó tízmilliószoros napjának energiájában készítettem el, november 26-án küldöm ki újra

A hanganyag abban segít, hogy tudatosan kezdj élni a Grál-Erővel belül, tudatosan hívd az életedbe az elemek teremtést támogató erejét és folyamatosan emeld az életedet a Grál transzformáló minőségével. A hanganyag egy újabb Magdaléna Csatornázás lesz.

BOSZORKÁNY Hanganyagok

2015. november 26-án küldöm ki őket

Az első hanganyag tisztít azon múltjaidtól, amikor varázs-erőddel valamilyen módon visszaéltél. A második hanganyag pedig segít visszaérkezni a varázs-erőd használatába és annak mágneses erejében való bizalomba.

Egy hanganyag díja 1500Ft, vagy a kettőé (Boszorkány és Belső Grál) együtt 3000Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik november 25-ig.

KEDVEZMÉNY! A Lilith, Boszorkány és Belső Grál és Boszorkány Hanganyagok együttes díja 5000Ft.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd? (Lilith, Boszorkány, Grál, mindhárom):

*