Az idén az Őszi Napéjegyenlőség szeptember 22-re esett, aznap este volt első Lélek-regényem (Az Amazigh Hercegnő) szertartásos könyvbemutatója. Az Őszi Napéjegyenlőség a föld ünnepe, a testet öltésé, nagy áldásnak éltem meg, hogy könyvem ebben az energiában öltött testet. Igazából számomra varázslatos együtt-állásokban. A 22-es szám erőteljesen kapcsolódik Mária Magdalénához, július 22. Magdaléna Ünnepe, május 22. Szent Sáráé, akit sokan Magdaléna és Jézus gyermekének tartanak. Csütörtökön tértem haza a Magdaléna Nyomában Szakrális Utazásról, Avalonból és Dél-Franciaországból. Regényem egyik szála szintén Mária Magdalénához kapcsolódik.

Nem is csoda, hogy a péntek este ennyire erős volt. Azt, hogy milyen erős energiák mozdultak csak a szertartás után realizáltam, amikor megéreztem, hogy mekkora energia-löketet kaptam, és teljesen másik állapotban vagyok, mint előtte.

A szertartásnak a Más-Tér adott helyet, ahol nagyon szeretek programot tartani, de a hely megtartója, Angyal Hajnalom most még inkább elvarázsolta a helyet, igazi sivatagi szentélyt teremtett az érkezésünkre. Ebből a csodás térből nyílt ki a szertartás könnyedsége, mely számomra mély meghatottsággal és könnyekkel kezdődött, ahogy Angyal Hajnal felolvasta a versét rólam, mely ott a pillanatban érkezett hozzá.

Majd a segítő Pap/nők kezében megszólalt a szisztrum – hála Reni, Viki, Mea, Orsi és Zoli, csodálatos EGYütt volt -, kezeik és jelenlétük áldást hozott a Levegő, Víz, Tűz, Föld és Szer-Elem Birodalmaiból, miközben utaztunk Lélek-regényem szavaival, a Térben, mely nyílt Lelkeink összeéréséből. A szertartás végén Ónódi Reni elénekelte nekünk Magdalénát hívó dalát és tényleg az Égig repültünk <3

 amazighkonyvbemutato1

Azóta már szépséges visszajelzést is kaptam a köyvről:

Ma Györgyi így szólt hozzám, amikor belépett a nappaliba és meglátta a sok telesírt papírzsepit: – Te meg itt sírdogálsz? Szomorú a könyv? Én meg majdnem a levegőben lebegtem a végtelen boldogságtól és a meghatottság erejétől, ami az érzelmek ilyetén folyásának adtak teret…olyan mélyen érint a könyv és minden vonatkozása, amit talán a teljes felfedezés végtelen vágya még tovább nyit (még csak az 58. oldalon tartok a felfedezésben, ám érintettségem, ami eddig sem volt kérdés, egyre teljesebb), hogy szinte fogalmak-szavak sincsenek rá! Köszönöm!!! ❤” (Zoli)

Nagy örömmel várom a visszajelzésed saját könyv-élményedről, ha már olvasod, vagy elolvastad a könyvet és van kedved írni róla: kriszta@vereskriszta.com

És persze rendelni is tudsz a regényből:

A könyv rendeléséhez IDE KATTINTS!

amazighhercegnoboritovegleges