Lemuriához nem kapcsolódik katasztrófa, Lemuria sosem veszett el. Sosem tűnt el erőszakos módon. Az ott élők egyszerűen hoztak egy döntést, hogy vágynak más dolgokat is megtapasztalni és nekiindultak a Világnak. Lemuria ős-anyaméhe pedig áldással engedte ezt, továbbra is táplálva az ottani emlékekkel, tiszta anyai energiával.

Lemuria emléke bennünk az EGYség, fizikai testben fizikai világban megélve. Lemuria az otthon bennünk, annak lemuria1mély belső érzése, hogy otthon vagyunk a testünkben, a fizikai Világban, nincsen elvágyódás, mert az EGY bennünk van és általunk válik fizikai valósággá.

Erre emlékezteti a csecsemőt az anyai ölelés, ez az emlék aktiválódik akkor, amikor a szerelmesek teljes szív-nyitott ölelésben simulnak össze.

A Ramadan böjtje évek óta ajándékokat hoz nekem, melyeket másoknak is tovább adhatok. A Lélek azt mutatja, hogy ebben az évben ismét szép ajándék érkezik. A Lemuria Kód ébresztődik több formában is.

Pár éve Júliusi Teliholddal érkezett három hanganyag, amely abban segít, hogy az öleléseinkben tudatosan kinyíljunk a Lemuria-emlékben való megpihenésben. Majd ehhez csatlakozott még kettő.

Az öt hanganyagot most Anyák Napi kedvezménnyel rendelheted:

Lemuria-Kód 3. Hanganyag

Ismertük a Földet Édenkertnek, majd ezt az édenkerti állapotot elvesztettük hatalmi vetélkedéseink miatt, ennek bűntudatából emel a hanganyag vissza oda, hogy megérdemeljük a Föld édenségét. Segít ebből az állapotból kapcsolódni a növényeinkkel, természettel, Földdel, így gyógyítva azokat Lemuria ölelő energiájával.

Lemuria-Kód 2. Hanganyag

Amikor a szeretteink betegek, nincsenek jól, sokszor izgulunk, aggódunk, kapkodunk, holott amire szükségük van ilyenkor tőlünk, és ami valóban segíthet az a tiszta állapot, amelyben kinyílik az a Lemuriai gyógyító, tápláló anyai rezgés, amely feltölt biztonsággal, megerősít a fizikai lét szépségében, az élni akarásban és így a gyógyulásban.

Lemuria-Kód Hanganyagok

három gyönyörű hanganyag érkezett

Az első hanganyag ébreszti Lemúria önmagadban hordozott lenyomatát, és segít abban megpihenni.

A második hanganyag Márián keresztül segít átélni azt a biztonságot adó, ősanyai érzést, amelynek lehetőségét magában hordozza minden anyai ölelés. Gyógyítja az öleléseket, amiket kaptunk, és átjárja az öleléseket, amiket adunk.

A harmadik hanganyag Jézus és Magdaléna energiáján keresztül érezteti át azt a nő-férfi egységet, amely jelen volt az először nőre és férfire szétvált Lélek találkozásaiban és segít ezt megérkeztetni az öleléseinkbe.

A hanganyagok kedvezményes díja 2500Ft, május 14-ig rendelheted. És ajándékul kapod melléjük az Anyai Vonal Szertartás Hanganyagait, melyekről IDE KATTINTVA olvashatsz információt!


Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*