A tegnapi napon megnyílt egy Lélek-Híd, és Mária Magdaléna energiája ismét aktívan velünk van és egyre erősödik a május elsejei Szerelem-Ünnepig. Magdaléna üzen, mesél egy másik Lélek-Hídról, amely több, mint 2000 évvel ezelőtt nyílt meg, és alapja lett a mostani tudat-váltásnak.

Így szóltak Jézushoz a Fény Névnélküli Lényei a Világok közötti térben, a leszületés előtt: “Most hozzuk létre a legfontosabb lélek-hidat, melyet valaha időben a Föld terébe ültettünk. Te vagy ennek a lélek-hídnak az egyik központi figurája, aki körül a többi lélek forog…És emlékezz – mondták – veled lesz magdalenajesus2Mária is….Lásd most a sorsodat és annak a léleknek sorsát, aki női feled. Lásd őt és érezd meg egyesülésetek isteniségét, mert ez az egyesülés az ösvény, mely elvezet az emlékezéshez. Engedd meg, hogy vezessen.” (Flo Aevia Magdalena, Emlékszem az Egységre, Mária Magdalena története)

Május elsejére virradó éjjel fogom rögzíteni azt az üzenetet, melyet Mária Magdaléna el akar mondani. Mostani érzékelésem szerint az üzenet kettőjük Szakrális Menyegzőjéről szól, és Magdaléna történetének azon szeletről, amelyre később a Vatikán a bűnös nő történetet felépítette.

Mindkettő részletnek nagy jelentősége van a mostani folyamatokban, nem véletlen, hogy nemrégiben járt körbe az a hír, hogy bizonyították azon dokumentumok hitelességét, miszerint Jézusnak volt felesége.

A világot irányító hatalmak régóta élnek azzal a módszerrel, hogy azt, ami a változást hozná és az embereket emelné átírják olyan módon, hogy az pont az ellenkező hatást érje el.

Így volt ez a Jézusi Misztériummal is. Annak a Lélek-Hídnak fontos pillére volt a Szent Párosság misztériuma, a női és férfi energiák megszentelt egységbe emelése, meggyógyítása. Ezt pontosan tudták a hatalmat birtoklók, és mindent megtettek azért, hogy a történet ezen fontos darabja tovatűnjön. Ennek a felemelkedést akadályoztató elkendőzésnek fontos része volt Magdalai Mária szajhaságának elhitetése is. A “bűnös nő” történet elferdített tálalása abba a kiszolgáltatott állapotba lökte a nőket, hogy benne maradjanak őket kihasználó, megalázó kapcsolatokban és helyzetekben, illetve elkendőzte a férfiakban a női szentség látását.

Persze a Lélekből közelítők mindig is érezték az igaz történetet, ezért is lett Mária Magdaléna a Biblia egyik legtöbbet ábrázolt alakja.

A május elsejei üzenet újabb hidat nyit női és férfi EGY-ségének, ami az Új Föld tudatosságának alapja, és gyógyulást hoz ezen és előző életek megerőszakolt női sorsainak:

MAGDALÉNA ÜZENET

Két gyönyörű üzenet érkezett.

Az elsőben Mária Magdaléna a Kígyó-Rend tanítására való visszaemlékezéséről mesél. Arról, hogy hogyan működik ez az energia bennünk, hogyan kapcsol össze a teremtő erőnkkel, és hogyan tökéletesedik ki a szerelmi kapcsolódásokban.

A második üzenetben Magdaléna a Jézussal való szerelméről és házasságáról beszél, és arról, hogy hogyan segíti kettőjük megszentelt nászának fénye azok összetalálkozását, akik egymás mellett döntöttek a Világok Közötti Térben a leszületés előtt.

A két hanganyagot 1700Ft-os áron rendelheted meg, ha megrendelésed és befizetésed május 12-ig megérkezik.

Ha a “Magdaléna Szíve-Jézus Fénye” Szertartás Hanganyagát is megrendeled a kettő hanganyag kedvezményes díja 2300Ft, ha megrendelésed és befizetésed május 12-ig megérkezik.

A korábbi szertartás hanganyagáról:

“Magdaléna Szíve, Jézus Fénye” Szertartás Hanganyaga * A hanganyag köréd varázsolja  Magdaléna és Jézus jelenlétét, majd kettőjük szerelmes EGYségének terében vezet végig életük Fény-Pontjain, és ezzel behívhatod a saját életedbe és szerelmedbe azt az áldást, melyet a Nyitott Szív és a Lélek Fényének választása hoz el.

Mária Magdaléna az első üzenetben beszél arról a tanításáról, amelyet a Nag Hammadi tekercsekben jegyeztek le a tanítványi körei. Engem hosszú évek óta kísér és vezet ez a tanítás. Május 12-én küldöm ki ezt az anyagot magyarul, hanganyag formájában. Díja 1000Ft, ha május 12-ig megérkezik a megrendelésed és befizetésed!