A mások fölötti hatalmon alapuló rendszer széthullásban van, ezt a rendszert működtetők is pontosan tudják, és próbálnak megkapaszkodni, megállítani a változást. Mostanság egy új taktika ütötte fel ezzel kapcsolatban a fejét. Igyekeznek az új energiákat meglovagolni olyan módon, hogy látszat-változtatásokat hoznak létre, ami megnyilvánul személyi változtatásokban, vagy az élen lévő vezetők hirtelen „angyaliasodásában”.

Ennek a látszatnak a nagyon jól sikerült prototípusa Obama, aki első megválasztásakor tiszta energiákkal indult, és akár a lényegi változás őre és mozgatórugója is lehetett volna, de a hatalom hamar bekebelezte. Ma már semmi más, mint a hatalom hűséges bábja, aki megőrizte az egykori karizmája egy részét, ezért a megjelenésével és a beszédeivel még mindig sokakat megvezet. Pont az ő személye adta az ötletet a hatalom új túlélési játszmájához, elkezdődött az „Obamák” gyártása, illetve a hatalom már meglévő bábjainak „Obamásítása”. És az amerikai kormány beindította azokat a szálakat is, amelyek azt sulykolják az emberek fejébe, hogy a változás valódi. És közben tényleg történnek valódi változások is, és persze ettől még inkább összezavaró az a látszat-hadjárat, amit a hatalom elindított.

Szerencsére az elmúlt évek alatt sokunk érzékelése felerősödött, ezért egyre latszat1több ember érzi azt, amikor a felszín teljesen ellent mond a mögötte lévő valódinak, és ez megkönnyíti a látszat- és a valódi változások közötti különbségtételt.

A látszatnál azt fogod tapasztalni, hogy kívül elviekben minden stimmel, de közben mélyen benned mégis azt kiabálja minden, hogy mégsem stimmel.

És ez természetesen megjelenik a személyes életedben is, azt tapasztalhatod, hogy történik valami, ami minden külső jel szerint tűnik valamilyennek, de belül érzed, hogy ez csak fátyol, és a valódi ok máshol keresendő. Megélheted ezt úgy, hogy történik valami számodra fontos emberekkel, és a látszólag tényleg van a történésnek valami nagyon megalapozott külső oka, de pontosan érzed, hogy mi az, ami belül van, és ami létrehozta a külsőt.

A belső ilyenkor legtöbbször teljesen tudattalan formában van jelen a másikban, ezért teljesen felesleges rá haragudnod. Ehelyett érdemes vele Lélekből kapcsolódnod, mert így azzal a részével kapcsolódsz össze, ami a látszaton és a tudattalan mintázatokon túli valódi, és ennek erejében a látszat feloldódik előbb-utóbb.

A Lelked a legösszekuszáltabb helyzetben is látja a valódit, a Lelked vezetésére támaszkodva különbséget tudsz tenni látszat és valódi között.

Sokan kérdezitek tőlem, hogy hogyan kapcsolódhattok mélyebben a Lelketekkel és hogyan követhetitek annak hangját. Holnap újra elindítom azt az online kurzust, amely ebben segíti a résztvevőket. A kurzus részvételi díja számodra összesen 1900Ft, ha március 26-ig bejelentkezel és megrendelted a Lélek Tájai Hanganyagot is:

 „Fény-Lélek-EGYség” Online Kurzus Veres Krisztával

indul: március 26-án

21 nap * 21 anyag – hanganyag, tanítás, rituális gyakorlat formájában -, amely mindegyike egy út lehet számodra az elméből a Lélekbe való megérkezésre

Az online kurzus alatt minden nap kapsz egy olyan gyakorlatot, mindennapokban alkalmazható tanítást vagy meditációs hanganyagot, melyet én magam is kipróbáltam és alkalmazok arra, hogy a Lélekkel való kapcsolatomat egyre mélyítsem, és erősítsem. Így a 21 nap az anyagok életedbe engedésével intenzíven erősíti a te Lélek-kapcsolatodat. De az anyagok nem csak erre a 21 napra szólnak. Hiszen, ahogy Rumi mondja, ha a kenyeret keresed, kenyérré válsz. Bármit keresel, azzá válsz. Ha a Lelket keresed, azzá válsz. Minél inkább választod a Lelkeddel való kapcsolódást, annál inkább átragyogja Valódi Önmagad Fénye az életedet. Ezért azt javaslom, hogy használd ezeket az anyagokat minél gyakrabban, akár napi szinten is.

A „Fény-Lélek-Egység” Online Kurzus részvételi díja 12 600Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 1900Ft, ha március 26-ig bejelentkezel, befizeted a részvételi díjat és megrendelted a Lélek Tájai Hanganyagot is! A Lélek Tájai hanganyag megrendelése nélkül a kedvezményes részvételi díj 2500Ft.

A Lélek Tájai Hanganyagról részleteket ide kattintva találsz!

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!

És természetesen a látszat mintázata a te életedet is átszőheti. Nemcsak a számodra fontos emberek által, hanem azzal is, hogy te magad is késztetést érzel arra, hogy megtegyél valamit, mert eddig mindig úgy tetted, holott nagyon-nagyon nem esik jól megtenned. A külső körülmények nálad is megjelenhetnek, és azt mutathatják, hogy nincs is lehetőséged máshogyan cselekedni, de ez csak a látszat. Mindig van másik lehetőség, és ha kéred, akkor feltárul előtted. Ha benne maradsz a látszatban, akkor a tested hamar jelezni fog, könnyen lehetséges, hogy valamiféle rosszullét formájában.

Ide kapcsolódik a másik erősen jelen lévő energia: NINCS TÖBB KOMPROMISSZUM! Nem köthetsz több kompromisszumot az életeddel kapcsolatban, minden abba az irányba nyom, hogy fogalmazd meg, mit szeretnél, pontosítsd és dönts mellette, ne elégedj meg kevesebbel.

Itt is érdemes arra figyelned, hogy a pontosítás után megjelenhet a düh energiája, hogy miért nem így volt ez eddig is, de ez ismét csak az önszabotázs része. Lélegezd ki a dühöt, és mondj igent ismét arra, amit éppen pontosítottál.

Ez a folyamat ismét átrendezheti azoknak a körét is, akikkel éppen szorosabban kapcsolódsz. Ne lepődj meg azon, hogyha azt érzed, hogy emberekkel kevésbé tudsz már kapcsolódni, mint eddig. Nagy valószínűséggel ez azért történik, mert átrendeződsz és ők más irányba rendeződnek. Itt is a Lélek hozza el a megoldást. Kapcsolódj velük Lélekből és engedd meg, hogy a Lélek hulláma vigye őket távolabbra és hozzon új kapcsolódásokat, vagy a Lélek hulláma vigyen át téged és őket is oda, ahol ismét kapcsolódni tudtok, de más szinten, kompromisszumok nélkül.

SZERESD MAGAD annyira, hogy fontos vagy önmagad számára! Ha szeretnéd ezt gyakorolni, akkor várlak nemsokára újra elinduló online kurzusomon, melynek részvételi díját most te határozod meg, ha MA ÉJFÉLIG BEJELENTKEZEL:

 „Szeresd Önmagad és mindegy…” Online Kurzus

indul: 2013. március 29.

Az ALAP-CSOMAG (3 hét * 3 tanítás * 3 gyakorlat * 3 hanganyag * 21 napi megerősítés) részvételi díja 6600Ft. KEDVEZMÉNY! Az ALAP-CSOMAGOT most azon az áron rendelheted meg, melyet 2000 és 6600Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni, ha március 25-ig bejelentkezel!

„Csak úgy szabadulhatunk meg a szeretetlenségtől, ha elkezdjük felismerni saját értékünket. Ha önmagunkat értékesnek tartjuk, akkor mások is felismerik az étékeinket…Akkor érezzük mások szeretetét, ha magunkat szeretjük.” (Chuck Spezzano)

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!