“Nem vagyok keresztény, vagy zsidó, nem vagyok muszlim, vagy hindu. Nem vagyok buddhista, szúfi, vagy zen. Nem vagyok vallás, vagy kulturális rendszer. Nem vagyok keletről, vagy nyugatról. Nem jövök a tengerből, vagy a földről. Nem vagyok fizikai, vagy éteri, nem állok semmilyen elemből. Nem létezem. Nem vagyok entitása ennek a világnak, vagy a következőnek. Nem származom Ádámtól és Évától, sem más teremtés-történetből. Helyem a helynélküli, nyomom a nyomtalan. Sem test, sem lélek nem vagyok. A Szerelmeteshez tartozom és látom a két világot egynek…”

Valahányszor eszembe jutnak Rumi ezen szavai,  mély igazságuk minden alkalommal átjár és felébreszt. Kiemel a szétválasztottságból, és annak teremtéséből, ráébreszt arra, hogy ez a forma, amiben élek pusztán illúzió, valójában az EGY vagyok, és így EGY vagyok mindennel.

Az elmúlt egy hónapban szép utat jártam be ezen a téren, jó sok minden felrázódott bennem, rengeteg rávilágítást kaptam arra, egyseg1hogy életem mely területein élek szeretet helyett félelemből, hol teremtek EGYség helyett szétválasztottságot. Ezt a belső utazást azon elhatározásom indította el, hogy a Ramadan 28 napos böjtjét ezzel a mondattal töltöm el: “Mit tenne most a szeret?”

A Lélek szempontjából pusztán ennek az egyetlen mondatnak van jelentősége, mondja Isten Neale Donald Walschnak a Beszélgetések Istennel című könyvben. És milyen igaza van. Ez az egyetlen kérdés, melyet az elmúlt egy hónapban újra és újra feltettem magamnak megtisztított egy csomó olyan területet az életemben, ahol évek – talán inkarnációk – óta egó-félelmek által vezetve döntöttem és hoztam létre olyan mintázatokat, amikben egyáltalán nem jó létezni.

Hogyan tartsam nyitva a szívem afelé, aki éppen érzelmileg zsarol, vagy fájdalmat okoz? Hogyan szeressem magam akkor, amikor én teszem ezt? Hogyan szeressem a pillanatot akkor, amikor a fájdalom hullámai maguk alá temetnek? Hogyan válasszam az ítélkezés helyett a szeretetet akkor, amikor azzal találkozom, hogy a másik gyilkol és sokan beleegyezésüket adják ehhez?…..

Egy csomó olyan kérdés, amit szerintem sokan felteszünk magunknak a mindennapokban. És, ha már feltesszük a kérdéseket az nagyon jó, mert máris elindultunk a szétválasztottságból az EGYségbe.

Az én 28 napos utamból született 28 hanganyag, ami segít a kérdésekből tovább-lépni a szeretet választása felé. Július 31-én ismét Tízmilliószoros Nap lesz, ilyenkor sok emberben megjelenik a szándék, hogy pozitív szeretet-alapú gondolatokkal töltse meg az életét. Jó lenne ezt a szándékot megtartani a mindennapokban, ezért most ajándékom számodra az, hogy kedvezményesen teszem elérhetővé a 28 hanganyagot, ami segít a szeretet választásában:

“Mit tenne most a SZERETET?” Online Kurzus

a kurzus 2014. augusztus 1-én indul újra

A Ramadan 28 napja alatt születettmeg az a 28 hanganyag, amellyel a szeretet-alapú gondolatokat hívhatod be az életed különböző területeire.

A 28 új hanganyag mellé megkapod a Testfényesítő Böjtös Kurzus hanganyagait és a hozzájuk tartozó, segítő gondolatsort is. (Ezek az anyagok az első olyan Ramadanom alatt készültek, amikor a fizikai böjtöt is csináltam.

A 28 régi + 28 új hanganyagot most TízMilliószoros Napi kedvezménnyel rendelheted meg 2200Ft-ért, ha megrendelésed és befizetésed megérkezik július 31-ig!

MEGRENDELÉSHEZ ÉS RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTS!

Ha szétnézel a Világban akkor pontosan látod, hogy nagy szükség van a szeretet választására, nagy szükség van a belső EGYség választására.

Nem élhetünk többet úgy, hogy szétosztjuk a Világot zsidóra és muzulmánra, ukránra és oroszra. Nem izraeliek és palesztinok, ukránok jófiúk és ukrán rosszfiúk halnak meg, hanem emberek. Emberek, akikben szív dobog, akik éreznek, akik vágynak arra, hogy megpihenjenek egy szeretet-teli ölelésben, mosolyban, EGYüttben.

A Világunkat darabjaira tépő rengeteg konfliktus közepette meg kell állnunk a szív erejében, ki kell lépnünk a manipulációkból, az oldalakból, nem engedhetjük, hogy a Matrix továbbra is rajtunk keresztül működjön, nem vehetünk részt többet a rémálom teremtésében, amikor lehetőségünk van ÉdenKertet teremteni.

A világban dúló konfliktusok, gyilkolás, hazugságok, háborús manipulációk kapcsán felmerült, hogy használjuk a TízMilliószoros Nap energiáját arra, hogy mást teremtünk. Megkérdezték tőlem, hogy milyen meditációval választhatnánk a EGYet, az Új Földet. Eszembe jutott az a Mátrix-Pont Meditáció, ami kb. egy évvel ezelőtt érkezett meg, és erőteljes oldást hozott a Mátrix által való manipuláltságból való kilépésre és az EGY választásában.

TízMilliószoros Napi ajándékom neked és ehhez a szándékhoz csatlakozni vágyó minden barátod, ismerősöd számára ez hanganyag:

MÁTRIX-PONT MEDITÁCIÓ

A Mátrixból kioldó energia Hatshepsut születés-házából sugárzik ki. A normál egyiptomi idegenvezetés azt szokta mesélni, hogy Hatshepsut végrehajtott egy trükköt, és magát a Napisten gyermekének állította be, hogy legalizálja az uralkodói státuszát (Egyiptomban sem volt már szokás akkor, hogy nő örökölje a trónt). A fáraó, így Hatshepsut isteni létébe születése a Születés-Házban történt. De persze ez sokkal több volt ennél. A születés-házban az Isteni önmagára ébredt ember születik meg, akit nem kötnek emberi törvények, mert  belső isteni rend szerint él. A felébredt ember, aki nem ember-léte korlátaiból alkot Isten-képet, hanem az Isteni teremtő fénnyel nemesíti át ember-léte korlátait.

Ez az az energia, ami 2013. júniusi TeliHoldja óta aktív és segíti a tömeg felszabadulást, kilépést a manipulált rabszolgasorsból és a belépést az Isteni önvalónkból való Teremtő-énbe.”

A meditációt június 31-én reggel küldöm ki, hogy még aznap a TízMilliószoros Nap energiájában meg is tudják csinálni mindazok, akik kérték.

 Ha szeretnéd megkapni az ajándék meditációt csak annyi a dolgod, hogy kéred az alábbi űrlapon keresztül.

Szívesen elküldöm a hanganyagot ismerőseidnek, barátaidnak is. DE! Az a kérésem, hogyha szeretnék, akkor az alábbi űrlapon iratkozzanak fel rá:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*