Tegnap éjjel álomból ki-be csúszva ölelkeztünk a Férjemmel és közben a Lelkem hangja azt visszhangozta bennem, hogy “Kristály-Terem…Kristály-Terem”.  A fizikai síkon a testünk a hálószobánkban tartózkodott, a Lelkeink viszont az edfui Szent Házasság Templom Kristály-Termében utazott.

Edfuban a Szentélyek Szentélyét 13 helyiség öleli körbe, a tizenharmadik pont a Szentélyek Szentélye mögött van. Ebbe a tizenharmadikba vezet két oldalról hat-hat helyiség. A tizenhárom helyiség beavató út volt, hat lépés a Megszentelt Női energiába lépés, és hat lépés a Megszentelt Férfi energiába kristalyterem2lépés felé. Ezt az utat járta be egyik oldalról a nő, másik oldalról a férfi, hogy aztán összetalálkozzanak a tizenharmadik helyiségben és eggyé váljanak a Szakrális Menyegzőben.

A Templom beavató helyiségei közül a negyedik az, ahol éppen utazunk a Férjemmel. Ez az a Kristály-Terem, amelyről a Lelkem beszélt nekem.

Az első három terem beavató üzenetei elkezdtek felnyílni az elmúlt két hétben, azokon végigutazva kerültünk most a negyedikbe, a Kritály-Terembe. A terem energiája olyan, mintha egy áttetsző tükör-térben ülnél, amelyben életre kelnek a múlt olyan pillanatai, amikor a kapcsolatodat nagy mértékben aláásta egy benned, vagy a másikban (és legtöbbször mindkettőtökben) bekapcsolt negatív mintázat. A Kristály-Terem energiája a jelenbe helyezi a múlt ezen történéseit, ezzel megnyitja a lehetőséget azok újra átélésére és az új minták választásával azok átírására, és a kapcsolódás teljesen más minőségbe emelésére. A “kristályosság” miatt tisztán látod, hogy ez már megtörtént, tisztán érzed, ahogy az árnyak, melyek a múltban a szíved bezárása és a félelemből cselekvés felé vittek körbe vesznek, de kristálytisztán látod magad előtt azt is, hogy hogyan tudsz most másképpen dönteni. És minden egyes ilyen döntés egyre szépséges gyémánttá csiszolja a kapcsolatot, miközben a legszebb szív-összeéréseket élitek meg.

Intenzív, de gyönyörű megtapasztalás. Egy újabb csoda, melyet átélhetünk az Univerzumból felénk áradó felemelő és átalakító szerelem-energiákban.

Jelen pillanatban ezt még nem biztos, hogy tapasztalod, sőt lehet inkább azt éled meg, hogy nehezítésekkel van tele a párkapcsolatod, a házasságod, illetve – ha egyedül vagy most – távolabbinak érzed a boldog, kiteljesedett párkapcsolat lehetőségét, mint valaha is eddig érezted. Ez teljesen rendben van, az előkészítés folyamatában járunk, hogy helyet csináljunk azoknak a szerelem-energiáknak, melyek a Téli Napfordulóval áradnak szét a Föld terében, megszentelve a párosságot (a meglévő kapcsolatot felemelik, a kapcsolatra vágyók kezeit egymáshoz érintik).

A Téli Napfordulóval (december 21.)  kezdem el küldeni azt a hét meditációt, melynek segítségével te is bejárhatod a beavatási utat, és befogathatod mindazt, amely most a Föld terébe áramlik a Szakrális Menyegző energiájával kapcsolatban:

SZAKRÁLIS MENYEGZŐ MEDITÁCIÓK

A hét meditációs anyagot december 10-ig kedvezményes 7900Ft-os áron rendelheted meg.

Arra is lehetőséged van, hogy a hetedik hanganyag számodra személyes, a te kapcsolatodra, életedre vonatkozó legyen (tulajdonképpen egy csatornázás, amelyben a Templom Tere válaszol a párkapcsolatra vonatkozó kérdéseidre). A személyes hanganyag ára plusz 7000Ft (ezt korlátozott számban – még 7 fő részére – tudom vállalni, a jelentkezések sorrendjében).

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!