„Köszönöm, hogy benne vagy az életemben” – ezzel hívott fel az egyik egyiptomi barátom két napja, éjfélkor. „Köszönöm, hogy visszavezettél a helyes útra, és köszönöm mindazt, amit Egyiptomért teszel, hogy gyógyítasz minket, törődsz velünk és így támogatod a forradalmunkat.” – ezzel folytatta, sírva fakadtam tőle, mert annyira mélyen meghatott.

Tényleg a szívügyem, hogy ezeket a fiatal forradalmárokat segítsem, nem veszek el tőlük pénzt, mert tudom, hogy ez az egyik ok, amiért Egyiptom ide hívott. Hogy támogassam ezt a folyamatot, ahogy éppen támogatni tudom. Mélyen meghat az az elszántság, amivel követik a Lelkük dalát, ami összekapcsolja őket a változásnak azzal az erőteljes energia-hullámával, ami keresztül táncol a Földön és változást hoz. Csodálom őket, azért, hogy mindent – ha kell az életüket is – odaadnak ezért a hívásért, és megszakad értük a szívem, amikor látom az elkeseredést, ami abból fakad, hogy ezt a csodaszép forradalmat meglovagolták azok, akiket csak a hatalom érdekel, és a minden, amit magukból adtak nem hozta el a vágyott változást. Még nem, de útban van.

És ezért a szívmegszakadás helyett belélegzem magam a Lelkembe, és segítek a hozzám fordulóknak visszahangolódni a Lélek útjára, ami bizalommal és türelemmel övezett. A barátom telefonja a legjobbkor érkezett, éppen mélyre merültem az elme bugyraiban és jó volt felébredni ismét a valódira.

„Nagyon, nagyon köszönöm neked” – írta nekem két hete egy kedves egyiptomi lány, akivel féléve találkoztam először. Akkor éppen szerelmes lett, és félt, hogy el fogja rontani, ezért jött el gyógyításra. A szerelmük szárba szökkent, de aztán előjöttek a félelmek, mert a fiú tíz évvel fiatalabb, és ez az Egyiptomi családokban szinte elfogadhatatlan. A fiú félni kezdett az elköteleződéstől, azt mondta legyenek inkább barátok. Többször erősítettük meg a lányt Lélek-Összekapcsolással, és egyszer csak a fiú azt mondta, hogy kész elköteleződni és szeretne összeházasodni. Ekkor kaptam a köszönő sms-t. Azóta elkezdődött a családi botrány, és az itt szokásos érzelmi zsarolás, de a pár kitart, mert a Lelkük vágya egymás mellé szólította őket, és boldog vagyok, hogy támogathatom őket.

Többször kérdezik tőlem, hogy segíthet-e a Lélek-Összekapcsolás fizikai problémákban. Pár napja egy másik barátom hirtelen fájdalmat érzett a fejében, ami a koponyája teljes egyik felére kiterjedt. Nem tudtam, hogy mi történik vele, de a ponton keresztül, amit megérintettem a Lelke elküldött egy képet és abban egy rezgést, ezt küldtem vissza hozzá az érintett pontba, majd amikor elment, hogy hazamenjen folyamatosan ezt a képet küldtem felé. Eleredt az orra vére, és így kifutott az agyvérzés közeli állapot, amibe – ahogy az orvosnál kiderült – belekerült. Elfolyt a feszültség a fejéből, pont úgy, ahogy a Lelke által küldött kép megmutatta, hogy a Karun tó vize magába fogadja azt a karmikus emléket, ami felnyílt az egekbe szökött vérnyomásban. Nincsenek fizikai problémák, fizikai tünetek vannak, de a gyökér, mindig visszanyúlik a Lélektől való elválasztottságba.

 Én köszönöm! Hogy része lehetek az életek változásának és annak, ahogy az emberek megnyílnak a Lélek csodáira. És köszönöm Egyiptomnak. Mert Egyiptom emlékeztetett vissza erre a gyógyításra, amit már annyi életben csináltam itt.

Ha úgy érzed, hogy a  Lélek-Összekapcsolás neked is segíthet, akkor szeretettel várlak a még szabad időpontokban májusi Magyarországon tartózkodásom alatt:

Magdaléna Lélek-Összekapcsolás

A Lelked rezgését erősítjük fel az energia-testekben és a fizikai testedben. Ennek következtében végbemegy egy olyan áthangolódás, ami aztán a mindennapokban megkönnyíti a Lélek által választott út követését. A Lélek-Összekapcsolásban a Lélek szándékának megfelelő hangokat, illatokat, olajokat és kristályokat hívom segítségül. A Lélek-Összekapcsolásban felnyílhatnak és kioldódhatnak előző életbeli karmikus elakadások (ha ennek helye van), de mindenképpen megtörténik egy sejtszintű Lélek-rezgésre való átrendeződés.

Választható időpontok:

május 3. 14:15-15:15  * május 7. 13:00-14:00, 14:15-15:15

A Lélek-összekapcsolás díja 13000Ft. Április 26-ig azon a részvételi díjon jelentkezhetsz, amit most 8000Ft és 13000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, a választott időpontot, választott összeget, és a  LÉLEK szót erre az email címre: kriszta@vereskriszta.com

Ha Magdaléna-Csatornázással összekötött Lélek-Összekapcsolásra jelentkeznél írj időpont-egyeztetés ügyében:

Magdaléna-Csatornázás és Lélek-Összekapcsolás

Mária Magdaléna a Lélek Lángjának és Kapujának őrzője, életének küldetése a Lélekre való emlékezés és a Lélek hangjának minden körülmények között való követése volt és azóta is ebben segíti azokat, akik készek a hangját meghallani. A személyes Magdaléna-Csatornázáson  Mária Magdalénát testesítem meg, így a kereső a kérdéseit Magdalénának teheti fel és a válaszok is Tőle, azaz a kereső Lelkéből érkeznek.

A csatornázásban az elme megkapja a válaszokat, amelyben megnyugszik, biztonságban érzi magát, így az ellenállások és félelmek kioldódnak. Ebből a megnyílt állapotból kezdődik el  a csatornázást követő Lélek-Összekapcsolás.

A Magdaléna Csatornázás + Lélek-összekapcsolás díja 15000Ft.  Április 26-ig azon a részvételi díjon jelentkezhetsz, amit most 10000Ft és 15000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, a választott időpontot, választott összeget, és a MAGDALÉNA + LÉLEK szavakat erre az email címre: kriszta@vereskriszta.com

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta