“A tested úgy lett megtervezve, hogy sokkal tovább tartson…Mennyivel tovább? Végtelenül tovább. Mit jelent ez? Azt, Gyermekem, hogy a tested úgy lett megtervezve, hogy örökké tartson…Úgy terveztem meg a fantasztikus tested, hogy örökké kitartson. A kezdetek kezdetén fájdalmak nélküli testben éltetek, a halálnak nevezett félelem nélkül. A vallásos mitológiátokban Ádámmal és Évával szimbolizáljátok a sejtszintű emlékét ezen embereknek, de természetesen nem csak ketten voltak.” (Neale Donald Walsch, Beszélgetések Istennel)

A 12 DNS szálat aktiváló hanganyagokban, a második DNS szálat valódi teljességébe visszahelyező mondat így hangzik: MEGPIHENEK TESTEM nefertari1ÖRÖK, KORTALAN FÉNY-TEMPLOMÁBAN.

De idézhetem Ábrahámot is: “Az idősebb emberek gyakran tényleg betegebbek és erőtlenebbek. Állapotuk azonban nem azért romlik le, mert fizikai testük arra van programozva, hogy idővel tönkremenjen, hanem mert minél tovább élnek, annál több okot találnak a nyugtalankodásra és az aggodalomra, ami ellenállást teremt természetes Jóllétük Áramával szemben. A betegség az ellenállásból fakad, nem pedig az idős korból.”

Az, hogy az évek múlásával megöregszünk, testünk elhasználódik, ráncosak leszünk…csupán hitrendszer. Mi a hitrendszer? Sokszor elismételt és így belső meggyőződéssé vált gondlatok halmaza. Az öregséggel kapcsolatos meggyőződéseinket lehetne sorolni a végtelenségig, és általában tesszük is, napi szinten. És kollektíven. Ezért ez a hitrendszer mélyen begyökereződött az emberiség elméjébe, és valóságának alapjává vált.

Szerencsére a tudat tágul, egyre többen ébrednek, választanak más hitrendszereket, és egyre inkább új valósággá válik a KORTALANSÁG, ÖRÖK FIATALSÁG.

Én ezt az új valóságot választottam és élem. Ha te is ezt választod és szívesen megtanulnád azt, hogy hogyan támogathatod magadat ebben az Ősi Egyiptom erre a területre irányuló tudásával, akkor szeretettel ajánlom Neked a novemberi work-shop hanganyagait:

KORTALANSÁG – FIATALSÁG Work-Shop Hanganyagai

Várlak Téged szeretettel erre az egész napos work-shopra, melyben az Ősi Egyiptom tudását hívjuk át a mindennapokba testük jóllétének, kortalanságának választásához.

A délelőtt folyamán mélye tisztító belső utazásra indulunk, amelyekben leteheted az öregedéssel kapcsolatos hitrendszereidet és az azokat megerősítő tapasztalásokat ezen, és más inkarnációkból.

A délután folyamán pedig olyan energetikai folyamatokkal utazunk, melyek megidézik azt, amit az Ősi Egyiptomiak is tettek testük kortalan szépségének és jóllétének megőrzéséért.

Ha nem tudsz ott lenni a work-shopon, de csatlakoznál a folyamathoz, rendelhetsz a hanganyagokból, melyek a workshop után készülek el. A hanganyagok díja 8000Ft. Jelentkezésed december 4-ig tudom fogadni.

A work-shopon guava olajjal és a guava levél teájával is dolgozunk, amit már az ősi egyiptomiak is használtak a kortalanság állapotának testi fenntartására.

A guava olajból rendelhetsz is: 20ml 2500Ft, 50ml 5000Ft, 100ml 9500Ft, az olajat január 3-ig rendelhetsz, január 6. után kapod majd meg.

A guava levélet is rendelheted, a 20gm-os csomag 600Ft, ebből korlátozott mennyiségben még van Magyarországon.

Az egyik energia, amellyel a work-shop alatt kapcsolódunk Hathor. Hathor két szakrális eszköze a menat és a szisztrum, mindkettő segít abban, hogy a női szépséget és teljességet ébresszük és tápláljuk. Ha már van szisztrumod és menatod, akkor hozd majd magaddal a workshopra. Ha nincs de szeretnél, akkor december 15-ig tudsz rendelni. A menat díja 8000Ft, a szisztrumé 12 0000Ft. A menatot és szisztrumot akkor is rendelheted, ha nem jössz a work-shopra, a használatukban segítő hanganyagot mgkapod a szakrális eszközök mellé. Összesen 10-10 darabot tudok hozni Hathor szakrális eszközeiből.

A menatról és szisztrumról itt találsz bővebb információt!

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Mit szeretnél rendelni (hanganyag, olaj, guava levél, menat, szisztrum):

*