Kleopátra nem egyszerűen Egyiptom Királynője volt, Kleopátra a Szív Királynője, aki két erőteljes férfit is a Lélek-felé való megadásban vezetett. Két hatalmi pozícióban lévő férfi volt a szerelme és mindkettő szembe ment azzal, amit a világi hatalom elvárt tőlük és a szívükért tettek lépéseket.

Két éve már érkezett 9 szép hanganyag Kleopátrától és vezetett minket abban a női minőségben, aminek ő kleopatra3mesternője és királynője volt.

Az idén már a ciprusi elvonulás előtt érzékeltem, hogy Kleopátra energiája ismét erősödik, akkor kezdett születni a Kleopátra nyaklánc, de azt még nem sejtettem, hogy Cipruson milyen mély kapcsolódásunk lesz vele.

Kapcsolódott bennem Kleopátra Ciprushoz, hiszen az Aphrodité minőség – “Lágy erőm folyékonnyá teszi a rendszereket” – , mely Ciprus felől Alexandria felé hullámzik a Földközi Tenger vizében táplálta őt.

De Cipruson kivilágosodott, hogy van más kapcsolódásuk is. Amathus Temploma nem csak Aphrodité szentélye volt, hanem Hathoré is. Hathor Kleopátrával jött ide, aki Róma felé vezető útján megállt itt erőt gyűjteni az úthoz, aminek kimenetele igencsak bizonytalan volt. Később Marcus Antonius Ciprus szigetét Kleopátrának adta ajándékba.

A Kleopátra történettel és Kleopátra Szív-Királynői erejével kapcsolódtunk Amathus Templomának romjai között, miközben alattunk hullámzott a Földközi Tenger és benne Aphrodité.

És most mindezekből megszületett a Kleopátra Csomag:

KLEOPÁTRA CSOMAG

2016. január 27-én küldöm ki ismét a hanganyagokat, az újabb nyakláncok február elején érnek Budapestre

Ajánlom ezt a csomagot minden nőnek, aki szeretné magában táplálni a Szív Királynőséget, azaz a szíve vezetését kleopatralanc1követni minden körülmények között.

A csomag tartalmazza:

a korábban csatornázott 9 Kleopátra Hanganyagot * az Amathus Templomban megérkezett hanganyagot * és a Kleopátra nyakláncot, melynek Kleopátra Olajjal megtöltött fiolája a szív-csakrát táplálja folyamatosan (a láncot február első hetében veheted át)

A Kleopátra Csomag díja 7500Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik január 26-ig.

Ha már korábbról megvan neked a 9 Kleopátra Hanganyag, akkor számodra a csomag díja 6800Ft.

Lehetőséged van csak az ÚJ hanganyagot rendelni, annak díja 1500Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik január 26-ig!

Ha szeretnél a Kleopátra Olajból – az olajat parfümként használhatod, az illatával is emlékeztetve magad a női szív erejére – külön is rendelhetsz, a 20ml üveg ára 2000Ft.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot, kérlek a nevednél jelezd, ha a 9 hanganyag már megvan neked:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Szeretnél-e az olajból:

*