Tapasztalhatod mostanában, hogy mély sebzetségek szakadnak fel benned. Olyan mintázatok, amik valamilyen módon mindig a létezésed alapját képezték, de nem pozitív irányban. Mintázatok, amik egy időre tovatűnnek, majd a legváratlanabb pillanatokban újra “támadnak”, és pont a legszebb történeidet teszik tönkre, ássák alá.

Mély karmikus sebbzettségek oldódása zajlik, ebben kapunk segítséget. Abban a pillanatban, amikor a mintázat újra aktív benned, és karmaoldo1éppen egy katasztrófát hoz létre az életedben, talán kevéssé érzed, hogy éppen segítséget kapsz, de valójában nagyon is.

A mintázat, amely eddig is hol előjött, hol lappangott az életedben, most sokkal erősebben törhet elő, mint eddig bármikor. Vulkánszerűen. Ami azért jó hír – és ebben kapjuk a segítséget – mert az éppen aktuális történés a mintázat gyökérokáig való lenyőjtózást teszi lehetővé. És ezzel választhatod annak meggyógyítását, elengedését.

Péntekenként van néhány skype-os időpontom azok számára, akik szeretnék kihasználni ezt a segítő időszakot és a karmikus sebzetséget feloldanák a szeretetben:

KARMAOLDÓ PÉNTEKEK

A harmadik mintázat tünetei ebben jelentkeznek: A kirekesztettség érzése és ehhez kapcsoló mély igazságtalanság érzés. A valamilyen módon kirekesztett lehet te vagy, de lehet, hogy kívülről más valaki esetében tapasztalod ezt. Az igazságtalanság érzés olyan mély, hogy szinte fáj és dühöt generál benned, ami olyan gondolatokat indít el, hogy megbüntesd te magad a kirekesztőket.

Ha magadra ismertél ebben, és szeretnél változtatni, akkor ezekből az időpontokból tudsz választani:

október 25. szombat 18:00-19:00, 19:15-20:15

Az első mintázat tünetei ezek voltak: Benned lévő mély harag és düh, amely valahol mindig a részed volt. Lehet megtanultad valamennyire kezelni. De mégis olykor, bizonyos helyzetekben, sokszor a legváratlanabb pillanatokban olyan heves lánggal tör elő belőled, hogy képtelen vagy benn feloldani, mert azt érzed felégetne. Ha kiengeded, akkor viszont kint pusztít. Sőt olykor még azt sem bánnád, ha mindent felégetne.

A második mintázat tünetei ezek voltak: Többször tapasztaltad már, hogy a másik nemben nem lehet megbízni, de most az újabb megtapasztalás olyan erős, hogy a teljes reménytelenséget érzed. Azt érzed, hogy lehetetlen ebből a kátyóból kikevedni. Bármit is teszel hiába, mert a férfi/nő egyszerűen rossz. Ez most meglepetésszerűen szakadhat ki belőled. Azt veszed észre, hogy ezt általánios érvényűen gondolod a másik nemről. És persze ez az eddig tudattalanban lappangó hitrendszer minden eddigi tapasztalásodat áthatotta.

Ha lemaradtál az első mintázatról, de aktuális számodra és szeretnél rajta változtatni, akkor írj nekem és egyeztetünk időpontot.

Az egyéni gyógyítás díja 11 000Ft és 13 000Ft között az az összeg, ami számodra jóleső. Lehetőséged van a teljes folyamatba becsatlakozni (az éppen aktuálisan felnyíló mintázatokról hetente írok), ebben az esetben négy alkalom részvételi díjáért öt alkalommal vehetsz részt az oldáson.

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámod, SKYPE címed és a választott időpontot (ha az öt alkamas folyamatot választod kérlek jelezd): jelentkezem@vereskriszta.com