Decemberben az Év lezárásaként négy csatornázott hanganyag érkezett, négy üzenet Máriától, Magdalénától, Józseftől és Jézustól. Kettő Karácsony előtt, kettő pedig az év végén.

Máriától és Józseftől, két üzenet érkezett, mely a Megbocsátás puha-köntösébe öltöztette a Karácsonyt. Megbocsátó energia édesanyádnak és édesapádnak mindazokért, melyekhez a tudattalanod még sérelemként ragaszkodik, és megbocsátás önmagadnak azon helyzetekért, melyekben te nem tudtál szeretetet adni.

A két újévi üzenet Magdalénától és Jézustól érkezett. Magdaléna a Nílus vizével hozta az egyensúlyt, hogy nőként áraszd a szeretetet, de közben fontos légy önmagadnak és ne köss meg komprommisszumokat, amelyekben elveszel. Jézus pedig áldást hozott, feltöltődést abban a tiszta férfi-energiában, melynek megtartó erejében bízni lehet.

Karácsony és Újév már a múlt, de az üzenetek segítő energiája még velünk van. Ha lemaradtál decemberben, de érzed, hogy szükséged van valamelyik üzenetre, akkor most még rendelheted őket, akár kedvezényesen is a hozzájuk kapcsolódó olajokkal (az üzenetek egyértelmű instrukciókat hoztak arról, hogy hogyan tudod az olajokkal erősíteni a hatásukat):

Mária Karácsonyi üzenete + 20ml Mária Olaj most kedvezményesen 2300Ft

József Karácsonyi üzenete + 20ml József Olaj most kedvezményesen 2300Ft

Magdaléna Újévi üzenete + 20ml Magdaléna Olaj most kedvezményesen 2300Ft

Jézus Újévi üzenete + 20ml Jézus Olaj most kedvezményesen 2300Ft

Egy üzenet hanganyagának részvételi díja olaj nélkül 1000Ft.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! 3 üzenet + olaj megrendelése esetén a negyedik üzenetet és olajat ajándékba kapod!

Megrendelésedet január 31-ig tudom elfogadni, az olajakat február második hetében tudod átvenni.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik üzeneteket és olajokat szeretnéd?: *