A hócipőm teli van a Mátrixszal, a kormányokkal, akik az emberek szolgálata helyett a saját érdekeiket szolgálják, és közben azzal szórakoztatnak minket, hogy törvényeket hoznak, melyekkel a szabadságot nyirbálják és megpróbálják az embereket bólogató birkákká változtatni, amihez persze létrehozták a hülye intézményeiket. Én ezt nem kérem, én a Lélek által vezetett Világban akarok élni. Ha te is, akkor csatlakozz a Kali Kommandómhoz.

Szeretném, hogy szétessenek ezek a nyomorító rendszerek végre, és a porukból meg tudjon születni egy Új Világ. Szerte a Világon forradalmak robbantak és robbannak ki, emberek tízezrei tüntetnek mindenfelé. Az én Kali Kommandóm a szellemi úton történő változást célozza meg.

Szellemi úton, az energiák átalakításával csodákat lehet létrehozni. Ezt utolsó budapesti tartózkodásom alatt ismét meg kellett állapítanom. Van Esztergomban a Prímás Szigeten egy kis senki-földje. Az érzékelésem szerint ezen a földdarabon volt egyszer egy Ishtár Templom, majd később itt állt a Máriának szentelt kolostor. Amikor évekkel ezelőtt először felkerestem ezt a helyet teljesen puszta volt, csak néhány száraz kóró nőtt a talajhoz közel. Majd a Papnő Iskola Ishtárral kapcsolódó meditációjában elkezdtük felkeresni ezt a helyet, visszatáncoltunk Ishtár Templomába, és előtáncoltuk annak energiáját a saját életünkbe. Két év elmúltával tavaly májusban arra tértünk vissza a pusztaságba, hogy ott született közben egy zöld Csikerózsika-erdő. Jó volt abban megpihenni, hogy a táncunkra válaszolt a föld és a természet. És ehhez hasonló változás minden hellyel megtörtént, amelyet a Papnő Iskola szertartásaival újra és újra megérintettünk.

Lehet te is találtad már magad olyan helyzetben, amikor beleütköztél a Matrix köréd épített korlátozásaiba, és ez haraggal töltött el. Lehet érezted már magadban azt a megszentelt haragot, amellyel szeretnéd szétrobbantani ezt az egész illúzió-világot, melyet a hatalmat birtoklók egyre inkább megszilárdítani akarnak. A haragot magadban tartani nem tanácsos, de sokszor nehéz hozzá azt a formát megtalálni, amiben kiereszthető, már csak azért is, mert az elmével nehezen kitalálható, hogy hogyan fog végül ez a Mátrix tovatűnni. És itt jön a kali2képbe KALI. Kali, a nagy átalakító, a hindu Istennő, akinek ereje van ahhoz, hogy szétrobbantsa mindazt, ami illúzió. Kalit általában kilógó vörös-véres nyelvvel ábrázolják, nyakában koponyákból font nyaklánc, kezeiben – mert sok van neki – a pusztítás és áldás eszközei, és eközben Shiva testén táncol. A pusztítás és újjászületés minőségét kapcsolják hozzá. Lehet elsőre ijesztőnek hangzik, de valójában pusztán egy nagyon erőteljes átalakító erő, amely gyorsan és hatékonyan hoz változást. Tapasztalataim szerint Kali nagyon pontosan vágja át az illúziók hálóját, megmutatja azt, amit elengedni érdemes, ha ellenállunk ennek, akkor érezhetjük úgy, hogy végigtáncol rajtunk, de ha belemegyünk a változásba, akkor az ölébe vesz és megtart.

Na tehát, én Kálit hívom akkor, amikor fellobban bennem a szent harag energiája a Matrix körénk font börtöne miatt, és odaadom a haragom Kalinak és elküldöm őt a széttáncolni a Matrix éppen elém kerülő darabjait. És persze kívül nem létezne Matrix, ha belül nem létezne, ha bennem nem lennének ott a szabályok, és korlátozások, akkor kívül sem létezhetnének, ezért azt is kérem Kalitól, hogy bennem is táncolja szét azt, amivel hozzájárulok a Matrix fenntartásához.

Ha vágysz te is egy olyan szabályok és korlátozások nélküli Új Világra, a mindenki szabadon teheti azt, ami szeretne, és mindez harmóniába simul a Lélek vezetése és nem pedig külső önkényuralmi rendszerek által, akkor hívlak, csatlakozz be a Kali Kommandómhoz.

Ha akarod, szívesen megajándékozlak téged és minden feliratkozó ismerősödet azzal a hanganyaggal, amellyel te is meghívhatod és elküldheted Kalit széttáncolni a mások fölötti hatalmon alapuló Mátrix- Világot.

Töltsd ki ezt az űrlapot, ha kéred a Kali meditációs anyagot:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *

Amúgy ez a körénk tekeredett Mátrix-rend szintén az Atlantisz pusztulásához kapcsolódó sérülésekből született. Az Atlantiszhoz kapcsolódó sérüléseinkkel hoztuk létre és tartjuk fenn. November óta ezen sérülések erőteljes gyógyulása zajlik, és persze az egyéni gyógyulás hozzájárul ezen közös mintázat és a belőle született Mátrix átalakulásához. KATTINTSD IDE, HA SZERETNÉL ERRŐL OLVASNI!