Ma délben, ébredés után, a kávé és narancs mellé kinyitottam az internetet, és az első státusz, ami szembejött egy Twitter idézet volt: „Ma nincsen Pápa, és nincs CIA igazgató. Annyira közel vagyunk John Lennon álmához” És mi volt John Lennon álma?

Ez: „Képzeld el, hogy nincsenek országok. Nem nehéz. Semmiért nem kell ölni vagy meghalni. És nincs vallás se. Képzeld el, hogy az összes ember békében él.”

Amikor ezekről beszélek, akkor sok embertől az jön vissza, hogy ez lehetetlen. Sokan még mindig nem tudják elképzelni, hogy lehet olyan világban élni, ahol béke van, nem kontrolláljuk egymást, hanem egyszerűen csak élvezzük az élet szépségeit. De a jó hír az, hogy egyre növekszik azok száma, akiknek elegük van a mások fölötti hatalmon alapuló régi rendből, akarják, hívják és el is tudják képzelni azt a Világot, amelyet John Lennon is álmodott.

Mert csak ennyi, hogy el tudjuk képzelni, pont úgy, ahogy John Lennon mondta: „Talán azt mondod, álmodozom, de nem vagyok egyedül. Remélem egy nap csatlakozol hozzánk és a világ egy lesz majd.”

És igen. Én hiszem, hogy igaza van a Twitter bejegyzésnek, és John Lennon johnlennonalma1álma, mely az én álmom is, és amely egyre több ember álma, KÖZEL VAN.

Még akkor is, ha most az látszik, hogy a hatalom szerte a világon még inkább kapaszkodik, és még inkább próbálja összetörni ezt az álmot. De egy álmot nem lehet összetörni, mert a Lelkünkben van. Ó, igen ezt is tudja a hatalom, hogy a Lelket kell összezúzni, és azzal meg lehet törni az emberi szabadságot. Emlékszel az Avatárra? Amikor a katonai vezető a Lélekfát akarja lebombázni, és ki is mondja, hogy azért, mert ezzel olyan csapást mér a törzs kollektív tudattalanjára, amelyet soha nem hevernek ki. Igen, de ez is csak egy választás, bármi történik odakint, az álmom az enyém, a Lelkem vezet általa, és ezt senki sem veheti el tőlünk.

Körülöttem, Egyiptomban sok olyan történés van, amely nem azt mutatja, hogy az álmom felé haladunk, és az ország történései a személyes álmaimat és érintik. De nem adom fel, az álmom igaz, és ha el tudom képzelni és odaadom neki a figyelmemet, akkor meg is jelenik fizikai valóságként. Tegnap éjjel magával vittek a történések, nagyon dühös voltam, de mára a harag mögötti hatalmas energiát összefontam egy arany fényt árasztó kardba, és megállítom az elmét, ami azt mondja csapkodjak a karddal, helyette megállok az álmomban és a kardomból kiáradó erőt egyszerűen az álmom felé irányítom. Az álmomra mutatok, és az lesz, mert már van.

Neked is ezt javaslom. Mindegy mit mutat a külvilág, higgy az álmodban és az összes energiádat állítsd az álmod szolgálatába, ne pazarold el kétségekre.

Márciusi újholddal újra indul online kurzusom, amely segít abban, hogy ezt meg tudd tenni. Ma éjfélig még féláron jelentkezhetsz:

 Online Játszva-Teremtő Kurzus

indul: 2013 március 11-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP CSOMAGOT (3×3 hét ­* 3×3 tanítás * 3×3 gyakorlat) most 11100Ft helyett féláron, azaz 5550Ft-ért tudod megvásárolni, ha február 25-ig bejelentkezel és befizeted a részvételi díjat!

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Jelen pillanatban az egyiptomi helyzet visszaidézi a magyar Ávós időket. Az uralmon lévő elnök próbál mindenkit eltüntetni az útból, aki a forradalommal van, és az emberi szabadságért harcol. Letartóztatások sorozatai, mondvacsinált indokokkal, és indok nélkül, a letartóztatottak között egy csomó gyerek, a letartóztatottakat a rendőrség megkínozza és szexuálisan molesztálja, akik belehalnak a kínzásba, azoknak halálát próbálják autóbalesetnek beállítani. Megy a megfélemlítés minden szinten.

Sokat voltam Kalival az elmúlt időszakban, mert gyors változásra vágyom már, és Kali az az energiaminőség, ami gyorsan rombolja le az illúzió-mintázatokat. Sűrűn vizualizálom Kálit és kérem a világban lévő hatalom szétrombolását, és kérem arra Kálit, hogy táncoljon szét bennem mindent, amivel hozzájárulok a régi rend fenntartásához. És Káli elég jól működik, úgyhogy az elmúlt napjaim elég tüzesek, és átalakítóak voltak belül. De megéri. Az álmomat akarom, és azt, hogy tűnjön el belőlem minden, ami ennek akadálya lehet.

Ha akarod, szívesen megajándékozlak téged és minden feliratkozó ismerősödet azzal a hanganyaggal, amellyel te is meghívhatod és elküldheted Kalit széttáncolni a mások fölötti hatalmon alapuló Mátrix- Világot kívül és belül:

A Kali meditációért ide kattints!

És továbbra is büszke vagyok arra, hogy a Szerelmem a szívét követi és nem hajol meg a hatalom előtt. Pedig minden egyszerűbb lenne mindkettőnk számára, ha ez másképpen lenne. Ő is azok között van, akiket a régi mintákat követő új rezsim szeretne eltüntetni.

Sok félelem feljött bennem és benne is. Egy pillanat alatt aktívvá változik egy ilyen behatásra minden olyan emlék, amely azzal kapcsolatos, hogy hogyan szenvedtük meg a hatalom megtorlását a belső igazság követése miatt. Mindannyiunkban van rengeteg személyes emlék-lenyomat ezzel kapcsolatban, és persze rengeteg lenyomat a kollektívban is. Nem véletlenül említettem az Ávós időket, és persze a sor hosszú, de minek ezeket idézgetni, a félelemmel teli emlékeket nem táplálni kell, hanem elengedni, kilépni a megjelenő félelmekből és ezzel helyet adni annak, hogy MOST TÖRTÉNHET másként.

Ma kaptam Annától egy közvetítést, ebből idézek néhány sort, mert idevág: „Spirituális felnőttségetekre való lediplomázásotok része az, hogy megértsétek, hogyan csapott be benneteket évezredeken át az Annunaki, és a jól képzett kegyeltjei. Arra használták fel az akkoriban újnak számító halandósági állapototokat, hogy megteremtsenek egy fojtogató félelemhálózatot arra, hogy engedékenyen és irányíthatóan tartsanak benneteket. Ez az engedelmesség lehetővé tette számukra, hogy alapvetően féktelenkedhessenek felettetek, és a világotokat kedvükre csűrjék-csavarják.”

Ideje van annak, hogy a világunkat visszavegyük, és ehhez szükséges a félelmekből való kilépés. Minden félelmünk azt a hatalmat szolgálja, amitől félünk.

Nekem nagyon sokat segít ebben az a meditáció, amit Kalabsha Templomától kaptam:

KALABSHA MEDITÁCIÓ

A meditáció segítségével kitisztíthatod azokat a félelmeket, amelyek azzal kapcsolatban vannak benned, hogy a hatalom megtorolhatja azt, ha a Lelked szerint élsz. Lényegedbe érkezve, megtöltheted magad annak bizonyosságával, hogy jár neked az Éden-Kert, és újjászülheted a teremtő erődet, hogy ne terheljenek most már azok az emlékek se, hogy az erőd kísértésbe vihet.

A meditáció ára összesen 1000Ft, ha március 4-ig megrendeled és megérkezik a befizetésed. A PIRAMISOK és a KALABSHA meditációk együttes ára összesen 1500FT, a PIRAMISOK, az ŐSBIZALOM, és a KALABSHA meditációk együttes ára 2000Ft!

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!

Tegnap éjjel jött el az a katartikus pillanat, amikor megszületett bennem a megbocsátás a hatalom felé az emberiség ellen elkövetett bűnökért. Olyan volt, mintha új bőrt kaptam volna. És ez az új állapot még olyan, mint az újszülött koponyája, puha, de erősödik bennem. Ma kora reggel óta állandó teszteknek van kitéve, de nem adom fel, nem veszek el a gyűlöletben, mert ezzel csak a hatalmat szolgálnám tovább.

A Lelkem hangja ma reggel óta folyamatosan ezt ismétli: BÍZZ!

Igen, választom azt, hogy bármit is mutatnak a múlt emlékei, LEHET MÁSKÉPPEN. Minden, ami történik nem azért történik, hogy újra ismételjük az emberiség annyiszor megélt rémálmait, hanem azért, hogy ÚJ JELENT ÉS JÖVŐ ÍRJUNK. ÚJ FÖLDET!

VÁLASZTOM EZT A LEHETŐSÉGET ÉS BÍZOM AZ UNIVERZUMOT ÖSSZETARTÓ ERŐ JÓAKARATÁBAN ÉS SZERETETÉBEN!

És közben sok időt töltök Abu Ghurab Ozirisz Templomának Atlantisz oltárán – meditációban -, amely folyamatosan gyógyítja bennem a sérült ősbizalmat és segít erősödni.

Neked is ajánlom ezt a meditációt a bizalom erősítéséért:

ŐSBIZALOM MEDITÁCIÓK

Az első meditáció azt a részt gyógyítja bennünk, ahová az ősbizalom elvesztése kapcsolódik a fizikai és energia testekben. Tapasztalhattad már, hogy bizonyos helyzetekben fájdalom – amely lehet olyan érzés is, mintha kiharaptak volna belőled egy darabot – jelenik meg a Lélekmagod és a köldökcsakrád között, nem véletlen, mert itt őrizzük ennek az ős-veszteségnek a fájdalmát és a hozzá kapcsolódó félelmeket. A meditáció elvisz téged Ozirisz Nap-Templomába – létező hely Kairótól nem messze, Abu Ghurabban -, annak Atlantiszból származó oltár-kövéhez, amelyet sokan csillagkapunak tartanak. Az alabástrom oltárkő tényleg kapu, Atlantisz szív és a Forrás szíve találkozik össze benne egy olyan gyógyító alakzatban, amely begyógyítja ezt a sérült részt benned.

A második meditáció abban segít, hogy a begyógyult, és ősbizalomba megpihent részedből új sejtek szülessenek, és lecseréljék tested sejtjeinek összességét.

A meditáció ára összesen 1000Ft, ha március 4-ig megrendeled és megérkezik a befizetésed. Az ŐSBIZALOM és a PIRAMISOK együttes ára összesen 1500FT, a PIRAMISOK, az ŐSBIZALOM, és a KALABSHA meditációk együttes ára 2000Ft!

MEGRENDELÉSHEZ IDE KATTINTS!