Ízisz és BoldogAsszony, két FöldAnya minőség, az egyiknek földjén lüktet a Föld torok-csakrája, a másik földjén lüktet a Föld szívcsakrája. Kettőjük között, a két föld között és a két csakra között fonunk hidat áprilisban.

Ha nem tudtál ott lenni a napon, akkor most lehetőséged van a hanganyagokon keresztül kapcsolódni:

ÍZISZ-HÍD – Szertartásos Nap Hanganyagai

2016. május 7-én kezdem küldeni

„A célunk immár: fölébredni az álomban. Ha fölébredettek vagyunk az álomban, az ego teremtette föld-dráma véget ér, és egy jóindulatúbb, csodás álom bontakozik ki. Ez az új föld.” (Eckhart Tolle)

Benne vagyunk az Új Föld teremtésében, és mindannyian akik ebben az időben születtünk a Földre vállaltuk, hogy iziszvalamilyen formában bábái leszünk ennek a folyamatnak.

A Föld torok-csakrája Egyiptomban van, illetve a három pontja közül a Nagy Piramisban található volt eddig aktív és kommunikálta a Föld által kívánt változásokat. Most már a másik két pont – Mózes Hegy és Olajfák Hegye – is aktív, a három pont egymással összekapcsolódva kommunikálja a Föld változásait. Mely változások ránk is hatnak. Minél inkább ráhangoljuk önmagunkat a Föld önkifejezésére, annál inkább belesimulunk az aktuálisan zajló változásokba, ezáltal életünk harmonikusabbá válik, illetve elfoglaljuk a Teremtés szövetében azt a helyet, amit álmodtunk magunknak a világok közötti térben.

A szertartásos napunk első felében Budapesten leszünk benti helyszínen, Ízisszel utazunk és a Föld torok-csakrájához hangoljuk saját torok-csakránkat.

A nap második felé Dobogókőn töltjük, Boldogasszonnyal kapcsolódunk, a Föld szívcsakrájához hangoljuk saját szívcsakránkat, illetve a szertartásaink erejével fonunk hidat a Föld ezen két csakrája, és a mi csakráink között.

Várlak Téged, ha egy ideje növekszik benned az EGY érzése, érzed egységedet a Földdel és annak teremtményeivel. Várlak, ha érzed, hogy személyes sorsod mélyen összefügg a Föld sorsával, történéseivel. Várlak, ha érzed magadban, hogy önmagadon keresztül tudsz tenni azért, hogy mindannyian örömben és bőségben éljünk. Várlak, ha szeretnéd magadat jobban összehangolni a zajló változásokkal és szeretnéd beteljesíteni az Új Föld születésében vállalt sorsodat.

A hanganyagok részvételi díja 5500Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik május 6-ig.

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved, telefonszámodat és az ÍZISZ-HÍD szót: jelentkezem@vereskriszta.com