2022-őt áthatja a 22-es szám rezgése. Magdaléna száma. De az idén 2×22, azaz Magdaléna és Easa (Jézus) összeérése, Szent Nászban való egyesülése hatja át az egész évet.

Tovább tisztulnak a Női és Férfi energiáink, egyre többen nyílnak ki és tapasztalják meg párkapcsoltukban a SZENT NÁSZT, SZAKRÁLIS SZERELMET.

Ez a Nap ráhangolódás 2022 energiájára, egy olyan szertartás-folyam, melyben olyan párok rezgésén utazunk, akik a saját Szakrális Szerelmükön keresztül nyitottak és nyitnak kapukat arra, hogy az emberiség ezt a rezgést az életébe engedje.

Várlak szeretettel <3

Január 22-ig kedvezményesen jelentkezhetsz!

ÍZISZ ÉS OZIRISZ ÖLELÉSÉBEN – Szertartásos Nap Veres Krisztával

2022. február 10. 10:00-16:00

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba

egyerogyogyitotemplom2

Ízisz és Ozirisz Szerelmének mítosza az Ősi Egyiptomi civilizáció alapja, melyből táplálkozott, illetve amelyet a megtesített több egyiptomi Király és Királynő párossága, és Egyiptom utolsó beavatott Királya és Királynője, Jézus és Mária Magdaléna is.

Szinte mindenki vágyik a Szakrális Szerelem megélésére, és a párkapcsolati sérüléseink, csalódásaink azért is fájnak annyira, mert ilyenkor megéljük ennek az ősi, mély vágynak, Lélek-Álomnak az elvesztését. Viszont az Univerzum alaprezgése az EGY, és minden arra sarkall minket, hogy megéljük az EGYséget, és ennek egyik legerősebb beavató kapuja a SZERELEM.

2022. pedig mindennél jobban hív arra, hogy bármennyi összetört szívemléket is hordozunk, megnyissuk a szívünket a Női és Férfi energiák Szent Házasságának belül és kívül.

A Szakrális Szerelem rezgését hívjuk és engedjük a szíveinkbe ezen a szertartásos napon. 5 Szent Párosság történettel utazunk, 5 magas rezgésű Szerelemmel mossuk át a Szíveinket. Ízisz és Ozirisz történetével kezdjük az utazást, és Egyiptom 3 híres szerelmi történetéből képződik a híd, melyen át megérkezünk Magdaléna és Easa (Jézus) párosságába. Mindegyik történet hordoz egy-egy darabot a szíveink gyógyulásából, és hozzátesz a Szakrális Szerelemre való megnyílásunkhoz.

Részvételi díj: 22 220Ft

KEDVEZMÉNYEK!

Január 22-ig kedvezményes 19 220Ft-os áron jelentkezhetsz! (a részvételi díj tartalmazza az ebédet is)

Az Andara Kristály-Templom Szertartás és az ÍZISZ és OZIRISZ Ölelésében Szertartásos Nap együttes, kedvezményes részvételi díja 25 220Ft. (a részvételi díj tartalmazza az ebédet is!)

Az Andara Kristály-Templom Szertartásról információért IDE KATTINTS!

Az ÍZISZ és OZIRISZ Szertartásos Nap résztvevői 10% kedvezménnyel jelentkezhetnek a VAGYOK, AKI VAGYOK 20220222 PORTÁL  Aktiválásra, illetve a 222:22 Beavató Anyagokra.

A VAGYOK, AKI VAGYOK 20220222 PORTÁL  Aktiválásról, illetve a 222:22 Beavató Anyagokról információért IDE KATTINTS!

JELENTKEZÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik szertartásokra jelentkezel (Ízisz és Ozirisz, Andara Kristály-Templom, mindkettő):

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom