A filmben a hősnő életének különböző szakaszaiban merül el a háromban. Egyesével. Számomra nincsen különbség közöttük. Szerelmes vagyok az ízekbe, és áldott imádság számomra az ízekkel varázslás. Imádom a szerelem ízét és azt gondolom, hogy két szerelemben összefonódó ember együttje a legszebb ima.

Már régóta aktuális, hogy írjak egy könyvet, egyre inkább azt érzem, hogy szakácskönyvvel összeölelkező kalandregény lesz, melyet átsző a hála imája az élet rengeteg, testben megélhető gyönyöréért.

Annyi örömteli ajándékot élhetünk át azzal, hogy testben élünk.

Ott van a leves, amit tegnap főztem azokból a hozzávalókból, melyeket a konyhában találtam. Hagymával, cukkinivel és répával indult, jó adag curryvel és chilivel főztem őket. Majd a kezembe akadt egy doboz foulnak nevezett Egyiptomban közkedvelt bab – az angol neve fava bean, nem tudom mi a magyar elnevezése ennek a bab fajtának –, a felét beleöntöttem a levesbe, kicsit még főztem, majd összeturmixoltam. Fincsi sűrű lett, egy kicsit még izekimakszer1krémesítettem a két-kanálnyi tejföllel, amit a dobozban találtam. Végén beleöntöttem a maradék foult. Isteni lett. Persze imádni kell hozzá a csípőset, úgy, ahogy a Kedvessel mindketten imádjuk.

Ott van a ma reggel az erkélyen, beszedtem a frissen mosott, száraz ruhát, és belesimítottam az arcom a lepedő napfény illatába. Ismered ezt a semmivel össze nem hasonlítható illatot, a napfényét, ami megtölti a szabadban szárított ruhát. Ó, és a napon száradt, friss ágynemű érintését. Ismered az érzést, ahogy az ágyneműben a napfény simogatja végig a tested?

Ott van Szaura, az édes szőrgombóc cicánk, amint egyszer csak megjelenik a szobában, mert úgy döntött, hogy eljött az ideje az éjszakai alvásnak. Az ágyon Photo0617ülve először csak a zászlóként lengő farka látszik belőle, majd előtűnik teljesen, ahogy felugrik az ágyra. És a torka mélyéről előbukkan egy édes hang – valami teljesen másfajta, amit eddigi cicáimtól még nem hallottam -, amellyel üdvözöl, hogy „helló, de örülök neked”.

És ott van a Kedves keze, amely mindig tud új örömet nyújtani. Legutóbb azzal, hogy elhozta és átnyújtotta nekem Fatima kezét. A muzulmánok a kézben Fatimának, Mohamed lányának áldó és védelmező erejét látják. Szeretem Fatima kezét, mert egyrészt az áldás mindig jól jön, másrészt imádom nézegetni a kéz különböző, gyakran művészi megjelenítési formát. A Kedves keze egy teljesen különleges Fatima kezet nyújtott át, még sosem láttam ilyet. Évekkel ezelőtt az egyik műsorában szerepeltek a kéz készítői, ők ajándékozták meg ezzel a kézzel. Az évek során vitte magával a különleges Photo0620Fatima kezet a különböző helyekre, ahol lakott, sosem került fel a falra, mert egyik sem volt otthon. Most elhozta nekem a kezet, és az otthonunkban közösen kerestük meg a helyét. Szépséges simogatást élt meg testem egésze, pedig a keze most leginkább a Lelkemet érintette.

Miközben olvasod ezeket a sorokat, biztosan ébredtek benned is emlékek örömteli ajándékokról, melyeket a testedben megéltél.

És mégis, általában mennyire durván bánunk vele. Mennyi negatív képzetünk, szégyenünk van a testünkről. Mennyiszer vagyunk elégedetlenek a formájával, és mennyiszer gyötörjük mindenféle diétákkal, és tagadjuk meg tőle az ízeket, és örömöket.

Életem egyik legnagyobb ajándéka volt, hogy ezektől megszabadítottam magam, és felszabadítottam a testem. Átalakult közben a formája is, de nem gyötréssel, hanem szabadsággal, örömmel és ízekkel.

Ha te is szívesen felszabadítanád a tested a nyomasztó gondolatoktól, és egyszerre szeretnéd élvezni a vágyott testformát és az ízeket, akkor várlak téged májusban újra induló online kurzusomon, melyre KEDD ÉJFÉLIG MÉG KEDVEZMÉNYESEN JELENTKEZHETSZ:

ONLINE TESTSÚLYSZABÁLYZÓ TEREMTŐ KURZUS

indul: 2013 május 9-én FELTURBÓZVA ÉS KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP-CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat) most kiegészítettem 7 hanganyaggal! Az első hosszabb hanganyag abban segít, hogy beazonosítsd a súlyfölösleged energetikai hátterét, és elengedd a téged testileg is nehezítő energiákat. A második 6 hanganyag a tanításokhoz és gyakorlatokhoz kapcsolódik (az első gyakorlathoz eddig is volt hanganyag), azaz segítségével a kurzus lépései vihetőek még mélyebb szintre.

Így az új ALAP-CSOMAG: 7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 8 hanganyag

Az ÚJ ALAP-CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 8 hanganyag) most 12800Ft kedvezményes,  5000Ft-ért vásárolhatod meg,  ha április 9-ig bejelentkezel és befizeted a részvételi díjat!

Ha korábban már elvégezted a kurzust, de kiegészítenéd az új hanganyagokkal akkor megrendelheted azokat külön kedvezményes 2000Ft-os áron!

Május 9-én Új Holddal ismét elindul Testfényesítő Böjtös Online Kurzusom is, mely nagyon jól kiegészíti a tested átalakításának folyamatát. Az Online Testsúly-Szabályzó Teremtő Kurzust és a Test-Fényesítő Böjtös Kurzust együtt 5000Ft+4400Ft=9400Ft helyett 7000Ft-ért vásárolhatod meg, ha április 9-ig bejelentkezel!

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

A tested Isten szépséges fényéből született. Mi lenne, ha így bánnál vele? Mi lenne, ha ezt tudatosítanád, és a tested felett hozott ítéletek helyett a Fény erősítenéd és ünnepelnéd magadban? Fényesebb, könnyebb, tisztább és boldogabb lennél J

Ha van kedved ebbe beleutazni várlak téged az egyik kedvenc kurzusomon, melyet KEDD ÉJFÉLIG MÉG KEDVEZMÉNYESEN JELENTKEZHETSZ:

Test-Fényesítő Böjtös Online Kurzus

28 napos kurzus testi, lelki és szellemi jóllétedért

indul: 2013. május 9.

28 nap ­* 28 meditációs hanganyag * 28 napi megerősítő gondolatsor

ÚjHoldtól ÚjHoldig tartó böjtös folyamatra hívlak. Napfelkeltétől napnyugtáig tartó testi, lelki és szellemi böjtre. A testi böjtöt végezheted a Ramadán böjti gyakorlata szerint (napfelkelte és napnyugta között az evés és ivás szüneteltetésével). Vagy átalakíthatod olyan módon, hogy csak vizet iszol ebben az időszakban. Vagy átalakíthatod a fizikai részét, teljesen magadra szabhatod, a lényeg az, hogy bármiféle formáját határozod el a fizikai böjtnek, azt csináld végig tudatosan.

Ezt a testi folyamatot egészítjük ki azzal, hogy tisztító böjtöt tartunk a gondolatok, érzelmek és energiák szintjén is.

A böjtös folyamat alatt minden nap kapsz egy meditációs hanganyagot Allah valamelyik nevével, amelynek segítségével folyamatosan emelheted a rezgéseidet. A hanganyaghoz kapcsolódóan kapsz egy gondolatsort is, amely abban támogat, hogy szeretet-alapú döntéseket hozz a mindennapjaidban.

A Test-Fényesítő Böjtös Online Kurzus részvételi díja 8800Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 4400FT, ha április 9-ig bejelentkezel!

Május 8-án ismét elindul Testsúly-Szabályzó Teremtő Online Kurzusom is, melyet nagyon jól kiegészít a Test-Fényesítő Kurzus. Az Online Testsúly-Szabályzó Teremtő Kurzust és a Test-Fényesítő Böjtös Kurzust együtt 5000Ft+4400Ft=9400Ft helyett 7000Ft-ért vásárolhatod meg, ha április 9-ig bejelentkezel!

Jelentkezéshez és részletekért ide kattints!