Vasárnap este erőteljes hívást éreztem, hogy kimenjek a Tahrir térre. De folyamatos késleltetettségben és akadályoztatásban voltam. Egyre türelmetlenebb lettem, de a belülről szóló hang azt, mondta: Nyugi, bízz benne, hogy ez sem történik véletlenül. Így megadtam magam ismét az isteni rendezésnek.

És milyen jól tettem :-)

Van egy amerikai lány, aki beleszerelmesedett az egyik barátomba, megkereste a barátomat a Tahrir téren tüntetők között. Elmondta neki, hogy milyen nagyszerű, amit csinál, és mennyire szereti Egyiptomot, ezért támogatni akarja a barátomat. Szép.

Mégis elszomorodtam kicsit tőle. Azt éreztem, hogy ez az én álmom és én hívásom volt. Mielőtt idejöttem megmutatta a Lelkem, hogy a Kedvesnek sorsa Egyiptomért tenni, és az én szerepem az a változásban, hogy támogassam őt. Meg másokat is, de őt legfőképpen, gondolkozás nélkül. Ezt tettem is, kivéve akkor, amikor elvittek a félelmeim. Aztán a Kedves elment, és az elmúlt kilenc hónap kiváló lehetőséget adott arra, hogy elengedjem ezeket a félelmeket, És a kilenc hónap alatt a Lelkem, meg Isten folyamatosan azt mondta, hogy bízzak és várjak a Kedves visszatérésében. De vasárnap miután láttam, hogy az én álmom odarepül azokhoz, akik nem is kérik, kicsit elszomorodtam, és ismét elfogott a türelmetlenség.

Ehhez kapcsolódott be az, hogy a villanyszerelő két órát késett, este 10-kor érkezett meg és én akkor már a Téren akartam lenni. Közben az egyik barátom megunta a rám várást és hazament. Egy másik még mindig várta, hogy hívjam és menjek, de amikor végül elment a villanyszerelő, hiába hívtam, nem vette fel a telefont. Itt tetőzött a türelmetlenségem, és szerencsére itt szólalt meg a belső hang, ami visszavitt a türelmetlenségből a megadásba.

Visszahívott a barátom, eljött értem, és végül éjfél felé, már a kedvenc helyemen üldögélhettem. A Tarir tér központi szigetének közepén. (Amúgy téged is szívesen elviszlek ide, ha van kedved eljönni Kairót másképpen felfedezni. IDE KATTINTS!)

Elmondtam neki, hogy miért szomorodtam el. Ő meg elmondta a szavakat, amiket tudtam belül, de mégis jólesett kívülről hallani: „Ha Isten azt mondta neked, hogy légy türelemmel, és bízz, akkor tedd ezt. Meglátod, Isten tényleg elrendezi a dolgokat.”

Majd ebben a pillanatban kaptam egy másik baráttól egy sms-t, szinte szó szerint hasonló üzenettel.

Ezután, már csak ültünk tovább a Tér közepén, és engedtük, hogy átjárjon a Tér közepén elhelyezkedő energia-vortex rezgése, amely érezhetően megváltozott pár napja, és hosszú idő után újra erősödik.

Majd elindultunk a Térről kifelé, a Talaat Harb utcai kijáraton át, és a kijárat biztonsági barikádja mellett ott ült a Kedves, akit az elmúlt kilenc hónapban, csak egyszer láttam. Beszéltünk, és megbeszéltük, hogy találkozunk.

Hát igen. Az isteni rendezés. Ezért voltam késleltetve. Hogy éppen a megfelelő időben induljak el a Térről kifelé.

Azóta újra találkoztunk a Kedvessel, mintha az elmúlt kilenc hónap nem is lett volna, mintha csak tegnap váltunk volna el…Ugyan van még egy kis bizalmatlanság, óvatosság, de sebaj, az isteni rendezés mindent kinyit a pont megfelelő pillanatban

Az élet tényleg egyszerű! Dönts szívből, és a többit bízd Istenre! Nem fogsz csalódni! Várlak téged, ha választod ennek az útnak a gyakorlását:

„Isten tenyerében” Szertartás az Istennő Templomban

2012. július 31. 19:00-21:30

“És ez a második nagy illúziója az emberiségnek: hogy az élet eredménye kérdéses. És ez a kétely hozta létre a félelmet. Mert, ha kételkedsz az eredményben, akkor kételkedsz a Teremtőben is, azaz kételkedsz Istenben. És, ha kételkedsz Istenben, akkor félelemben és bűntudatban kell élned egész életedben. Ha kételkedsz Isten szándékaiban, és Istennek azon képességében, hogy létrehozza a kívánt eredményt, akkor hogyan fogsz valaha is megpihenni? Hogyan fogsz valaha is békét találni?” (Neale Donald Walsch, Beszélgetések Istennel)

Hívlak Téged arra a helyre, ahová a szív vezet, ahol mindent áthat a bizalom, és az isteni gondviselésben való megpihenés!

Az „Isten tenyerében” Szertartás részvételi díja 4 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 2900Ft, ha június 22-ig bejelentkezel és benne vagy az első 10-ben!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Ha nem tudsz eljönni a szertartásra, de szeretnél azért tenni, hogy megszabadulj az anyagi félelmeidtől, és megpihenj a bőség rezgésében, akkor HOLNAP ÉJFÉLIG MÉG kedvezményes áron jelentkezhetsz online kurzusomra:

ONLINE PÉNZ-VONZÓ KURZUS

indul: június 21-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganyag) most 8800Ft helyett féláron azaz 4400Ft-ért vásárolhatod meg, ha június 8-ig bejelentkezel!

Még 3 fő kaphatja meg AJÁNDÉKBA a 7×7 napi megerősítést! (a megerősítések ára amúgy 2000Ft)

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!