„A tenyereim magukba ölelik hímtagjának merev szépségét, mélyeket lélegzem, és ő velem lélegzik, testeink megpihennek a mozdulatlan közelségben, Istennek ajánlom a pillanatot, tágulunk a lélegzetben, és testeink egyre könnyebbé és fényesebbé válnak.” Imádkozunk, imádságban forr össze a testünk és a Lelkünk Istennel ölelkezik.

Az októberi Caminoban jelent meg egy cikkem a megszentelt szexualitás csodálatos erejéről. Ebből a cikkből idéztem ezt a pár sort. A cikkben felidéztem egy olyan imádságos-szerelmes élményemet a Kedvessel, amely teljesen új szintre emelte a szeretkezéseinket. Amikor leírtam az élményt a Kedves éppen elment, nem volt könnyű akkor felidéznem azt a szépséges gyönyört, amit előtte két hónappal átéltünk. De hagytam akkori félelmeimet feloldódni a felidézett gyönyör szentségében.

Az elmúlt kilenc hónapban fizikailag nem voltunk egymás mellett, de a Lelkeink mégis közelítettek. Mindkettőnkben rengeteg változás és mélyülés történt. A fizikaiban is újra összetalálkozásunk is ezt tükrözi vissza. Még jobban meg tudjuk adni magunkat, és még inkább vágyunk egymás lényében teljesen feloldódni. És a szeretkezéseink még szebb, még forróbb, még feljebb repítő imádsággá változtak.

A szexuális együttlétek szépséges-imádságos gyönyöre a mély Lelki összekapcsolódásból nyílik ki. Ezt tanítottam a májusi work-shopomon is. Több kérés érkezett hozzám azzal kapcsolatban, hogy ismételjem meg a májusi Megszentelt Szexualitás work-shopomat. Kedvem van hozzá. Nagyon is :-)! Kívánom, hogy éljék meg minél többen az Egységbe repítő szexualitás imádságát!

Ha lemaradtál a májusiról, akkor várlak téged augusztusban egy kibővített work-shopon. Ha ott voltál, de szeretnéd a kibővített változatot, akkor kedvezménnyel várlak! Június 22. éjfélig még kedvezményes áron jelentkezhetsz:

Megszentelt Szexualitás Work-shop

2012. augusztus 2. 16:00-22:00

A transzformációs szexualitás túlmutat a másikkal való szerelmen, túlmutat az utódok létrehozásán és a fizikai kielégülésen, miközben mindezeket magában hordozza. A transzformációs szexualitás megadás, teljességgel megnyílunk a másik felé, megadjuk magunkat a benne lüktető Isten/nőnek, ily módon saját isteni lényünknek és a fizikai eggyéváláson keresztül megtörténik az Egységbe való megérkezés, azaz eggyéválunk a Forrással.

A work-shop programja:

16:00-18:00  „Az efféle szenvedély már ima” – előadás a Szent Szexualitás misztériumáról, a Szerelem Papnőinek ősi tanításairól

18:20-19:20  Tisztító Szertartás szexualitással kapcsolatos negatív mintáid elengedésére

19:30-21:30  Lélek-rituálék, melyekkel megszentelheted a szexuális energiáidat, melyek segítségével a szeretkezés két ember közötti EGY-be repítő imádsággá változik

21:30-22:00 Megosztó kör, melyben felteheted a kérdéseid

A work-shop részvételi díja 7 500 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak  4900Ft, ha június 22-ig bejelentkezel és benne vagy a következő tízben!

Ha már részt vettél a korábbi Megszentelt Szexualitás Work-shopon, de szeretnél ismételni, illetve elmélyíteni ismereteidet akkor a te kedvezményes részvételi díjad csak 2900Ft.

Részletes információért és jelentkezéshez ide kattints!

Imádkozunk. Összeérünk az EGY-ben, és aztán megpihenünk abban a végtelenségben, ami az Egységben átjárt minket.

Imádkozunk tovább egymás csendességében. A lélegzetben, ami összeér. Az ajkaink találkozásában, a megtartott találkozásban, ahol nincsen további mozdulat, csak az ajkak összeölelkezése és a megtartott ölelés.

Imádkozunk a testünk egymáson való megpihenésében. Imádkozik a feje a melleimen való megpihenésben.

Semmilyen ruhadarabnak nincsen helye, a bőrünk teljes találkozása van. És táplálás. Egymást tápláljuk azzal, hogy a testünkön, a bőrünkön, a testek közötti téren, és a lélegzeten keresztül áramlik az EGY eszenciája, a szeretet.

Mérhetetlenül szerencsés vagyok, hogy beléptünk abba a Térbe együtt, amely mindkettőnket összekapcsolt a Forrással, és ebből a Forrásból most tovább tápláljuk egymást a Fény valóságával.

És ez a szerencse mindannyiunké. Évek óta folyamatosan választom azt, hogy kívül keresés helyett, visszatérjek a Forráshoz, igyak annak éltető elixírjéből, feltöltekezzek Fény-önmagammal, és ezzel a Fénnyel tápláljam a Világot, és a Férfit, akit szeretek. Volt sok olyan pillanat, amikor a Forrásból merítés helyett elvenni próbáltam, és elvártam mástól, ezek nem voltak jó pillanatok. De tanítóak voltak. Tanítottak a Forráshoz visszatérni.

Nőként könnyebb a Forrásból táplálkozás és táplálás. Mert tested és Lényed egésze úgy teremtődött, hogy átjáró legyél, amelyben a Látható és Láthatatlan összeér. És a nő táplál az élet elixírjével, fénnyel, Lélekkel táplál…

Várlak Téged is a következő Fátyol-Tánc Szertartásra, ha utaznál a női létünk ezen minőségével. Június 22. éjfélig még kedvezményes áron jelentkezhetsz:

Tápláló-Fátyol * 2011. augusztus 6. 18:30-21:30

Az anyák képessége a táplálás, életet táplálni, a finomenergiát testbe hívni. Bennünk nyugszik a bőség, a táplálás kiapadhatatlan forrása vagyunk. Mert bennünk van a képesség, hogy összekapcsolódjunk az emberi és női forrásainknál tágabb Erővel, a végtelennel és onnan hívjuk elő mindazt, amire szükségünk van. Ezen a szertartáson a magunkban hordozott bőség-forrással kapcsolódunk, és a szeretet végtelenjével tápláljuk önmagunkat. A szertartásra egy könnyű, áttetsző sárga/arany fátylat hozz magaddal.

A Fátyol-Tánc Szertartások részvételi díja 3 900 Ft/szertartás. KEDVEZMÉNY! A te részvételi díjad csak 2900Ft, ha június 22-ig bejelentkezel!

Jelentkezéshez küldd el nekem a neved és a FÁTYOL szót emailben: jelentkezem@vereskriszta.com

További információért ide kattints!

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta