Mi az ünnep? Sok éve ezek sejlettek fel, amikor a Károcsonyt hívtam: „Jégcsap, hóillat, a ködből felém repülő madár, fahéj, fahéj, fahéj, nedves agyag, lámpafényben szikrázva táncoló hópelyhek, kesztyű, pirítós, kinn a cuppogó eső, benn a meleg, a Duna vizébe olvadó hóesés, harkály kopogása, a mókus villanó farka, a lángokban az árnyékok tánca, omló selymek, engesztelő ajkak az arcomon, ölelő hangok térben lüktető spirálja, szívdobbanás, Cinnabon, egyedül a múzeum csendjében, a kőkori szobrok között, méhecske, csontok egymáshoz koppanása, a TeliHold felhő mögül elővillanó fehérsége, a tündérek vízfátylat igazgató tánca, nárdusolaj, a szeretkezés szaga, megadás, a felsejlő Avalon…”

Most Karácsony közeledtével folytatom az ünnepet leíró érzések szavakba öntését:

“…Fény kel, nap kél, aranyba burkolt homokdűnék, Nílus vizén táncoló aranycipellős tündérek, Papnők dala árad, köszöntjük az Élet Szentségét, élet, születés, újjászületés, Ízisz ölelő szárnyai között Ozirisz pihen, az anyag sűrűsége Arannyal könnyebedik, illat árad, a Templom fala zenél, az Idő Visszatér, Kleopátra arany szíve, rózsaszirmok az arany hajón, Antónius csizmája alatt a rózsaszirmok megadják magukat, az illat szétárad a térben, szív nyílik, szerelem születik, két Test imájában EGY lesz a kettő, Fénygyermek, Mária és József, Magdaléna és Easa, nárdusolaj, lótusz, emlékezés, ébredés, FényMag…”

Kívánok áldott ünnepei készülődést. Kívánom a csendet, hogy szíved nyíljék és Lelked emlékezzen a Fényre, aki Valójában Vagy <3

Az idén is szeretettel nyújtom át saját ünnepi csomagjaimat, melyek az illatok finom rezgésével nyitják tudatosságodat és emelnek önnön Fényedbe:

Megszentelt Illatok 3

Egyiptomi mintázatú kis textil-tartóban kapsz 3x10gr olajat.

Lemúria Illata * Aktiválja Lemúria emlékét benned és segít, hogy Lemúriát valósággá változtasd és újra élni kezd.

Ízisz-Magdaléna Olaj * A szent női-papnői vérvonal – nem csak fizikai, hanem lelki es szellemi – önmagadban valo felebresztesében és a kapcsolódás elmélyítésében segít.

Szent Király Olaj * A férfinek segít felébreszteni a Szakrális Férfi minőséget, a nőnek kitárja a szívét arra, hogy ez a férfi létezik.

Megszentelt Illatok 5

Egyiptomi mintázatú kis textil-tartóban kapsz 5x10gr olajat.

Lemúria Illata * Aktiválja Lemúria emlékét benned és segít, hogy Lemúriát valósággá változtasd és újra élni kezd.

Ízisz-Magdaléna Olaj * A szent női-papnői vérvonal – nem csak fizikai, hanem lelki es szellemi – önmagadban valo felebresztesében és a kapcsolódás elmélyítésében segít.

Szent Király Olaj * A férfinek segít felébreszteni a Szakrális Férfi minőséget, a nőnek kitárja a szívét arra, hogy ez a férfi létezik.

OroszlánKapu 2020 Olaj * Papirusz a csillagok bölcsességével való kapcsolódásért, lótusz a szépségért és életörömért, levendula az érzékelésed nyílásáért, és az Isteni tervhez való hangolódásodért, átitatva a Szfinxnél az OroszlánKapu Fénykódjaival.

11:11 Olaj * Jázmin, Ízisz-Magdaléna és Szent Király olajok keveréke, mely Ízisz Templomában itatódik át a 11:11 Portál Fénykódjaival.

A 3 olajos csomag díja 6600Ft, az 5 olajos csomag díja 9900Ft.

———–

EGYIPTOMI CSAKRA OLAJOK

illatokegyiptom2

Az Ősi Egyiptom templomai megfeleltethetőek Egyiptom különböző csakra-pontjainak. A csakráinkra más és más illat-eszenciák hatnak. Saját csakra illataimat Egyiptom csakra-templomaiban aktiváltam.

Ízisz Templom * gyökér csakra * jázmin

Edfu Templom * szex csakra * lótusz

Karnak * köldök csakra * oud

Hathor Templom * szív csakra * egyiptomi rózsa

Szakkara * torok csakra * papirusz

Nagy Piramis * harmadik szem * levendula

Szfinx * korona csakra * lótusz és papirusz keveréke

A hét csakra olaj együttes ára 10 500Ft (7x10ml). Most a csakra olajok mellé ajándékba kapod a Mária olajat (20gr), melynek az alapja damaszkuszi rózsa és 5 olyan helyen töltődött energiával, ahol Mária maga is járt.

FIGYELEM! A megrendelésedet november 27-ig tudod elküldeni, mert így tudjuk garantálni, hogy még Karácsony előtt megérkezzen hozzád Egyiptomból.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik csomagot szeretnéd (Szakrális Olajok 3, Szakrális Olajok 5, Csakra Olajok): *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom