“Ne engedd szívedet elnehezülni, hiszen az idő itt a Földön átmeneti. Ragadd meg a napot a pillanatban. Füstülők és édes olajok illatával ékesítsd magadat, melledet díszítse virágok füzére” (részlet Inherkhawy sírjának egyik himnuszából)

Az Ősi Egyiptomiak mindenféle módon használták a olajokat, gyógyításra, szépítkezésre, és természetesen a templomokban a szertartások elvégzése közben. Ezek a szakrális olajok, eszenciák még ma is elérhetőek. És van ebből egy saját bővülő vonalam, az Ízisz Templomi Olajok, melyek legújabb tagjaival, a Hét Csakra Olajjal dolgozunk a novemberi szertartáson.

ILLATOK TEMPLOMA – Szertartásos Work-Shop

2019. november 14. 14:00-20:00

illatokegyiptom

Az Ősi Egyiptom templomai megfeleltethetőek Egyiptom különböző csakra-pontjainak. A csakráinkra más és más illat-eszenciák hatnak. A szertartásos work-shopon saját csakra illataimmal dolgozunk, melyeket Egyiptom csakra-templomaiban aktiváltam.

7 olajjal dolgozunk, 7 csakrán utazunk végig, 7 szertartással 7 Egyiptomi Templom terében töltődünk.

A work-shop részvételi díja 15 000Ft. Jelentkezésedet 50% előleg befizetésével tudom elfogadni.

A csakra olajokból tudsz rendelni otthoni használatra is. Egy olaj ára 1800Ft (10ml). A hét csak olaj együtt 10 500Ft (7x10ml).

Jelentkezéshez küldd el a neved, telefonszámodat és az ILLATOK TEMPLOMA szavakat: jelentkezem@vereskriszta.com (amenyiben csakra olajakaat is szeretnél, kérlek ezt jelezd az emailben)

KEDVEZMÉNY! Az Illatok Temploma és a Magdaléna Megtestesítés Work-shopok együttes részvételi díja 47 000Ft 51 000Ft helyett. Az Illatok Temploma, a Magdaléna Megtestesítés Work-shopok és az ŐsAnya Zarándoklat együttes részvételi díja 50 000Ft 56 000Ft helyett.

A Magdaléna Megtestesítés Work-shopról információért IDE KATTINTS!

Az ŐsAnya Zarándoklat Work-shopról információért IDE KATTINTS!