„Véletlenül? Hiszen oda hívtad!” – ezt volt a reakciója Francesca barátnőmnek a történetemre. Arról meséltem neki, hogy a Kedves távolléte alatt sokat meditáltam a Tahrir Tér közepén, mert a Lelkem folyamatosan azt kommunikálta felém, hogy ezt kell tennem, illetve azt, hogy a Téren fogunk újra találkozni. Így is lett. A Tér közepén ültem egy barátommal, kiléptem a kétségeiből, megérkeztem a meditáció békéjébe, majd két perc múlva „véletlenül” összetalálkoztam a Kedvessel.

Igaza van Francescának, oda hívtam, a szívem fényével és a Lelkem dalával. Ahogy ő is oda hívott engem Egyiptomba. 40 éves koráig nem nősült meg – ami Egyiptomban olyan ritka, mint a fehér holló -, ellenállt a családi nyomásnak, mert várta a Szerelmét. Nem akartam menni Egyiptomba, de mégis elmentem, megérkezésem másnapján összetalálkoztunk, ő volt az első férfi, akit észrevettem. Fél évig ellenálltam a közeledésének, de az első pillanattól kezdve velem maradt a szeme. Csak a szemét láttam belőle a találkozásunk pillanatában, de a pillantása belém égett, és soha többet nem felejtettem el.

Hogy is felejthettem volna el, hiszen amikor belepillantasz az Iker-Lángod szemébe megtörténik a felismerés. Velünk is megtörtént, de azt, hogy Iker Lángként lobog a Lelkünk két testben csak később értettem meg. Akkor, amikor éppen eltávozott az életemből, de összetalálkoztam Vele egy életeken keresztül ívelő meditációs utazásban, ott, ahol még éppen csak kettévált a Lelkünk, ott ahol először tekintettünk egymásra két testben, amelyek még sokkal áttetszőbbek és fényesebbek voltak, mint a mostani. Gyönyörű és mélységes élmény volt, amely után tudtam, hogy vagy Vele, vagy egyedül.

Azt vettem észre, hogy az egymásra ismerő, újra találkozó, újra egyesülő Iker-Lángok egyre többen vannak. A férfi és női energiák gyógyulása megnyitja a teret az újra egyesülésre, és az Iker-Lángok újraegyesülése felgyorsítja a női és férfi energiák táncának újjászületését, hiszen az Iker-Lángok egyesülése messze túlmutat a személyesen és szolgálja azok emelkedését, akiket az Iker-Lángok megérintenek.

Arra érzünk vágyat, amely valamilyen módon szerepel a Lélek-tervünkben. Ha érzel vágyat az Iker-Lángoddal való újra egyesülésre, akkor ez szerepel a Lélek-tervedben. Új meditációim segítenek, hogy meghívd Őt magadhoz:

IKER-LÁNG MEDITÁCIÓK

Két kb. 20 perces és egy kb. 10 perces hanganyagot küldök neked.

Az első hanganyag visszavezet oda, ahol először találkozott össze a Lelketek két külön testben, ahol megtörtént a kettéválás. Ez a meditációs anyag abban segít, hogy átérezd az Iker-Lángoddal való összetalálkozás rezgését, milyenségét, hogy amikor megtörténik a fizikai összetalálkozás könnyebben felismerd őt, bizonyos legyél a felismerésedben.

A második húszperces anyag a férfi és női energiáid egyensúlyba hozásában, és egyensúlyban tartásában segít. A férfi és női energiákkal kötött béke állapota olyan tiszta energia-térben tart, amely erősíti az Iker-Lángoddal való kapcsolat érzékelését, és ezáltal a vonzásodat.

A harmadik kb. tízperces anyag abban segít, hogy a türelmetlenség helyett megmaradj a nyitott szív fényében, és a Lelked másik felét hívó szóban.

A három hanganyag díja 2000Ft. KEDVEZMÉNY! December 13-ig kedvezményes, 1200Ft-os áron rendelheted meg a három hanganyagot.

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*

 

 

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta