Talán láttad az Időtlen időkig című filmet. Egy nagyon negatív időjósról szól, aki folyamatosan mindenkit megbánt. És egy reggel arra ébred, hogy ismét a tegnapi napját éli. És minden nap ugyanarra a napra ébred. És ez addig folytatódik vele, amíg minden szituációt át nem ír szeretettel. Pontosan ez történik most a Világban.

Már november eleje óta velem van az érzés, hogy az a káosz – valójában felfokozott változás – , ami világszerte jelen van nem fog addig megszűnni, amíg az érintett felek másképpen nem döntenek. Ez tovább erősödött bennem, amikor két napja ültem a televízió előtt, nem értettem a szöveget, hanem csak a képeket láttam. A képek ugráltak, egyik országról a másikra, én mégis azt éreztem, hogy a világ egyetlen jelenetbe merevedett bele. Tüntetők és rendőrök feszülnek egymásnak. Két látszólag ellentétes oldal feszül egymásnak. Ebbe merevedtünk bele, éppen úgy, mint az időjós a filmben abba az újra és újra ismétlődő napba.

Majd felmentem Carl Johan Callemann honlapjára, hogy megnézzem írt-e újat, most, hogy a Maja naptár véget ért. Írt, pontosan arról, amit én is érzékelek. Calleman arról ír, hogy a naptár vége egy olyan energia-állapotba vitt el minket, hogy már nem pillanatról pillanatra történnek a dolgok, hanem a múlt történik folyamatos ismétlődésben.

Ez persze mindig is így történt egy szinten, hiszen azok az élet-pillanatok, amikor nem a szeretetből döntöttünk és cselekedtünk újra és újra létrehozták az életünkben azokat a történéseket, amikben megismétlődött ugyanaz az energetikai mintázat, azzal a céllal, hogy a szeretet erejében kioldódhassék. De ez most olyan formában történik, hogy szinte vaknak kell lenni ahhoz, hogy ne vegyük észre, szó szerint ugyanazokat a szituációkat éljük, ugyanazok történnek velünk.

Annyira az arcunkba van tolva ugyanazon helyzetek ismétlődése, hogy ezt már az is észreveszi, aki nem a szellem szemén keresztül szemléli a világot. Egyiptomban sokan azért szavaztak a Muszlim Testvériségre a választásokon, mert szeretnének kikerülni az „Időtlen időből”, melyet ők abban érzékelnek, hogy a tüntetők és a hatalom folyamatosan összecsapnak. Azt gondolták, hogy ebből egy jól szervezett szervezet majd kiutat hoz. Édes illúzió. Ezzel behoztak még egy történetet az „Időtlen időbe”, a vallások és a különböző világnézetek egymásnak feszülését. Az, amiből szerettek volna kilépni nem fog megszűnni, és az új múlt-történet aktiválása is jó, mert az „Időtlen Idő” azért történik, hogy átírhassuk szeretettel. Callemann ezt úgy fogalmazza, hogy az Egység Tudatosság beledarálja magát a történésekbe. Azaz a kilépés az „Időtlen Időből” az Egység felismerése és fizikai szinten való megvalósítása.

És természetesen a személyesben is a múlt újra ismétlődését éljük, az életünk lemezén elakadt tű folyton visszaugrik azokra a történésekre, ahol a múltban a szeretet helyett a félelmet választottuk.

A Maya Naptárral végével véget ért a mások fölötti dominancia időszaka is. Ez lehet furcsán hangzik, mert éppen azt tapasztalod, hogy az irányítani akarás még inkább jelen van az életedben, és a Világban, mint eddig bármikor. Valóban így van, mert újra játsszuk a múltat, és a dominanciából való kilépést is az, hozza el, hogy másképpen döntünk. Addig pattogunk oda-vissza ugyanabban a történésben, amíg el nem engedjük a másik irányítására tett kísérleteinket, illetve a mások felénk irányuló irányítási szándékaival kapcsolatos védekezést, ellenállást. Az ellenállásunk elengedése természetesen nem azt jelenti, hogy bábjává válunk a másik irányításának, hanem a belső erőnkben való megállást, ahonnan már nem védekezünk, csak állunk szelíden a Lelkünk igazságában és onnan átöleljük szeretettel a másikat.

Az ismétlődő szituációink között találkozhatunk olyanokkal is, ahol a pillanat történését próbáltuk megerőszakolni. Itt is az ellenállás elengedése és a sorsunkkal szembeni teljes bizalomba való belehelyezkedés hozza el az ismétlődésből való kilépést.

És érdemes még egy dologra odafigyelnünk. Mindez mindannyiunkkal történik, és minden egyéni történés szeretetettel való átírása változtat az emberiség kollektív történetén is. Az egymásra – vagy a sorsra – mutogatás, a másikra várás ideje rég lejárt. Az, hogy merre mozdul a világ és az életünk csak rajtunk múlik. És, ha éppen nem látod, hogy hogyan dönthetnél és cselekedhetnél másképpen, mint eddig, akkor állj meg, lélegezd be magad a szívedbe és onnan előbb-utóbb előkerül a válasz. És a választ onnan ismered meg, hogy belső békét hoz, a feszültségek eltűnését és azt a tágasságot, amikor szinte azt érzed, hogy nincs is tested.

A decemberi ÚjHold éppen Karácsony napjára esik, szép lehetőség ez arra, hogy meghozzuk a döntést a szeretetben gyökerező, és a szeretetből kibomló kapcsolódások és élet mellett. A karácsonyi ÚjHold szeretet-energiájában indítom újra az Online Elengedés Kurzust, aminek eszköztárával kiléphetsz a múlt ismétlődéseiből és átléphetsz a szeretetbe:

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával

öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

indul: december 24-én, a Karácsonyi ÚjHold szeretet-energiájában

ALAP CSOMAG: 5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat

Az ALAP-CSOMAG részvételi díja: 6600Ft. AJÁNDÉK! Az alap-csomagot, most azon az áron rendelheted meg, amit 3000Ft és 6600Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy részvételi szándékodat december 12. éjfélig jelzed!

ÚJ! Az alap-csomagot kiegészítő Karácsonyt megszentelő meditációt és az Új Évet megáldó rituális gyakorlatot kedvezményes (2000Ft) áron rendelheted meg!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/elengedes-kurzus/

Életünknek az a területe, ahol nagyon sok félelmet hordozunk, és kevéssé tudunk bízni az anyagi, pénzügyi biztonság. A pénzért való küzdelem illúziójában való elveszés rengeteg olyan negatív mintázatot hozott létre, amely eddig megállított minket a szívből való életben. De ez is lehet másképpen! Online Pénz-Vonzó Bőség-Kurzusomat kiegészítettem olyan napi megerősítő gondolatokkal, idézetekkel, történetekkel, melyek a bőség-tudatot erősítik. Az eddigi anyagon kívül hét héten keresztül minden nap kapsz egy olyan megerősítést, amellyel elalvás előtt áthangolhatod a rezgésedet:

Online Pénz-Vonzó Bőség-Kurzus

indul: 2011. december 8.

ALAP CSOMAG:7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganyag hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a pénzt!

Az ALAP-CSOMAG részvételi díja: 8800Ft. AJÁNDÉK! Az alap-csomagot, most azon az áron rendelheted meg, amit 4000Ft és 8800Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy részvételi szándékodat december 4. éjfélig jelzed!

ÚJ! Az alap-csomagot kiegészítő, új 7×7 napi megerősít kedvezményes (2000Ft) áron rendelheted meg!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/onlinepenzvonzo/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta