Amszterdamban vagyok egy konferencián, mert felkértek, hogy tartsak csoportos gyógyítást a konferencia résztvevőinek. Ahogy közeledett a konferencia és nézegettem a cég körüli történéseket, illetve az cég körüli energia-mezőt, egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a pénzügyi félelmek azok, amik elég ronda mintázatokat hoztak és hoznak létre a cég fizikai valóságában.

És ezekhez a félelmekhez mindenkinek köze van, aki a céghez kapcsolódik, még akkor is, ha látszólag nincs, különben nem jött volna be ez a mintázat az életükbe.

Az energiák táncát és a fizikai megnyilvánulásokat figyelve elég egyértelművé vált, hogy a pénzügyi félelmek tisztítása és a “gondoskodva van rólam” állapotába való visszahelyezkedés lesz a gyógyítás fókuszában.

A csoportos gyógyítás holnap reggel lesz, de a ma reggel nekem is hozott egy nagy felismerést. Hiszen valamilyen módon én is kapcsolódom a csoport félelmeihez, különben nem lennék itt.

Már nyáron megéreztem, hogy a szeptember elhoz számomra egy újabb, jelentős tágulást a bőségben. Ez el is indult és meg is érkezett a meghívásom a konferenciára, amely még szélesebbre tárja a kaput, melyen keresztül a gyógyítói-papnői működésem világszerte még több ember életébe tud változást hozni. Ez a tágulás a bőségnek is új szintjét nyitja meg. Ma reggel viszont hirtelen azon kaptam magam, hogy az elmém egy olyan területet nézeget – egy egészen picinykét – ahol egy éjszaka alatt nem történt még meg az, amit szeretnék. Az elmém, illetve az egóm ebbe kapaszkodik, ezt nézegeti és ezen keresztül ijesztget. Miközben itt állok a jó tágulásának szélesre tárt kapujában.

Ebből jött a felismerésem. Az ego a negativitásból táplálkozik – ezt régóta tudom, sokszor el is mondom. Valahányszor megtapasztaljuk a “minden jól van-t”, jön az ego valami problémával, mert ez a túlélése. Ma reggel az világosodott meg bennem, hogy a látszólagos leállások, megtorpanások akkor jönnek el, amikor éppen a jó még jobbá akar tágulni az életünkben. Ilyenkor az ego-t követve belekapaszkodunk valami kis dologba és villámgyorsan hatalmas méretűre dagasztjuk. Önszabotázs, ami megakadályozza a Édenkert létben való táncot.

De ez támogathat is téged! Valahányszor megtorpanást tapasztalsz az életedben, vagy valamit, ami éppen, mintha visszafordítaná az addigi jót, tudhatod, hogy éppen a jó tágulásának küszöbén állsz. Kilélegezheted az ego játékát és IGENT-t mondhatsz a TÁGULÓ JÓRA.

Szeretettel ajánlom neked a VÉGTELEN – Bőség meditációimat, melyek a jóban való tágulásban támogatnak meg. A meditációkat most akár 445Ft-ért megvásárolhatod az eredeti 1600Ft-os ár helyett:

VÉGTELEN – Bőség Meditáció

Két hanganyagot kapsz. Az első, hosszabb anyag elvezet abba az állapotba, amikor minden sejtedben nyitva vagy a végtelen bőség befogadására. A második hanganyaghoz két rövidebb, ezért bármikor könnyedén elvégezhető  meditációt kapsz, amelyek abban támogatnak, hogy pillanatok alatt visszakerülj a végtelen bőséggel való azonosulás rezgésébe.

A három hanganyag ára 1600Ft. KEDVEZMÉNY! A három hanganyagot most kedvezményes, 990Ft-os áron rendelheted meg, ha péntek éjfélig (október 5-ig) bejelentkezel!

TOVÁBBI KEDVEZMÉNY! Ketten kaphatjátok meg a hanganyagokat a kedvezményes áron (990Ft), azaz csak 445Ft-ot fizetsz akkor, ha van egy olyan ismerősöd, aki eddig még nem olvasta a hírlevelem, de szívesen megtenné.

JELENTKEZÉSHEZ ÉS RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTS!

A Táguló Jó Kapujában Állok – Megtorpanok mintázatot amúgy egy másik életterületen is megtapasztaltam. Szerdán a Megengedés Napon én is felállítottam a Kevdessel való szerelmemet, hogy ránézzek a mintázatra, melyet érzek már a finom-energiákból fizikaivá sűrűsödni. Nagyon szépséges mandala állt fel a térben, nagyon szép volt az energiája, imádtam benne lenni és hálás voltam a visszaigazolásért, hogy a gyönyör és a vágyaim testet öltése még tovább növekszik az életemben.

Eltelt pár óra és egyszer csak azon kaptam magam, hogy egy teljesen aprócska történésből elkezdek problémát gyártani, és mindezt csak azért , hogy megkérdőjelezhessem a Kedves törődését.

Szerencsére minden egy választás. Ezért elengedtem az ego játékát, és belélegeztem magam a szerelembe, és ezzel visszaléptem a párkapcsolatom mélyülő és táguló gyönyörének táncába.

A párkapcsolatod ragyogó lehetőség arra, hogy elvessz az ego játékaiban és bezárulj, vagy észrevedd a lehetőséget és kinyílj a Lelkedre, a még mélyebb közelségre és az ebből születő gyönyörre.

Valahányszor elkülönülést, távolodást érzékelsz a kapcsolatodban az csak annak jele, hogy ott álltok a még teljesebb és szépségesebb intimitás kapujában!

Várlak téged jövő heti szertartásomon, ha a kapcsolatodban is a táguló jót választanád. VASÁRNAP ÉJFÉLIG még kedvezményesen jelentkezhetsz:

Intimitás Szertartás az Istennő Templomban

2012. október 7. 19:00-21:30

Az Intimitás Szertartás részvételi díja 4 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 3500Ft, ha szeptember végéig bejelentkezel és benne vagy a következő 10-ben!

JELENTKEZÉSHEZ ÉS RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTS!

Szeretettel,

Veres Kriszta