Jól csinálom? – kérdezte tőlem tegnap az egyik kairói ismerősöm, akivel két hónapja utazunk együtt egy kilenc éve stagnáló élethelyzet átalakításán. Igen – válaszoltam. Majd visszakérdeztem, hogy hogy érzi közben magát, mert ez mindennél fontosabb. A belső jó érzésekben és örömben való megpihenés az, ami leginkább támogatja a kívánt változást az életünkben.

Nagyon szeretek Aminával dolgozni, mert nem adja fel, felelősséget vállal a gondolataiért és érzéseiért, és elkötelezett a folyamat mellett, amiben elindult. Kilenc éve nem mozdult a párkapcsolata semerre, kilenc éve ingázik ő a kétségei és a szíve között, illetve teszi ugyanezt a fiú is. A helyzet ennek megfelelően ismétli újra és újra önmagát, és a helyzetből való kilépést az hozza el, ha az egyik fél kilép a saját mintázatából és megpihen a szívében.

Kétszer gyógyítottam a lányt, minden alkalommal egyre biztosabb lett saját magában, egy csomó félelme tovatűnt, és ennek megfelelően a fiú is változni kezdett. Többször beszéltünk telefonon a gyógyítások között és a beszélgetésekben világosan megmutatta magát, hogy hol vannak még azok az ismétlődések, ahol az elme köti magát ahhoz, hogy nincsen minden rendben. Mindannyiunknak vannak a különböző élethelyzetekhez kapcsolódóan olyan meggyőződéseink, amiket valamiért képtelenek vagyunk másképpen látni, és hiába hívjuk a változást az életünkbe, hiába indult az el felénk újra és újra gátat szabunk neki ezeknek a meggyőződéseknek adott figyelmünkkel.

Sok területét átírtam már a saját életemnek, illetve sok embernek segítettem már feltérképezni a saját ilyen akadályozó meggyőződéseit is, és lecserélni azokat újakra, ezért már „röntgenszemem” van arra, hogy észrevegyem ezeket. Tegnap ezzel „játszottunk”, megkerestük Amina azon meggyőződőseit, amiken keresztül az egó – ami a negativitásunkból táplálkozik – megkapaszkodik és nekifeszül a kívánt változásnak. Majd megkerestük azokat a meggyőződéseket is, amik annak az élethelyzetnek a felépítését támogatják, amiben ő létezni szeretne. Az én kedves ismerősöm azóta háromszor hívott fel, hogy elmondja mennyivel jobban érezte magát a találkozónk után és mennyire hálás. Örülök, hogy segíthettem neki, de természetesen leginkább magának lehet hálás azért, hogy a Lélek-szinten elindult változást a folyamatos megerősítő gyakorlatok alkalmazásával segít áthozni a fizikaiba.

Én legjobban a meggyőződések átírását követő játékot élvezem, amit tegnap este is játszottunk. Amikor fizikailag megtörténtként beszélgetünk arról, ami még finomenergiaként létezik. Mert ez mindig nagyon élvezetes, és az öröm nagy erővel táplálja azon dolgok megtestesülését, amit az új gondolatokkal hívni kezdtünk.

Ugyanezt Esther és Jerry Hicks így fogalmazza meg: „Az lényeg, hogy minél boldogabbá váljunk – és ez minden másról gondoskodik az életünkben. Ha nincsen okod arra, hogy boldog légy, akkor csinálj okot rá. Fantáziálj!”

Persze azt tanultuk, hogy az ábrándozás, meg a fantáziálgatás nem visz sehová, meg az nem a való élet. Miközben az aggodalmaink, a jelenen való szomorkodás és a jövőbe vetített mindenféle baljós képek ugyanolyan fantáziák, mint a jó dolgok elképzelése. Az egyetlen különbség, hogy az egyik rossz érzést kelt, a másik pedig jót. És a jó érzésben való megpihenés utat nyit a még jobbnak.

Van még néhány időpontom Személyes Valóságteremtésre január elején. Ha szeretnél segítséget a régi meggyőződésekből való kilépésre, és az új meggyőződések kiválasztására, akkor ezt most kedvezményesen teheted meg:

Új Történetem – Személyes Online Valóságteremtés

A Személyes Online Valóságteremtés háromhetes folyamatában négyszer konzultálunk skype-on keresztül. Az első konzultáció alkalmával ránézünk az aktuális, átírni kívánt történetedre, feltérképezzük az azt létrehozó gondolati mintáidat és kiválasztjuk helyettük azokat, amik az átélni kívánt történetedet vonzzák. És ezekkel a gondolatokkal neki indulsz az Új Történeted fizikaivá „rezgetését” szolgáló háromhetes gyakorlatnak.

Most választhatod csak az első konzultációt, kedvezményes (5000Ft) áron ezen időpontok valamelyikében:

2012. január 3. 17:00-18:00, 18:00-19:00, 19:00-20:00 * 2012. január 4. 17:00-18:00, 18:00-19:00, 19:00-20:00 * 2012. január 5. 17:00-18:00, 18:00-19:00, 19:00-20:00

Jelentkezéshez küldd el nekem az ÚJ TÖRTÉNETEM szót, a választott időpontot, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

DE választhatod a Teljes – 4 konzultációból álló – csomagot is kedvezményes áron:

Ha a teljes csomagot választod, akkor az első konzultációnkat követően hetente egyszer beszélünk egymással. A második és harmadik konzultáció alkalmával az átbillenésben támogatlak. A történetünk átírásának legnagyobb kihívása az, amikor túl nagy a különbség a régi, már átélt történet és az új, megélni kívánt történet között. Ilyenkor az elme összezavarodik és megpróbálja bebizonyítani, hogy teljesen őrült vagy és ámítod magad, ha kitartasz a folyamatban. De, ha kitartasz, megtörténik az átbillenés, a benned lévő zaj lecsendesedik, és te kinyílsz az új valóságnak. Ebben a folyamatban tart meg és támogat a második két beszélgetés. Az utolsó negyedik beszélgetéssel lezárjuk a folyamatot, illetve a folyamatodat áttekintve látlak el útravalóval a továbbiakra.

Az Új Történetem – Személyes Online Valóságteremtés Teljes Csomag (háromhetes folyamat négy skype konzultációval) normál díja 12 000Ft. DE MOST A TELJES CSOMAGOT KEDVEZMÉNYES, 9000FT-os ÁRON VEHETED IGÉNYBE!

Jelentkezéshez küldd el nekem az ÚJ TÖRTÉNETEM – TELJES szót, a választott időpontot, a neved és a címed: jelentkezem@vereskriszta.com

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta