“Jöjj békében, lépj örömben, szívedet édesítsék az imák” – részlet a Danderai Hathor Templom egyik Hathorhoz szóló énekéből. Különösen kedves szívemnek ez az egy sor, mert ez az élet maga, a földi létezés, melynek őrzői, kísérői voltak a Hathorok.

A Hathorok alatt én nem intergalaktikus lényeket értek, hanem a hét Hathort.

hathorokHathor Istennő megjelenik az egyiptomi mitológiában Hét Hathorként is, Istennők, akik megjelennek a születésnél, megjövendölik a születő gyermek sorsát, kísérnek az életben, szerelmet varázsolnak, távol tartják a gonoszt és kísérői a halállal távozónak is.

A Hét Hathort fiatal nők képében szokták ábrázolni, kezükben hangszerekkel, nyakukban Hathor nyakláncával. A denderai templom születésházában szép ábrázolásaik vannak, nem is véletlenül.

Érzékelésem szerint a Hét Hathor, hét papnő volt Hathor denderai templomában, pontosabban fogalmazva hét papnői szerepkör, amelyeket betöltő papnők hét különböző Hathor-minőséget, energiát őriztek és közvetítettek az emberek felé. És ezek a minőségek végig-kísérték, vezették  a földi létet, és ebben kiemelt szerepe volt a denderai templomnak, mely tényleg az élet-fordulópontjait megszentelő szent tér volt, és aktívan részt vett ezáltal a közösség életében.

Februári Hét Hathor – Papnői Minőségekbe beavató work-shopom alatt csodálatos mély energiákban utaztunk, és ebből megszületett egy hétlépcsős gyógyító folyamat modulja, melyet utolsó budapesti tartózkodásom alatt tanítottam, és most online formában is elérhető:

Hét Hathor – Papnői Minőségekbe Beavató Online Kurzus

és

Hét Hathor – Gyógyítói Kurzus

2020. április 22-én indul újra

A papnői minőségekbe beavató hét belső utazáson keresztül kapcsolódunk a hét papnői szerep-körrel, avatódunk be a hét energia-minőségbe, melynek Hathor papnői mesternői voltak.

Egy minőséggel való kapcsolódást 3 napon keresztül gyakoroljuk, a cél az, hogy a belső utazások során megtanuld a papnői minőségek rezgését generálni, könnyedén felidézni belső teredben, mert ez a hét energia-minőség tart teret a hét-lépcsős gyógyítói folyamathoz.

A gyógyítói kurzus során azon utazunk végig, hogy hogyan adhatjuk tovább a hét minőség gyógyító, mély átalakulást hozó erejét a hozzánk fordulóknak.

A hét Papnői Minőség:

Az Örvendezés Házának Őrzője – Ő, aki hallja a Teremtés zenéjét, a szeretet hangját, és ebből teremti önmagát, felszínre hozva azt a szépséget, ami az EGYből benne nyugszik, és erre szenteli fel a vele kapcsolatba lépőket

A Kelet Úrnői – Ő, aki őrzője a születésnek, emlékezik a Világok közötti Térre, és emlékeztet arra, amelyet onnan tervként az inkarnációba magunkkal hozunk, Ő, aki kiemel a születés folyamatában beálló felejtésből

és Ő, aki őrzője a halálnak, aki tudja, hogy nincsen halál, csak örök újjászületés, utazás az energiákban és ezzel kiemel a veszteségek fájdalmaiból

A Nyugat Úrnői – Ő, aki megtölt a végtelen csenddel, a hiány és vágy összekeveredéséből születő pusztítás emlékeit feloldozza az elfogadás csendjével

és Ő, aki Egyiptom eszenciáját őrzi, az új esélyét a vágy tisztaságának, és a pillanat gyönyörében megélt tapasztalásnak, mely teremtő energiáinkat a maximumra emeli

A Megszentelt Föld Úrnői – Ő, aki összekapcsol az anyai vonal örömteli női megéléseinek örökségével, a szisztrum hangjával kíséri a nővé érés útját

és Ő, aki az Örök Szerelemben táncoló nő és a világ édessége, amely a Szerelmes nő táncából születik

Az első kurzus harmadik hanganyagát (Kelet Úrnője, Ő, aki őrzője a halálnak, aki tudja, hogy nincsen halál, csak örök újjászületés…) most 1100Ft-os kedvezményes áron rendelheted.

Az első kurzust, a Papnői Minőségekbe Beavató részvételi díja 7000Ft.

A második kurzus, a Gyógyítói Kurzus részvételi díja 7000Ft.

KEDVEZMÉNY! A két kurzus kedvezményes díja 11 000Ft,

Április 21-ig tudod őket rendelni.

Jelentkezéshez töltsd ki az alábbi űrlapot:

 


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Telefonszámod: *
Pontos címed: *
Melyik hanganyagokat szeretnéd (első kurzus 3. hanganyaga, első kurzus, második kurzus, mindkettő kurzus): *
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom