„Ha tényleg szeretne, akkor nem lenne kedves más lányokkal, akkor elég lennék neki én egyedül…Ha tényleg szeretne, akkor tudná, hogyan támogasson…” A nappalimban hangzottak el ezek a mondatok, egy pár női és férfi tagjától. Számos ilyen mondatot lehetne még idézgetni kapcsolatokból, biztosan neked is megvannak a saját hasonló mondataid.

Nekem megvoltak a saját ilyen jellegű mondataim. A Kedvesemtől külön töltött pár hónap teret adott arra, hogy ránézzek azokra a félelmeimre, amik a mondataim mögött megbújtak, elengedjem őket, és helyüket betöltsem új meggyőződésekkel. Most hosszú hónapok után először újra találkoztunk, beszéltünk, és egy újabb találkozás előtt állunk. És érdekes figyelni, ahogy az elme újra elkezdte gyártani a „ha szeretne” mondatokat. Szerencsére minden egy döntés, a „ha szeretne…” mondatok helyett visszatérhetek oda, hogy hiszek magamban, hiszek a szerelemben, és hiszek a Kedves szívében.

Valójában minden „ha igazán szeretne…” mondatunk mögött valamilyen félelem húzódik meg: „Abban a pillanatban, hogy megvallod a legnagyobb szeretetet, szembetalálod magad a legmélyebb félelmeddel. Mert abban a pillanatban, hogy kimondod ’szeretlek’, azonnal aggódni kezdesz azon, hogy visszahallod-e. És amikor visszahallod, akkor azon kezdesz aggódni, hogy nehogy elveszítsd a szerelmet, amire éppen rátaláltál. Így minden, amit teszel reakcióvá válik, védekezel a lehetséges veszteség ellen…” (Neale Donald Walsch, Beszélgetések Istennel)

A félelmeinkből születő negatív mintázatok megmérgezik a kapcsolódásainkat – nem csak a párkapcsolatot, hanem minden kapcsolatunkat –, a kezünkben van a gyógyulás kulcsa is. A félelmeink tulajdonosai mi vagyunk, a másik nem gyógyíthatja meg, csak segíthet benne.

Választhatjuk a félelmek helyett a szeretetet, először is önmagunk iránt, mert akkor múlnak el a félelmek, amikor bizonyosak vagyunk saját magunkban: „Ha tudnád, hogy Ki Vagy, ha tudnád, hogy a legcsodálatosabb lény vagy, akit Isten teremtett – soha nem félnél. Ki tudna visszautasítani egy ilyen csodát?”

Új Online kurzusommal utazásra hívlak, hogy felismerd Önmagad Csodáját:

 „Szeresd Önmagad és mindegy…” Online Kurzus

indul: 2012. július 19.

3 hét * 1 személyes hanganyag, ami megerősít saját magad elfogadásában és szeretetében ­* 3 tanítás * 3 gyakorlat * 21 napi megerősítés

„Csak úgy szabadulhatunk meg a szeretetlenségtől, ha elkezdjük felismerni saját értékünket. Ha önmagunkat értékesnek tartjuk, akkor mások is felismerik az étékeinket…Akkor érezzük mások szeretetét, ha magunkat szeretjük.” (Chuck Spezzano)

A work-shop részvételi díja 15000 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 10000Ft, ha június 15-ig bejelentkezel!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

És ha már jóban vagy saját magaddal arra is biztos alapod van, hogy a szeretettel – amit már nem kívülről vársz – harmóniába rendezd a kapcsolataidat is:

Gyógyítsd meg a Kapcsolatot!

indul: 2012. augusztus 17.

9 hét * 3 hanganyag ­* 9 tanítás * 9 gyakorlat * 9 személyes visszajelzés

Csak rajtunk múlik, hogy a kapcsolatainkban a Mennyországot vagy a Poklot tapasztaljuk. Minden félelemből fakadó reakciónk egyre több szétválasztottságot hoz létre, és egyre több fájdalmat élünk át. Minden kapcsolódásban elég az egyik fél szeretet melletti döntése ahhoz, hogy a kapcsolat változni kezdjen.

A kurzus ezeket a témákat érinti: elfogadó, megengedő és támogató szeretet gyakorlása * megbocsátás és a szíved meggyógyítása * a másokkal szembeni bizalomba lépés * mit tegyél támadások és érzelmi zsarolások esetén * hogyan maradj meg a szeretet állapotában

 A work-shop részvételi díja 22 900 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 15000Ft, ha június 15-ig bejelentkezel!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

KEDVEZMÉNY! Ha jelentkezel mindkét Online Kurzusra jelentkezel, akkor számodra a két kurzus részvételi díja csak 23000Ft! És ha benne vagy az első tíz jelentkezőben akkor az Online Elengedés Kurzust ajándékba kapod!