„…a mai napot sokkal könnyebbnek fogod találni, ha egyszerűen elfogadod azt, ami van, ahelyett, hogy próbálgatnád beilleszteni azt az előítéletekkel teli agyacskádba.” – mondja Papa, azaz Isten – aki mellesleg éppen egy termetes, fekete asszonyságként jelenik meg – Macknek A viskó című könyvben.

És milyen igaza van. Minden ellenállásunk forrása az a rengeteg előítélet és hitrendszer, amivel teletömtük az agyacskánkat, és aminek igyekszünk megfeleltetni a világot és a többi embert. Na persze, nekik meg vannak saját hitrendszereik és előítéleteik, aminek igyekszenek minket megfeleltetni. És így pörög tovább, ez a soha véget nem érő folyamat, ami minden benne résztvevőnek rengeteg szenvedést okoz, miközben élvezhetnénk is egymás társaságát és ezt a szép Világot.

Amikor valami – legyen az egy történés, egy személy, egy viselkedés, bármi – nem felel meg az agyacskánkat lekorlátozó előítéleteknek, akkor automata módon működve tiltakozni kezdünk. Ellenállunk. Ezzel persze egy mélyebbre ássuk magunkat abban, ami előhívta a tiltakozásunkat, hiszen folyamatosan arra irányul a figyelmünk, és ez tovább növeszti azt, amit megszüntetni szeretnénk.

Az ellenállásunk számtalan formában jelentkezik: harag, hibáztatás, a miértek keresése, szomorkodás, szenvedés…Mindegyik erőteljes érzelmi, és így energetikai töltéssel rendelkezik, azaz jól megduzzasztjuk vele azt, amire irányul. És közben azt mondogatjuk, hogy nem tudunk elengedni.

Az elengedés egyszerűen annyit jelent, hogy hagyom az ellenállást, a hitrendszereimet feloldódni a szeretetben, és ezzel megérkezem oda, ahol már képes vagyok befogadni a pillanat csodáit.

Persze az ego ezerrel tiltakozik, mert a negativitásunk, és ellenállásunk erejéből táplálkozik. Az ego nem más, mint a szétválasztottság illúziója, a szeretet az Egység, a szeretet erejében eltűnik a szétválasztottság, azaz eltűnik az ego.

Az egyik legmélyebb félelem, amivel az ego az ellenállásban tart az az, hogyha elfogadod azt, ami van, akkor soha nem tapasztalhatod meg azt, amire vágysz. Természetesen illúzió. Ha megpihensz abban, ami van, tiltakozás helyett csak szemléled, akkor végre elengedted magad és az áramlás könnyedén repít oda, ahol a vágyaid testet öltése van.

De szerintem mindezt már tudod. Legalábbis elméletben. De lehet, még mindig beleütközöl olyan helyzetekbe, ahol annyira beleragadtál az elméd struktúráiba, hogy nem tudod hogyan valósítsd meg azt, amit már elméletben tudsz. Nem tudod, hogy hogyan érkezz meg oda, ahol a szeretetben eltűnik minden, ami bánt és te megpihensz az élet szépségében. Online Elengedés Kurzusom gyakorlatai, tanításai, és meditációi eszközt adnak a kezedbe ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni.

A decemberi ÚjHold éppen Karácsony napjára esik, szép lehetőség ez arra, hogy meghozzuk a döntést a szeretetben gyökerező, és a szeretetből kibomló kapcsolódások és élet mellett. A karácsonyi ÚjHold szeretet-energiájában indítom újra az Online Elengedés Kurzust, aminek eszköztárával kiléphetsz a múlt ismétlődéseiből, a bántó mintázatokból, a beszűkítő előítéletekből és átléphetsz a szeretetbe. December 12-ig te határozod meg a részvételi díjat!:

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával

öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

indul: december 24-én, a Karácsonyi ÚjHold szeretet-energiájában

ALAP CSOMAG: 5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat

Az ALAP-CSOMAG részvételi díja: 6600Ft. AJÁNDÉK! Az alap-csomagot, most azon az áron rendelheted meg, amit 3000Ft és 6600Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy részvételi szándékodat december 12. éjfélig jelzed!

ÚJ! Az alap-csomagot kiegészítő Karácsonyt megszentelő meditációt és az Új Évet megáldó rituális gyakorlatot kedvezményes (2000Ft) áron rendelheted meg!

A részletekhez és jelentkezéshez ide kattints!

Ha a link nem lenne kattintható, akkor ezt másold a böngésződ címsorába:
http://www.vereskriszta.com/online-kurzusok/elengedes-kurzus/

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta