Tavaly február elsején csodaszép atlantiszi gyógyító energiák beáradását fogadhattuk. Az idei február elseje ismét olyan gyógyító rezgéseket hoz, melyek tovább ébresztik bennünk a kegyelmet, és életünk minden területét egyszerre engedhetjük magasabb rezgésre emelkedni.

Már a tavalyi energiákban is jelentős részt képviselt a KEGYELEM. Sőt a Kegyelemhez kapcsolódott az első hanganyag, ez volt az alap, amiből kinyílt az összes többi.

A KEGYELEM tulajdonképpen a szív meglágyítása, a védekezésül emelt falak lebontása és a türelem. Türelem önmagunk felé, azért, mert nem éljük minden pillanatban azt a ideális ént, amit szeretnénk. És türelem mindenki más útja felé is, melyen nem biztos, hogy mindig meg tudja tenni a legfényesebb lépéseket.

Idén újabb réteget bonthatunk le a szívünkről, és lágyíthatjuk a szívünket a megértés és kegyelem felé. Ez az egyik energiahullám melyet hanganyag formájában kiküldök január 31-én, hogy február elsején – ha ezt a módját választod – összekapcsolódhass az érkező kegyelem-energiára:

KEGYELEM Hanganyag

A hanganyag díja 1400Ft, február 6-ig tudod megrendelni.

Ajánlom azt is, hogy engedd meg, hogy ismét átmossanak a tavaly megérkezett energiák. Ha megvannak neked a tavalyi gyógyító hanganyagok, akkor most nagyon jót fog tenni, ha újra hallgatod őket.

Ha még nincsen meg, akkor most újra rendelheted:

ATLANTISZI GYÓGYÍTÓ EST Hanganyaga

A 2014. február elsején megérkezett energiákhoz négy hanganyag segítségével kapcsolódhatsz:

Az elsővel az önmagaddal szembeni szigorúságot cserélheted le kegyelemre * A második segít belehelyezkedni abba az atlantiszi testtartásba, amelyben a szívcsakra automatikusan megnyílik * A harmadik az elmét elpihentető kígyó-táncot ébreszti benned * A negyedik összekapcsol azon atlantiszi életeddel, amelyben élted a mindennapok Édenkertjét

A gyógyító este  hanganyagát kedvezményes 2700Ft-os áron tudod megrendelni február 6-ig.

A másik csoda, amellyel összekapcsolódhatunk február elsején a hat Atlantiszi Gyógyító Tér együttes kinyílása, atlantisösszekapcsolódása, és ebből az erőteljes közös gyógyító térből érkező életünk minden területét érintő oldások.

Az Atlantiszi Gyógyító Terek emlékeztetnek arra a magas rezgésre, amely a különböző életterületeken megvalósítható, megélhető.

Hat gyógyító tér van: Unikornis – a látásunkat nyitja az ártatlanságra, Tündérek Ligete – az életöröm ébresztője, Delfin-Öböl a delfinpárral – a EGYütt rezgő párkapcsolat ébresztője, Delfin-Öböl a delfin klánnal – a családi, közösségi kapcsolódásokat a támogató, megengedő szeretetbe rendezi, Kristály-Hegy – újra rendezi a hatalmi viszonyulásokat, az erő használatát, Szivárvány-Híd – az élet nagy együttjét rendezi harmóniába, egyensúlyba

A hat gyógyító tér együttjéből érkező oldások hanganyagát február elsején este küldöm ki:

ATLANTISZI GYÓGÍTÓ HÁLÓ Hanganyag

A hanganyag kedvezményes díja 2700Ft, február 6-ig tudod megrendelni.

MEGRENDELÉSHEZ TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT:


Hogyan szólíthatlak?: *
Email címed: *
Teljes neved: *
Pontos címed: *
Telefonszámod: *
Melyik hanganyagokat kéred (Kegyelem, Atlantiszi Gyógyító Est, Atlantiszi Gyógyító Háló, mindhárom): *