A Nő magában hordozza a kulcsot az Univerzum erőinek használatára. A Lélekben lépés tiszta ereje megnyitja a női méhet a Grál Kehelységének, és az elemek ereje a nő Lélek-teremtésének szolgálatába áll.

Többen elindultatok velem együtt ennek megtapasztalásában a Belső Grál Hanganyaggal.

gral2Most arra hívlak, hogy lépjünk együtt tovább a méhed Grál-Kehelységében, a Grál Misztériumában, és abban, ahogy ez mindannyiunk életét jótékonyan változtatja.

Január 31. az Év-Kör fordulásának napja, a gyógyulás időszaka nyílik. Ezen a napon kinyíló gyógyító teret töltjük meg a Krisztusi misztérium, Avalon és Mária Magdaléna jelenlétével. Magdaléna további Grál-erőt aktiváló üzeneteiben gyógyulunk és gyógyítunk.

Tovább szőjük az elemekkel való mély Lélek-szövetséget és ebből “kovácsoljuk” meg Excaliburt, amely a Grál Lovag, a Grált-Őrző férfi Papnőjétől kapott mágikus eszköze. Ebben segít nekünk Avalon energiája és azon belül is Morgaine La Fey vezetése.

Grál-Kehely – Szertartásos Gyógyító Nap Hanganyagai

+ Grál Kehelység a Gyakoratban Hanganyagok

2019. február 23-ig kedvezményesen rendelheted

A gyakorlati  hanganyagokról:

Az öt új hanganyag abban segít, hogy hogyan legyél jelen megtartó erőként a férfi, a szeretett társ beavatódási folyamatában a mindennapokban, anélkül, hogy meg akarnád menteni, illetve bejárnád az útját helyette. Mit tegyél a mindennapokban akkor, amikor jönnek a kétségek, hogy képes lesz-e a férfi a szívét választani. Mi lesz, ha nem? Hogyan tartsd meg magad eközben a középpontodban és Lelkedben.

A korábbi szertartás hanganyagairól:

Csodálatosan szép utazásokat tettünk vasárnap a Grál Gyógyító Napon a Grál és Excalibur energiáival.

Nem mint tárggyal utaztunk velünk, hanem, mint a női méh és a férfi hímivarszervek egy speciális, megszentelt energetikai állapotával. Amely természetesen messze túlmutat a szervek fizikai funkcióján, és egész létezésünknek egy másfajta alapot ad.

Délelőtt Mária Magdaléna vezette az utazásunk a Grállal, délután pedig Morgaine La Fay szavai és rezgése vittek minket Avalonba és az Excalibur rezgésébe, melyet a férfiban a női méh grál-állapota aktivál.

Várlak, ha belelépnél a Grál Misztériumba. Várlak, ha mélyebbre lépnél abban. Várlak, ha erősítenéd a fizikai méhedet. Várlak, ha táplálnád női energiáidat. Várlak, ha táplálnád a többi nővel való nővérségedet. Várlak, ha megszólít a Krisztusi Misztérium, Mária Magdaléna, Avalon és a Grál. Várlak, ha megpihennél és gyógyulnál egy erős szertartásos belső térben.

A Grál Kehely Szertartásos Gyógyító Nap hanganyagainak díja most 5500Ft helyett 3500Ft, a Grál Kehely a Gyakorlatban hanganyagok díja  5500Ft heyett 3500Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik február 23-ig.

KEDVEZMÉNY! A korábbi és új hanganyagok együttes díja 9000Ft helyett 6000Ft, amennyiben megrendelésed megérkezik február 23-ig.

Megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot:


Hogyan szólíthatlak: *
Email címed: *
Teljes neved:

*
Telefonszámod:

*
Pontos címed:

*
Melyik hanganyagokat szeretnéd (Grál Kehely, Grál a Gyakorlatban, mindkettő):

*
Hozzájárulok hírlevél küldéséhez
Az adatvédelmi tájékoztatót elfogadom