„…A változás a dolgok természetes rendje, és az, hogy ellenállsz neki nem válik előnyödre. Hatalmas globális felfordulás idejét éljük, és ezt egyre többen érzékelik a személyes történéseiket érintő változásokban is. Abban a világban élünk, aminek ez a természete. Mozdulj a kegyelem szépségével, amikor szembe találod magad a változással, mert minden változás fantasztikus lehetőséget hoz. Lélegezz, pihenj meg és tudd, hogy minden érted történik” (Neale Donald Walsch)

Imádom ezt a lélegzetelállító változást, forgószelet, ami a Világunkat felkapta. Emlékszem tavaly szeptemberben itt volt Amerikából Dave Cowan barátom és a Föld változásairól tartott előadást. Azt mondta, hogy olyan mértékben gyorsul fel minden változás, hogy az érezzük majd, mintha iszonyatos sebességgel száguldó hullámvasúton ülnénk. Azok, akik el tudják engedni az irányítást és odaadják magukat a változásnak élvezni fogják a száguldást. Azok, akik kapaszkodnak és ellenállnak nagyon meg lesznek rémülve.

És mindez történik. Számomra gyönyörű, ami történik! Szerte a Világon egyiptomi mintára az emberek kivonultak az utcára és elfoglalták a tereket! És hívják a változást – persze a terek elfoglalása máris a változás része -, hívják az emberközpontú Világot, ahol mindenkinek bőven van, nem kérnek többet a mások fölötti hatalmon alapuló régi rendszerből, kormányokból, törvényekből, ÚJ REND születik. Egy olyan rend, ami belülről fakad, egy olyan rend, ami nem félelemből, hanem szeretetből táplálkozik.

Ez történik a Világban. És mindez történik a személyes szinten is. A te életedben is! Térfoglaló leszel és az Új Rend teremtője, vagy a változás elszenvedője? Rajtad múlik, te döntesz!

Nézzük meg mi történik a Világban a Tereken és hogyan van ez jelen a saját életünkben!

A Teret elfoglalók kinyilvánították a szándékukat egy Új Rendre és Új Világra. Te is megtetted ezt, amikor elindultál a spirituális úton, hogy megtaláld Valódi Önmagad és a Lelkedből élj.

A Lelkedben van egy másik fajta rend, mint amit eddig a kinti Mátrixban ismertél. Erről így írt két napja az Occupy Wall Street honlapján az egyik térfoglaló: „A természet gyönyörű példa a káoszból természetes módon megszülető rendre és egyensúlyra. Időről időre a természet újra megmutatja, hogy képes békét és rendet teremteni  az alapját képező, kiszámíthatatlan zajokból. Az igazi rend elmélete abból az emberi próbálkozásból származik, hogy rendet akar kívülről erőltetni oda, ahol az már természetesen jelen van.”

Lefordítom ezt a saját életedre. Ha a szeretetből és a Lelkedből élsz nincsen szükséged külső szabályozásra, mert minden rendben lesz ott is, ahol első látásra minden zűrzavarosnak tűnik. A spirituális útkeresésben ide indulsz el. Minél közelebb jutsz annál kevésbé működik a külső szabályozás, és annál nagyobb az igényed a természetes rendre.

A térfoglalók a mások fölött hatalmat gyakorló kormányokat, gazdasági és pénzügyi rendszereket megijesztik, mert látják, hogy a külső szabályozás megszűnésével az ő idejük is lejárt. Belesimulhatnának ők is ebbe az új kalandba, de legtöbbször – legalábbis jelen pillanatban – még a félelmet választják és erővel próbálják összetartani azt, ami már elindult az enyészet felé. Teszik ezt a történések elhallgatásával, rendőri erőszakkal, könnygázzal, gumilövedékekkel, letartóztatásokkal, és egyre hülyébb új szabályok és megszorítások bevezetésével. (Ja, és nyugodtan felébredhetünk! Ez nem csak az arab világban történik, hanem az USA-ban, és Európa nagyvárosaiban is. Ott is, ahol eddig abban az illúzióban ringatták magukat a tömegek, hogy szabadok.)

A szabadság bennünk lakik. Ott van a régi rendet erőszakkal fenntartani akaró karhatalom a saját életünkben is. Úgy hívják ego. Magában hordozza az összes hitrendszered, meggyőződésed, amivel eddig azonosítottad magad. És amikor mész a változással, elindulsz, hogy magadhoz öleld Valódi Végtelen Önmagad az egod iszonyatos rémületben van, fél a széteséstől és megszűnéstől. És ilyenkor előlép a saját erőszakos rendőrségeddel. Félelemmel teli gondolatokkal bombáz, beélesíti a régi meggyőződéseid, megpróbál gúzsba kötni azzal, hogy amit szeretnél csak fantázia.

Csütörtökön ezektől a történetektől búcsúzunk. Eltemetjük a belül hordozott Mátrixban tartó kormányodat, rendőrségedet és átlépünk oda, ahol mindent lehet:

Temetési Szertartás az Istennő Templomban

2011. november 10. 19:00-21:30

MA ÉJFÉLIG még kedvezményes áron (3000Ft) jelentkezhetsz!

Jelentkezéshez és részletes információért ide kattints!

És ott vannak azok is, akik otthonról nézik a térfoglalókat és meg vannak győződve arról, hogy ezek komplett őrültek. Sőt veszélyes őrültek, mert egyre többször bénítják meg a rendszert. És nincsen alternatívájuk új rendszerre. Van egy réteg, akik dühös a változásra, mert azt látja, hogy eltűnik a stabilitás és a teljes káoszba sodródunk. És ez a réteg folyton ijedezik, hogy mi lesz most. Ők azt gondolják, hogy ki kell találni az új rendszert elméből, nem lehet csak úgy dobolni, meg jól érezni magunkat – ahogy a térfoglalók teszik -, és rábízni magunkat a káoszra, meg a semmire. De a térfoglalók mennek a természetes rend felé, egyre jobban bíznak és már nem manipulálhatóak a félelmekkel.

És benned is ott van a Térfoglaló, aki meg akarja magát adni teljesen az áramlásnak, és rá akarja bízni magát az Univerzumot összetartó természetes rendre. És ott van az otthonülő, félelmek között vergődő is, aki azt kiabálja, hogy ez a bízó, sodródó részed őrült. De te döntöd el, hogy melyik részedet táplálod!

Engedd történni a Változást. Erősödj meg a bizalomban, hogy a változás jó helyre visz. Egy este, ahol táplálhatod Térfoglaló, áramlásban bízó önmagad:

„Engedd el az Evezőket!” – MEGENGEDÉS EST

2011. november 17. 18:00-22:00

November 13-ig még kedvezményes áron (3000Ft) jelentkezhetsz!

Jelentkezéshez és részletes információért ide kattints!

A TÉR! Mindez szintén szimbolikus, és gyönyörű szimbólum. „Tér, rezdületlenség, a Lét édessége, és végtelenszer több, mint e szavak, amelyek csak útjelzők.” – írja Tolle a belső térről.

Tegnap gyógyítottam az Istennő Templomban és közben magam is megpihentem a Tér ölelő csendjében. Hálát éreztem Hajnal felé, aki a szívét simította bele ebbe a Térbe, amikor felöltöztette új ruhába. A szemeim megpihentek az apró részleteken és folyamatosan nyílt bennem a belső Terem tágassága.

Sokszor mondják azt Papnők, hogy könnyebb az Istennő Templomban egy szertartást létrehozni, mint máshol, mert itt erősebb a Tér. Igen, mert a rengeteg szertartás, és a szertartásban a szívek megnyíló tere ezt a Teret már felhangolta és folyamatosan hangolja.

Benned is van egy Tér. Ott lakik a Végtelen. Az a Tér túl van az illúzión. Végtelem öröm, béke és szeretet lakik benne! Foglald el a saját Teredet! És hangold be azzal, hogy újra és újra megnyílsz neki!

Pénteken újra indul Online Év-Kör Kurzusom, amely egyszerű, de erőteljes hetente változó rituális gyakorlataival ebben támogat:

Online ÉV-KÖR Kurzus

indul: 2011. november 11-én

12 hónapon át tartó izgalmas utazás önmagunk csodája felé a természet iránytűjének segítségével

November 9-ig azon a részvételi díjon jelentkezhetsz, amit most 4000Ft és 7000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni!

Jelentkezéshez és részletes információért ide kattints!

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta