Egyik este nálunk volt a Kedvesem egyik barátja, már éjfél is elmúlt, de még nem nagyon akart távozni, én pedig nagyon elálmosodtam. Tudom, hogy mennyire fontos Egyiptomban a vendég, ezért nem szóltam semmit, mert nem tudtam, hogy ez hogyan hatna a Kedvesem és a barát viszonyára. De nem is kellett szólnom, a Kedves pontosan vette az állapotomat, és magától mondta a barátjának, hogy úgy látja, hogy aludni szeretnék, ezért ideje van a látogatás befejezésének.

Nagyon jólesett az, hogy ennyire figyel rám. Ebben és minden másban is. Persze a figyelem kölcsönös. De azt is tudom, hogy ez nem lett volna mindig elég, mert volt olyan időszak, amikor hiába kaptam rengeteg figyelmet, mégsem vettem észre.

Az egyik barátnőm mostanában sokat szenved, mert azt érzi, hogy nem kap elég figyelmet a Szerelmétől. Rengeteg figyelmet kapott és kap, de nem tudja észrevenni, mert az elméje folyton azt kutatja, hogy miért nincsen ő eléggé megbecsülve. És amikor az elme keres valamit meg is találja. Ráadásul ezt olyan módon teszi, hogy ez az illúzió tényeken alapuló kőkemény valóságnak tűnik, ami bekebelez, és nem tudsz belőle szabadulni.

Nagyon átérzem a szenvedését, mert voltam hasonló, ragacsos illúzióba gabalyodva. De szerencsésen át is alakítottam az egészet. Nekem kellett belül, oda megérkeznem, hogy tudjam és éljem a saját értékességem, hogy figyelmet adjak saját magamnak, és hogy átállítsam az elmémet arra, hogy azt lássa, ahogy a figyelem és a szeretet rengeteg módon áramlik felém.

Ha szeretnél te is megérkezni ebbe a belső állapotba, akkor várlak téged októberben újra induló „Női Ragyogás” Online Kurzusomra, melyre MA ÉJFÉLIG (szeptember 11.) még féláron jelentkezhetsz:

 „Női Ragyogás” Online Kurzus Veres Krisztával

indul október 10-én KEDVEZMÉNNYEL!

hogy összekapcsolódj ragyogásod forrásával, melyet magadban hordozol, és amelyhez  bármikor hozzáférhetsz

Az ALAP CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 szertartás * 7 meditációs hanganyag ) most 8800Ft helyett 4400Ft-ért tudod megvásárolni, ha szeptember 11-ig bejelentkezel!

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

A mai reggel ismét csodálatos volt. Arra ébredtem, hogy a Kedvesem hangosan nevet álmában. Valami szépet álmodhatott. Az álmában az ajkán megjelenő mosoly a szívem legmélyéig hatolt, szépséges melegség öntött el.

És ez a szépséges érzés folytatódott azzal, hogy felébredt ő is. De csak annyi időre, hogy az ismét egymás karjában aludjunk el.

Olyan szép a feloldódás a szerelmes ölelésben, olyan szép, ahogy a világ megszűnik, ahogy a formák eltűnnek, és csak a szívdobogásban való összesimulás és eggyéválás marad.

Hogyan lehet lemondani a szerelemről? Hogyan lehet azt gondolni, hogy mindez csak rózsaszín köd, amely hamar szertefoszlik, vagy sosem létezett?

Mert sokan ezt teszik. Azt hazudják maguknak, hogy jobb elméből, a racionalistásban élni. Sokan hazudják azt maguknak, hogy a szerelem édes szenvedélye sosem ér jó véget.

Egyáltalán miért kellene, hogy véget érjen?

Tudom, hogy miért hazudják ezt többen maguknak. Azért, mert megsérültek egy szerelmi kapcsolódásban, és így védekeznek a további sérülésektől.

De a valódi védelmet nem a védekezés és a logika adja. A valódi védelem a szív tágra nyitása, a szeretet árasztása és a szerelemmel való eggyéválás!

Ha ez a választásod, akkor várlak Téged októberben újra induló Szerelem-Vonzó Kurzusomra, melyre MA ÉJFÉLIG (szeptember 11.) féláron jelentkezhetsz:

ONLINE SZERELEM-VONZÓ KURZUS

hogy sikeresen megváltoztathasd a rezgéseidet és megérkezz arra a rezgés-szintre, amely vonzza a szerelmet!

indul október 10-én kedvezménnyel!

Az ALAP CSOMAGOT (8 hét ­* 8 tanítás * 1 meditációs hanganyag * 8 gyakorlat) és a 8×7 napi megerősítést most 8800+2600Ft, azaz 11400Ft helyett 5700Ft-ért tudod megvásárolni, ha szeptember 11-ig bejelentkezel!

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

Szeretettel,

Veres Kriszta