Rózsaszirmokat úsztattunk tegnap a Nílusban a mosó asszonyok között. Átadták a víznek az imaként megélt szexualitás édes üzenetét. És a Nílus hullámai boldogan mosolyogtak, tova táncoltak az energiával, amelyet ez a föld annyira jól ismert, és amelyre lassan újra felébredünk. Felébredünk arra, amit a sumérek így neveztek szépen: „fénylő ölednek édes örömében…”

A vallások és az elmúlt pár ezer év társadalmi berendezkedése mindent megtett azért, hogy minél több bűntudat és elfojtás legyen bennünk a szexualitáshoz kapcsolódóan. Hogy, az, ami egykor Istenhez vezető út volt, átíródjék Istentől elválasztó szakadékká.

Ott vannak bennünk a rétegek, melyekben őrizzük személyes és kollektív negatív mintázatunkat a szexualitással kapcsolatban, de mögöttük ott van egy másik emlék is. Emléke annak, hogy fénnyel áldott az ölünk, és annak édes örömében felolvadva megfényesedik minden, eltűnnek az elme által kreált különbözőségek, és a gyönyörben eggyé válva repülünk Isten végtelenjében…

Rumi azt, mondja, hogy ha a kenyeret keresed kenyérré válsz, ha a Lelket keresed Lélekké válsz. Amit keresel, aminek a figyelmedet odaadod az leszel. Elvezhetsz a szexualitásról festett szégyennel, elfojtással és bűntudattal tűzdeld képben, múltakban, vagy megérkezhetsz oda, ahol a Lelked másik Lelkével összeérő szépséges imája a testek ölelkezése.

Több kérés érkezett hozzám azzal kapcsolatban, hogy ismételjem meg a Megszentelt Szexualitás work-shopomat. Kedvem van hozzá. Nagyon is :-)

Ha lemaradtál a májusiról, akkor várlak téged augusztusban egy kibővített work-shopon. Ha ott voltál, de szeretnéd a kibővített változatot, akkor kedvezménnyel várlak:

Megszentelt Szexualitás Work-shop

2012. augusztus 2. 16:00-22:00

A transzformációs szexualitás túlmutat a másikkal való szerelmen, túlmutat az utódok létrehozásán és a fizikai kielégülésen, miközben mindezeket magában hordozza. A transzformációs szexualitás megadás, teljességgel megnyílunk a másik felé, megadjuk magunkat a benne lüktető Isten/nőnek, ily módon saját isteni lényünknek és a fizikai eggyéváláson keresztül megtörténik az Egységbe való megérkezés, azaz eggyéválunk a Forrással.

A work-shop programja:

16:00-18:00  „Az efféle szenvedély már ima” – előadás a Szent Szexualitás misztériumáról, a Szerelem Papnőinek ősi tanításairól

18:20-19:20  Tisztító Szertartás szexualitással kapcsolatos negatív mintáid elengedésére

19:30-21:30  Lélek-rituálék, melyekkel megszentelheted a szexuális energiáidat, melyek segítségével a szeretkezés két ember közötti EGY-be repítő imádsággá változik

21:30-22:00 Megosztó kör, melyben felteheted a kérdéseid

A work-shop részvételi díja 7 500 Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak  3 900Ft, ha május 31-ig bejelentkezel és benne vagy az első tízben!

Ha már részt vettél a korábbi Megszentelt Szexualitás Work-shopon, de szeretnél ismételni, illetve elmélyíteni ismereteidet akkor a te kedvezményes részvételi díjad csak 2900Ft.

Részletes információért és jelentkezéshez ide kattints!

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta