Ki a Fény-Gyermek? Minden gyermek az, mert az Isteni Fény szépségét hordozza a Lelkében, és azért születik ide, hogy ez a Fény ragyogjon belőle, megnyilvánuljon ezer formában a saját Lélek-minőségének megfelelően.

Mindannyian Fény-Gyermekként jöttünk ide, és persze a Fény velünk marad, de sokan nem teszik láthatóvá, sokunknak pedig hosszú felnőtt-kori belső utazás szükséges ahhoz, hogy rábukkanjunk erre a Fényre, a Lélek-fenygyermek2minőségeinkre és megnyilvánítsuk azokat.

Generációk nőttek fel úgy, hogy a cél a társadalomba való nevelés volt, azaz mindenféle megfelelésekkel nyesegették angyal-szárnyainkat a szüleink, a tágabb család, az iskola, a társadalom. Mindez persze nem a szüleink hibája, hiszen ők is így nőttek fel, őket is belenevelték a Lélek-Fény elfelejtésébe, így nem nagyon tudtak nekünk gyermekként segíteni ennek a Fénynek a táplálásában. Ezért töltünk el felnőttként hosszú éveket azzal, hogy lehántjuk a magunkra szedett rétegeket, és keressük belül a valódi Fényt.

Viszont az ébredés lehetőséget ad arra, hogy a szülők ne megfelelésre, meg beilleszkedésre neveljék a gyermekeiket, hanem a gyermek Lélek-Fényét táplálva engedjék őt Fény-Gyermekből, Fény-Felnőtté válni.

Valahogy így:  Az anyámmal való kötelékem tiszta volt és erős. Ízisz vonalát követte, emlékezett az Istennő örökségére, és szíve telve volt a fény felé való odaadással. Ismerte az élete célját és elköteleződését semmi sem tudta megkérdőjelezni. Azért jött, hogy tanítson és gyógyítson, és én azért választottam őt, mert vezetőm lesz szellem, lélek és test eggyéválásának folyamatában.

Minden nap együtt álmodtunk, és együtt kerestük a látomásokat. Megerősített abban, hogy szellem vagyok és emlékeztetett a terv igazságára. Minden nap táplálta bennem a fényt, és vezette a fényemet a testemben a lábaim felé. Szívéhez ölelt és ringatott, szíve szeretetének ritmusával itatta át az én szívemet, hogy mindig emlékezzek majd erre.

Mesélt nekem a világok közötti térről és emlékeztetett a hívásomra, megígérte, hogy a szándékával és a szívével mindig mellettem lesz.” (Flo Aeveia Magdaléna, Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna története)

Most, amikor a magyarországi diktatúra bekeményített és az iskolákon keresztül próbálja engedelmes birkává programozni a Fény-Gyermekeket mindennél fontosabb, hogy Te a Fénylő Lélek-eszenciát erősítsd a gyermekedben. Ezzel adsz neki a legtöbbet.

Novemberi budapesti tartózkodásom alatt van néhány időpontom arra, hogy ebben segítsek neked:

FÉNY-GYERMEK Lélek-Összekapcsolás

Rövid beszélgetéssel kezdünk, majd a gyermeked Lélek-rezgéseire hangolódva megnézem, hogy milyen Lélek-minőségekkel és Lélek-vállalással érkezett ide a gyermeked, s hogyan tudsz neki segíteni ezek megélésében. Kairóba való visszaérkezésem után elkészítem neked azt a  hanganyagot is, amelynek hallgatása segít a gyermeked Fény-magjának táplálásában.

Ezekből az időpontokból választhatsz: november 12. 10:00-11:00,  11:15-12:15, 12:30-13:30 * november 13. 11:00-12:00, 12:15-13:15, 13:30-14:30, 16:00-17:00, 17:15-18:15, 18:30-19:30, 19:45-20:45

A Fény-Gyermek Lélek-Összekapcsolás részvételi díja 12000Ft (amely tartalmazza a hanganyagot is).

Jelentkezéshez küldd el a neved, a választott időpontot és a FÉNY-GYERMEK szót emailben: kriszta@vereskriszta.com