Azt hiszem, hogy szinte mindenki hallotta már azt a példát, hogy a fél pohár vizet ugyanúgy láthatod félig telinek és félig üresnek. Mindkettő állítás ugyanarról a fél pohár vízről beszél. Mindkét állítás ugyanarról a valóság-szeletről beszél, mégis másfajta valóságot tükröz. Mert a valóság a látásmódod szerint változik. Ha ezt tudod, és alkalmazod, erőteljes eszköz van a kezedben a valóságod tetszés szerinti alakítására.

Sokszor hallom azt nekikeseredett emberektől, hogy az, ami miatt el vannak keseredve az úgy valóság, ahogyan van és azt másképpen látni hazugság lenne. Pedig ismerik a félig üres vagy félig teli pohár esetét. Azaz tudják, hogy a valóság az észlelésünk megváltoztatásával hajlítható, de a saját beragadt élethelyzetükben mégis ott a ragaszkodás, hogy azt csak úgy lehet látni, ahogy ők látják.

Az észlelésed megváltoztatása utat nyit arra, hogy a beragadt élethelyzet változni kezdjen. Miért? Nagyon egyszerű és szerintem ezt a választ is ismered: minden energia, az energia a gondolatot követi, a gondolataiddal teremtesz, és aminek odaadod a figyelmed az növekszik az életedben.

Ugyanazt a mennyiséget láthatod kevésnek vagy soknak. Mindkét állítás igaz, és egyik sem az. De amelyiket figyelemmel táplálod az növekedni fog. Hatalmadban áll bármilyen irányba változtatni a valóságodat, és ehhez egy lépés az, hogy hajlandó vagy megváltoztatni az észlelésed. Hajlandó vagy rá?

Teremts meg mindent az életedben, amire vágysz! = Vedd észre, hogy már abban a pillanatban a tiéd, hogy a vágy megjelent.

Arató Mónikával VAN Elvonulást tartottunk a nyáron, és most egy újabb közös rendezvénnyel várunk ebben a témában:

VAN – Teremtő Nap
Arató Mónikával és Veres Krisztával
2011. október 8. 10:00 – 17:00

Bármi, ami eszünkbe jut, az máris van. A bal-agyféltekés világ embere csak azt fogadja el van-nak, amit máris érinteni, szagolni, hallani, látni tud, azt nevezzük van-nak, ami máris fizikai formába sűrűsödött. Ha elveszünk ebben a hitrendszerben, akkor könnyen beleragadunk a nincs-be. Mert a formába sűrűsödés előtti állapotot nincs-nek érzékeljük, és ez feltámasztja bennünk az ellenállást és a nincs erőszakos, azonnali megváltoztatását.

Ha közben megnyílunk annak a világnak, ami a lehetőség szerint létező, ami éppen a pillanatból íródik, akkor az, amire vágyunk, gyorsabban tud nincs-ből van-ná változni, azaz finomenergiából fizikaiként érzékelhetővé sűrűsödni.

A program:

10:00–11:15 – Volt, van, lesz – Arató Mónika workshopja

11:30-12:45 – Elengedem, megengedem, beengedem – Veres Kriszta előadása

13:00-14:00 – A résztvevők személyes történeteinek, kérdéseinek megbeszélése annak érdekében, hogy az a történet váljon valósággá, amire vágyunk.

15:00-17:00 – Itt és most minden VAN – szertartás, amivel együtt magasabb szintre emeljük a nap során elhangzottakat.

A VAN – Teremtő Napról további információkat ide kattintva találsz!


Jelentkezéshez küldd el nekem a VAN szót, a neved és a címed:
jelentkezem@vereskriszta.com

(A Van – teremtő nap részvételi díja 10 000 Ft.)

Ehhez a bejegyzéshez alul hozzá is szólhatsz! :-)

 

Szeretettel,

Veres Kriszta