A tegnapi blogbejegyzésemben a belső látásról írtam, és a belső bizonyosságról, amely akkor is megtart, amikor a külvilág teljesen szétesni látszik. Sok visszajelzést kaptam, köszönetet a megerősítésért, de felvetődött egy kérdés is: mi van azokkal, akikben a változás félelmet kelt. Tényleg, mit kezdjünk a félelmeinkkel? Választhatunk mást! És pont ez a Változás, ami most történik.

A hozzám intézett kérdésnek az is része volt, hogy többen a mindenféle világvége elméletek miatt tartanak a változástól. Világvége? Mi teremtjük a fizikai valóságot. Ha Világvégétől rettegünk, akkor azt is megteremtjük. Sőt már most sokan világégésnek élik meg, ami történik.

Mondok egy egyszerű példát. Itt vannak a hatalmat birtokló kormányok és az őket pénzelő és irányító gazdasági hatalmak. Szerinted számukra ez nem világégés? Dehogynem. Azon veszik észre magukat, hogy hopp egyik napról a másikra azok, akiket eddig manipuláltak, elkezdtek felébredni, kimentek a terekre és egyre többen nyilvánítják ki, hogy egy olyan Új Világban szeretnének élni, ahol az ÉLET az első. A hatalmat birtoklók megijedtek, rettegnek, képtelenek elengedni a hatalom illúzióját, szerte a világon rendőri és katonai brutalitással, és hazugságokkal válaszolnak. Csak, hogy ez már nem állítja meg a változást. Az emberek egyszerűen meghozták a döntést, hogy nem lehet őket többet megfélemlítéssel manipulálni.

Pár napja Oakland, Kalifornia ugyanazt a képet mutatta, mint Kairó a forradalom alatt és óta jó párszor. Rohamrendőrök könnygázzal és gumilövedékkel lövöldöztek békés tüntetőket, a brutalitás következtében egy Irakot kétszer megjárt katona eszméletlenül fekszik a kórházban. És New Yorkban a tüntetők Oaklanddel szolidaritásban vonultak az utcára, és hiába vetette be a new yorki rendőrség a szokásos eszközeit, mindez semmit sem ért. Itt egy részlet a new yorki beszámolóból: „Körbevettük a városházát, szaladtunk az utcákon, nem engedtük magunkat bekeríteni, nem engedtük magunkat elhallgattatni, meneteltünk a Broadway-en, szembe a forgalommal, elszaladtunk a rendőri barikádok mellett,keresztül szaladtunk a félelmeinken, szaladtunk egymást támogatva…Nem félünk többet, nem maradunk csendben, nem nézzük szótlanul, ahogy a rendőrök békés tüntetőket terrorizálnak.”

Olvastam ezeket a sorokat és visszhangoztak bennem Carolyn Hillyer egyik dalának sorai: „Égtünk a máglyán, de már hűlik a testünk. Vízbe fojtottak, de már megtanultunk úszni. Szaladtunk a kutyák elől, de szembe nézünk már velük. A múlt kegyetlen volt, de nem adtuk fel…És ez az éjszaka a bizonyság, hogy mindent túléltünk.”

Évek óta október 31. éjjelén megidéztük ezt a dalt az Istennő Templomban. Évek óta hívtuk az erőt, az igazságot, amit a csontjainkban érzünk. Idéztük a máglyára küldött boszorkányokat. Azokat, akik akkor sem voltak hajlandóak letérni a Lelkük igazsága szerint való életről, amikor ez halált jelentett nekik. És mi a halál? A test visszatérése a formából a formátlanba. Vége lesz ezzel bárminek? Nem! Az, ami Valódi, a Szeretet és a Lélek tovább él, mert hallhatatlan, nincsen eleje és vége. Vége lesz a Világnak? Nem, csak átalakul. És kell-e ettől félnünk? Miért kellene? Hiszen mi teremtjük. Mi hívtuk ezt a változást életre!

Gondold végig! Évek óta meditálsz egyedül és csoportosan, szertartásokra jársz, imádkozol, hívod a változást a saját életedbe és a Világba. Pont, ahogy írtam évek óta idézzük október 31-én Carolyn dalával az erőt, a Valódit. És most itt van, egyre láthatóbb. Belőlünk öltött testet ez a fantasztikus változás, ami teljesen átrajzolja a Világot. Október 31-én vékony a világok közötti fátyol. Mondtuk eddig, de most ez is változik. Mert most már így is marad. Minden összeér. Nincsenek többé világok. EGY VAN.

Miért félsz a változástól? Mert a bizonytalanba az elméd belevetíti a félelmeidet. Írtam erről nem olyan régen, Végtelen történet címen. Kattints ide és olvasd el újra!

A változás, amit életre hívtunk történik. Részese voltál ennek a folyamatnak, és most is az vagy. Nem engedhetjük már meg magunknak, hogy elvesszünk a félelmekben. Minden félelmünk illúzió, és csak a SZERETET valódi. Hiszen tudod. Lépj bele az erődbe és válaszd most már a SZERETETET! VALÓDI ÖNMAGADAT.

Te vagy a változás!  A választásod a változás:

Öleld át a félelmeidet szeretettel, és azok átalakulnak! Ha egyedül nem megy akkor keress segítséget! De tedd meg!

Mondj búcsút a bizonytalannal szembeni ellenállásaidnak, engedd történni a Változást. Erősödj meg a bizalomban, hogy jó helyre visz:

„Engedd el az Evezőket!” – MEGENGEDÉS EST

2011. november 17. 18:00-22:00

Néhányan még belefértek az első tízbe! Az első tíz fő kedvezményes részvételi díja 2500Ft.

Jelentkezéshez és részletes információért ide kattints!

Mondj búcsút a félelem-alapú történeteidnek! És kezd el élni az új, szeretettel és örömmel táplált történetedet:

Temetési Szertartás az Istennő Templomban

2011. november 10. 19:00-21:30

November 4-ig még kedvezményes áron (2500Ft) jelentkezhetsz!

Jelentkezéshez és részletes információért ide kattints!

Hagyd békén mások félelmeit! Tisztítsd ki saját magadból a félelmeket, a többiek és a Világ veled együtt tisztul és változik majd! Rengeteg mélyre temetett illúziód jön mostanában a felszínre és ez áldás, mert végre elengedheted. Ha segítségre van szükséged abban, hogy a félelmeid helyett a szeretetet és a Lelked ragyogását válaszd, akkor várlak. Még vannak szabad időpontjaim egyéni és páros gyógyításra:

Magdaléna Lélek-Összekapcsolás

A Lelked rezgését erősítjük fel az energia-testekben és a fizikai testedben. Ennek következtében végbemegy egy olyan áthangolódás, ami aztán a mindennapokban megkönnyíti a Lélek által választott út követését. A Lélek-Összekapcsolásban a Lélek szándékának megfelelő hangokat, illatokat, olajokat és kristályokat hívom segítségül. A Lélek-Összekapcsolásban felnyílhatnak és kioldódhatnak előző életbeli karmikus elakadások (ha ennek helye van), de mindenképpen megtörténik egy sejtszintű Lélek-rezgésre való átrendeződés.

Október 30-ig azon az áron jelentkezhetsz egyéni Lélek-Összekapcsolásra, amit most 7000Ft és 13000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni.

Jelentkezéshez, részletes információért és választható időpontokért ide kattints!

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta