„Itt az idő a Felébredésre, ami azt jelenti, hogy tudatára ébredsz annak, AKI VAGY. Nem arra, akinek az anyád gondol, hanem a saját tudatosságodra. A saját Forrásod tudatára ébredsz és nem pedig mások, vagy a társadalom igényeit próbálod görcsösen kielégíteni.”

A Forrásunk EGY, mert minden EGY. EGYEK vagyunk, és mégis egyediek. Mert a Forrás magában hordozza a Végtelent. Mint amikor a Fény megtörik a kristályon és az a Fényt megannyi színként szórja szét. És mi is ezért jöttünk ide megtapasztalni, és megélni a Forrás saját Lelkünkön keresztül tükröződő Fényét, az EGYNEK végtelen színességét.

A folyosómon a beduin lámpákban számos mintázat és színes üveg van, a Fény mindegyik mintával és színnel való találkozásban alakul, és ezek a találkozások csodákat rajzolnak a plafonra és a falra. Pont úgy, mint ahogy a mi Lélekfényünk is alakul, ahogy összesimul egy-egy találkozásban, és Lélek-fényeink találkozása különböző mintázatokat rajzol a Végtelenbe. Mintákat, amik nem kell, hogy ilyenek vagy olyanok legyenek, de lehet csodálni azt, amivé lesznek.

Nem alkalmazkodni jöttünk ide. Nem azért jöttünk, hogy belesimuljunk mások által kitalált rendszerekbe, és megfeleljünk mások elképzeléseinek. És nem is azért, hogy másokat rábírjunk, feleljenek meg annak, amilyennek gondoljuk, hogy lenniük kellene. Azért jöttünk ide, hogy felfedezzük azt ahogy a Forrás a saját Lelkünkben csillog, táncoljunk ezzel a csillogással és élvezzük a többi Lélekkel való együtt-táncot, amely hol jobban, hol kevésbé ér össze.

Tegnap nálam járt egy fiatal fiú Lélek-Összekapcsoláson. Nagyon megnyugodott a folyamatban, és a folyamatot követő beszélgetésben. Megnyugodott abban, hogy ő más, mint a többiek. Nem élnek benne vágyak karrier-építésre, ami itt – és a világ nagy részében – szinte kötelező egy férfi számára, mert az ő Lelke arra vágyik, hogy arról meséljen embereknek, hogy lehet másképpen élni, lehet csak úgy szemlélődni, ahogy az indián szeme megpihent a préri szabadságán. Nem vágyik arra sem, hogy egy munkahelyen sok-sok évet töltsön, hiszen a Lelkében ott él egy vándorló indián, és ez rendben vagy. Rendben van számára olyannak lenni, amilyen, még akkor is, ha ez ellentmond annak, ahogy az itteni társadalom a világot kitalálta.

A Lélek nincsen szüksége gyógyításra, mert egyszerűen jól van és vezet minket arra, ahol jólesik lenni, ahogy jólesik létezni. Az elmének van szüksége gyógyításra, hogy végre elhallgassanak benne „az így kellene, megy úgy kellene” mondatok, hogy végre megpihenjen az elme zaja, és mi szállhassunk abban, AKIK VAGYUNK.

Ez a Felébredés zajlik most a Világban. És egyre erőteljesebb a sürgetés, mindannyian érezzük, hogy ideje végre megengedni magunknak, hogy megfelelések helyett megéljük azt, AKIK VAGYUNK.

Várlak Téged is Lélek-Összekapcsolásra, ha az érzed, hogy szeretnél kilépni a magadra erőltetett elvárásokból, és élni SAJÁT LELKED SZABADSÁGÁBAN:

 Magdaléna Lélek-Összekapcsolás

A Lelked rezgését erősítjük fel az energia-testekben és a fizikai testedben. Ennek következtében végbemegy egy olyan áthangolódás, ami aztán a mindennapokban megkönnyíti a Lélek által választott út követését. A Lélek-Összekapcsolásban a Lélek szándékának megfelelő hangokat, illatokat, olajokat és kristályokat hívom segítségül. A Lélek-Összekapcsolásban felnyílhatnak és kioldódhatnak előző életbeli karmikus elakadások (ha ennek helye van), de mindenképpen megtörténik egy sejtszintű Lélek-rezgésre való átrendeződés.

Választható időpontok:

április 30. 13:00-14:00, 14:15-15:15, 16:30-17:30 * május 3. 13:00-14:00, 14:15-15:15  * május 7. 13:00-14:00, 14:15-15:15 * május 14. 14:15-15:15, 16:30-17:30

A Lélek-összekapcsolás díja 13000Ft. Ajándékom számodra az, hogy április 15-ig történő bejelentkezés esetén azon a részvételi díjon jelentkezhetsz, amit most 8000Ft és 13000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, a választott időpontot, választott összeget, és a  LÉLEK szót erre az email címre: kriszta@vereskriszta.com

Magdaléna-Csatornázással összekötött Lélek-Összekapcsolásra még két időpontból választhatsz:

május 8. 14:40-16:10

Magdaléna-Csatornázás és Lélek-Összekapcsolás

Mária Magdaléna a Lélek Lángjának és Kapujának őrzője, életének küldetése a Lélekre való emlékezés és a Lélek hangjának minden körülmények között való követése volt és azóta is ebben segíti azokat, akik készek a hangját meghallani. A személyes Magdaléna-Csatornázáson  Mária Magdalénát testesítem meg, így a kereső a kérdéseit Magdalénának teheti fel és a válaszok is Tőle, azaz a kereső Lelkéből érkeznek.

A csatornázásban az elme megkapja a válaszokat, amelyben megnyugszik, biztonságban érzi magát, így az ellenállások és félelmek kioldódnak. Ebből a megnyílt állapotból kezdődik el  a csatornázást követő Lélek-Összekapcsolás.

A Magdaléna Csatornázás + Lélek-összekapcsolás díja 15000Ft. Ajándékom számodra az, hogy április 15-ig történő bejelentkezés esetén azon a részvételi díjon jelentkezhetsz, amit most 10000Ft és 15000Ft között jó szívvel ki tudsz fizetni.

Jelentkezéshez küldd el a neved, a választott időpontot, választott összeget, és a MAGDALÉNA + LÉLEK szavakat erre az email címre: kriszta@vereskriszta.com

 „És amint összekapcsolódsz a saját Forrásoddal, akaratlanul is tanító válik belőled, mert innentől kezdve minden embert a Forrás szemével látsz majd, amiből az emberiség óriási mértékben lesz képes meríteni. Tudjuk, hogy ez az egész túl nagy dolognak hangzik, pedig egyáltalán nem az. Leegyszerűsítve arról van szó, hogy amint boldogtalan emberekkel találkozol, Te töretlenül a Forrás szemével látod őket, mert ez a valódi énjük. És oly tisztán, oly szakadatlanul őrzöd ezt a képed magadban róluk, hogy amikor az emberek veled vannak, ők is érezni fogják saját Forrásuk jelenlétét.”

Hát nem egyszerű és gyönyörű? A Forrás lüktető energiájából létezni, töltekezni, megállni abban, AKIK VAGYUNK és onnan teret tartani másoknak, szeretteinknek ahhoz, hogy ők is ugyanezt tegyék?

Mégis hányszor veszünk el feszültségekben, hányszor reagálunk más emberek Forrásból való kibillentségére, és várjuk, hogy ők változzanak, ahelyett, hogy mi találnánk vissza saját Lelkünk megtartó erejébe, és hullámoznánk tovább boldogan a életenergia táncával.

És sokszor azokat a legnehezebb látnunk a Forrás szemével, akik a legközelebb állnak hozzánk. És persze ez sem véletlen, hiszen a számunkra fontosakkal általában több olyan múltbéli – előző életekbeli – emlék és mintázat kapcsol össze, melyet jó átemelnünk a szeretet erejébe.

Ismét van néhány időpontom páros Lélel-Összekapcsolásra, melyen részt vehetsz a pároddal, barátoddal, családtagokkal, ha úgy érzitek, hogy jó lenne a kapcsolat számára egy kis harmonizáció, összesimulás:

május 10. 13:00-14:30, 14:40-16:10, 17:00-18:30, 18:40-20:10 ­* május 15. 13:00-14:30, 14:40-16:10, 17:00-18:30, 18:40-20:10

A Páros Lélek-összekapcsolás díja 20000Ft. Ajándékom számotokra az, hogy április 20-ig történő bejelentkezés esetén azon a részvételi díjon jelentkezhettek, amit most 15000Ft és 20000Ft között jó szívvel ki tudtok fizetni.

Jelentkezéshez küldd el a neveket, a választott időpontot, választott összeget, és a  LÉLEK-PÁROS szót erre az email címre: kriszta@vereskriszta.com

A bejegyzésemben szereplő idézetek az egyik nagyon inspiráló és erővel feltöltő Abraham-Hicks videóból származnak. Ha van kedved a videót meg is nézheted:

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta