Nagyon furán, de nagyon jól furán reagáltál – mondta tegnap az egyik barátom miután ellopták a táskámat a telefonjaimmal, lakáskulcsokkal, némi készpénzzel, kártyákkal és az útlevelemmel. Mert nem volt érzelmi reakcióm, kétségbe esve sem voltam. Egyszerűen csak annyi volt bennem, hogy ez van. És még valami. Belső bizonyosság, hogy ennek oka van, és engem szolgál.

Igazából mókás, hogy két napja mondtam Mariamnak – aki tegnap is velem volt -, hogy azt érzem, nem fogok elutazni Ciprusra. Akkor azt éreztem, hogy a helyi választásokat követő események fognak közbe szólni. Az útlevelem szólt közbe. Most már biztos vagyok benne, hogy valamiért itt kell lennem.

Szép este volt, shishával, kávéházzal, barátokkal. Fél 11 körül elindultunk Rimon autójához, és ahogy átmentünk az egyik utcán, elhúzott mellettünk két fiú motoron, és kirántotta a táskámat a kezemből. Az első meglepődés után, tényleg csak annyit éreztem, hogy ok, ez van, majd születnek megoldások. Mert Isten szeret minket, és ha adódik egy helyzet, ahhoz küldd megoldást is.

Ma reggel óta folyamatosan könnyek lepik el a szememet. Mélységes hála van bennem azért, hogy az Univerzum ebben a helyzetben is megtartott és gondoskodott rólam.

Nem voltam egyedül, ott voltak velem a barátaim, és mindenben segítettek. Fél 11-kor húzták ki a táskát a kezemből, éjfélre már otthon voltam. Közben voltunk a rendőrségen az útlevelem miatt, sikerült elérnem valakit, akinek megvolt a Kedves telefonszáma – érdekes megtapasztalás volt, hogy egy telefonszámot sem tudok fejből – , ő azonnal elindult vidékről a nála lévő lakáskulccsal, és rekord harminc perc alatt megérkezett hozzám. Közben Rimon hazaugrott az internet-eléréses telefonjáért, beültünk a lakásomhoz közeli kávéházba, rácsatlakoztunk a helyi wifire, pont skype-nál volt egy magyarországi ismerősöm, aki felhívta a húgomat, úgyhogy mire a lakásba értünk, már a kártyáim is le voltak tiltva.

Mélységes hála van bennem azért, hogy ennyi szerető és támogató ember volt körülöttem, és a motoros fiúkkal kapcsolatban is csak annyi van bennem, hogy nagyon sajnálom azt, hogy annyira távol kerültek az ősbizalomtól, hogy elhiszik, csak ilyen módon juthatnak pénzhez.

És közben továbbra is megtölt az érzés, hogy valami nagyon jónak csinál helyet ez az esemény. És miközben ezen gondolkoztam ez az idézet ugrott elém a Facebookon: „Vannak változások, melyek a felszínen negatívnak tűnnek, de aztán hamarosan rádöbbenünk, hogy csak helyet hoztak létre ahhoz, hogy valami új tudjon megjelenni.” (Eckhart Tolle)

Egyre több kapaszkodó tűnik el az életünkből és egyre inkább arra sarkal minket az Univerzum, hogy a stabilitást belül találjuk meg. Várlak téged, ha szeretnéd ezt a folyamatot könnyedén megélni:

 „Isten tenyerében” Szertartás az Istennő Templomban

2012. július 31. 19:00-21:30

“És ez a második nagy illúziója az emberiségnek: hogy az élet eredménye kérdéses. És ez a kétely hozta létre a félelmet. Mert, ha kételkedsz az eredményben, akkor kételkedsz a Teremtőben is, azaz kételkedsz Istenben. És, ha kételkedsz Istenben, akkor félelemben és bűntudatban kell élned egész életedben. Ha kételkedsz Isten szándékaiban, és Istennek azon képességében, hogy létrehozza a kívánt eredményt, akkor hogyan fogsz valaha is megpihenni? Hogyan fogsz valaha is békét találni?” (Neale Donald Walsch, Beszélgetések Istennel)

Hívlak Téged arra a helyre, ahová a szív vezet, ahol mindent áthat a bizalom, és az isteni gondviselésben való megpihenés!

Az „Isten tenyerében” Szertartás részvételi díja 4 500 Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 2900Ft, ha június 22-ig bejelentkezel és benne vagy az első 10-ben! ÖT FŐ JELENTKEZHET MÉG EZEN AZ ÁRON!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Mélyen hiszek a Tolle idézet igazságában, sokszor átéltem már azt, hogy az Univerzum mindig sokkal szebb ajándékot ad az helyett, amit elvett. Ha hagyjuk :-) Azaz, ha nem állunk ellen, nem analizálunk, hanem elfogadjuk a történést békével és ezzel már meg is nyílunk az ajándék befogadására.

Az én kedves egóm most éppen az ellenállásnak azt a fajtáját eszelte ki, hogy időről időre az elmém előterébe tuszkol olyan gondolatokat, hogy „mi lett volna, ha…”. Mi lett volna, ha mégis elmegyek Johnnal megnézni azt a kávéházat, amit már egy jó ideje meg akar mutatni… Mi lett volna, ha másképpen fogom a táskát…És ezt így lehetne folytatni a végtelenségig, de minek.

Ami elmúlt, elmúlt. Nincsen rajta mit morfondírozni. Helyette lehetek hálás a jelen ajándékaiért és megnyílhatok arra, amivel az Univerzum megajándékozni készül.

Ha nem tudsz eljönni a szertartásra, de szívesen gyakorolnád ezt az élethez való áldásokra nyitott, másfajta hozzáállást, akkor várlak Téged az Online Elengedés Kurzusomon:

ELENGEDEM, MEGENGEDEM, BEENGEDEM – Online Kurzus Veres Krisztával

öthetes gyakorlati kurzus, hogy el tudd engedni a régit, és be tudd engedni az újat

indul: 2012. július 19-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP CSOMAG (5 elengedés meditációs hanganyag * 5 tanítás a megengedésről * 5 beengedés gyakorlat) normál ára 6600Ft! A Magdaléna Csatornázás részvételi díja 5000Ft!

Most a kettőt együtt, az Online Elengedés Kurzus Alap Csomagját + a téged személyesen támogató Mária Magdalénától csatornázott hanganyagot 11600Ft helyett 6600Ft-os áron vásárolhatod meg, ha június 24-ig bejelentkezel!

A Magdaléna hanganyagot a kurzus végén kapod meg. Skype-on megbeszéljük, hogy hová vitt téged a kurzus öt hete, majd  hanganyag formájában Magdaléna azon üzenetét rögzítem neked, mellyel megtarthatod magad a befogadás állapotában.

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!

Semmin sem kell bánkódnunk. Minden tapasztalás minket szolgál, még akkor is, ha abban a pillanatban, amikor megtörténik, nem látható, hogy hogyan. Viszont minden tapasztalás arra is lehetőséget ad, hogy újraírjuk az életünk történéseit.

Hogyan?

Én most beledőltem ebbe a táska-rablós történésbe, csak figyelek, és várom a történések további alakulását. Azt viszont pontosan tudom, hogy túl sok kedvem nincsen ennek ismételt átéléséhez. Valamiért viszont mégis nyitott volt a rezgésem ezen történés bevonzására. Ki tudja, hogy a tudattalan mely bugyrának félelme bukkant elő. Lehet, hogy túl sokat hallgattam a kairói ismerőseim ehhez hasonló történeteit. Nem akarom boncolgatni a miértet. Hiszen helyette azt is megfogalmazhatom, amit átélni szeretnék. És azt szeretném átélni, hogy közel és távol olyan emberek vegyenek körül, akik bőség-tudatban és az Univerzum végtelen tápláló ereje felé való bizalomban élnek. És én is ebben szeretnék élni minden pillanatban.

És azzal, hogy ezt leírtam a kérésem máris elindult a fizikaivá válás felé. Áldás és Hála.

Kívánom, hogy írjuk át egyre többen a pénztörténeteinket bőségessé. És ebben szívesen segítelek is. Ha szeretnél azért tenni, hogy megszabadulj az anyagi félelmeidtől, és megpihenj a bőség rezgésében, akkor HOLNAP ÉJFÉLIG MÉG kedvezményes áron jelentkezhetsz online kurzusomra:

ONLINE PÉNZ-VONZÓ KURZUS

indul: június 21-én KEDVEZMÉNNYEL!

Az ALAP CSOMAGOT (7 hét * 7 tanítás * 7 gyakorlat * 7 meditációs hanganyag) most 8800Ft helyett 5500Ft-ért vásárolhatod meg, ha június 18-ig bejelentkezel!

Ha benne vagy a következő 10 főben a 7×7 napi megerősítést féláron, 1000Ft-ért rendelheted meg!

Részletekért és jelentkezéshez ide kattints!