Azt üzente a Lelkem, hogy menjek el egy helyre és énekeljek ott a Nílusnak. Szállt a dob hangja és szállt a dallam, majd a dob új ritmust kért tőlem. Dobbant a ritmus a dobon, és feltámadt a szél, erősen fújt és megtáncoltatta a vízen ringatózó növényeket. Elhallgatott a dob, és elcsitult a szél és a zöld-tánc. Majd újra hívtam a ritmust a dobon, és újra válaszoltak az elemek. Akkor jött oda a kisfiú és megkérdezte, hogy Száhera, azaz Varázslónő vagyok-e.

Mindig is imádtam az elemekkel beszélgetni, hívni az erőket, és megpihenni abban, ahogy válaszol a természet. De szombaton olyan erővel válaszolt a szél, a növényzet és a víz, hogy magam is meglepődtem az erőn, amit a dobom hangjával szálló imám megszólított.

És a varázslatnak még nem volt vége. Már odaúton is elbűvölt a hudhud madarak szépsége. Gyönyörködtem a színeikben, és valamiért nagyon-nagyon szólítottak. Megpróbáltam őket lefényképezni, nem sikerült.

A hudhud varázsmadár. A Korán arról mesél, hogy Salamon Király seregét sok madár kísérte, ők voltak a hírek hordozói. Egy nap a hudhud madár eltűnt, amikor visszatért hírt adott a Királynak Sába Királynőjéről. Milyen szép. A szerelem hírét hozó madár.

Visszaúton egyetlen hudhud madárral találkoztam. Megkértem a felukkás fiút, hogy állítsa meg a hajót. Elővettem a kamerát, ismét megpróbálkoztam a varázs-madár lefényképezésével. De a fénykép helyett a madár a világok összeérését adta nekem. Belenéztem a kamerába, nem láttam benne a madarat, ott, ahol a hudhudnak kellett volna lennie gyönyörű lila fény ömlött az égből a folyóra. A lila fény, a Lélek színe, a világok közötti fátyol eltűnésének és a világok összeérésének színe. Az áldásé, amely átöleli a világot akkor, amikor a láthatatlan világ láthatóan öleli át a megnyilvánultat. Valójában mindig öleli, és akkor válik láthatóvá, amikor bennünk feloldódik a szétválasztottság, és megnyílunk Valódi Önmagunknak, és együtt mozdulunk a Lélek hangjával és a Forrás táncával.

„Enti Száhera?” –kérdezte a kisfiú miután látta, hogy a szél a dobommal együtt mozdul. IGEN! Varázslónő vagyok!

 És te is az vagy! Mindannyian azok vagyunk. Mert mindannyiunkban ott az átjáró, amely a Lélekbe és Valódi Önmagunkba vezet. És amikor erre felébredünk felébred a varázserőnk is, együtt mozdulunk a Forrásból kiáradó energia táncával, és a megnyilvánult Világ együtt hajlik és változik a táncunkkal. Mindannyiunkban ott a Mester, a Messiás, akinek figyelmét nem köti le a fizikai világ illúziója, hanem túllát a szeme a fizikain, ellát a Valódiig, a Forrásig, és az onnan áradó Szeretetből formál valóságot.

Kívánom, hogy a Húsvét ezt a felébredést hozza el nekünk. Kívánom, hogy feltámadjunk az Erőnkbe, a Szeretet erejébe, a Valódiba!

Van egy varázs-hely Angliában, amely rengeteget adott nekem és másoknak a felébredésben, az illúziók levetkőzésében és az Erőre ébredésben. Glastonbury, az egyik lehetséges átjáró Avalonba. Tavaly azt gondoltam, hogy nem viszek több csoportot oda, de a tavalyi zarándoklat annyi csodával ajándékozott meg minket, hogy átírtam ezen elhatározásomat. Az idén szeptemberben utazunk Glastonburybe, az Őszi Napéjegyenlőség varázserejében áldva, szent földön járva ébresztjük a magunkban hordozott Varázsló/nőt! Írj nekem, ha szeretnél velünk tartani:

 Szakrális Utazás Avalonba Veres Krisztával
2012. szeptember 18-25.
Április végéig kedvezményes áron jelentkezhetsz!

“Avalon az a világ, amit ismertünk akkor, amikor még kapcsolódtunk a lágyságunkhoz, ártatlanságunkhoz, a lelkünkhöz. Ugyanaz a világ, amit most is látunk, de átitatva a szeretet erejével, reménnyel, hittel és csodákkal. Könnyen átléphetünk ebbe a világba, mert azt, hogy mit látunk a mi választásunk. És a köd szétválik, amikor elhisszük, hogy Avalon mögötte van. És ez a valódi csoda: szétválasztani a ködöt, átállítani a látásmódunkon és visszatérni a szeretethez.” (Marianne Williamson)

 A zarándoklat kis-csoportos (max. 13 fő), így lehetőséget ad arra, hogy minden résztvevő személyes gyógyítási folyamaton is keresztül menjen. Az idei zarándoklatunk és a személyes folyamatok célja az, hogy felébresszük a magunkban hordozott Mestert, aki elő tudja hívni az energiák táncából az éden-kerti valóságot.

Ezt a célt támogatják az egyhetes programunk szertartásai, meditációi, kirándulásai, illetve a felkeresett erőteljes energiájú helyek: Glastonbury Tor Labirintus, Glastonbury Istennő Templom, Chalice Well (Kehely Forrás) tündérkertje, a Fehér Forrás misztikus szentélye, Bride’s Mound (az egykori látomáskereső hely), Avebury Kőkör, Silbury Hill, West Kenneth Long Barrow (ősi temetkezési hely)

Részvételi díj: 135 000Ft + repülőjegy, ha április végéig bejelentkezel (a bejelentkezés 30000Ft előleg befizetésével és a repülőjegy megvásárlásával történik)

A részvételi díj tartalmazza a szállást 7 éjszakára Glastonburyben családi házban transzfert Bristol repülőtér-Glastonbury-Bristol repülőtér között, a buszos kirándulást Aveburybe, és a többi programot Glastonburyben. A részvételi díj nem tartalmaz ellátást (a szálláshelyeken a konyha használata megengedett), a belépőjegyeket (kb. 25GBP), és a Budapest-Bristol-Budapest repülőjegy árát (ami most kb. 50000Ft körül van)

Jelentkezéshez küldd el nekem az AVALON szót, a neved és címed emailben: kriszta@vereskriszta.com

 

Részletekért ide kattints!

Ehhez a bejegyzéshez a honlapomon hozzá is szólhatsz. Bármelyikhez! És örülök, ha megosztod velem a gondolataidat.

Szeretettel,

Veres Kriszta