A választásom megerősítését hívta elő belőlem az a híresztelés, amely egy csomó internetes fórumon körbejárt. A hír a Nasa bejelentésére vonatkozik – melyet állítólag a kormányok titokban tartanak –, hogy december 21-ét követően több napos teljes sötétség várható, meg áramszünet, és mindez mindenféle szörnyűségeket tartogat számunkra, és ezért óvintézkedéseket kell tennünk. Köszönöm, én továbbra is a gyönyör mellett döntök.

Rengeteg híreszteléssel van tele minden a 2012. december 21-hez kapcsolt fordulóponttal kapcsolatban. A fenti Nasa cuccot én is láttam a Facebookon, elolvastam félig, majd látva, hogy mennyire a félelem-energiák gerjesztésére épül, bezártam. De aztán valaki megkérdezte a Facebook-on, hogy mi a véleményem erről.

A véleményemet most veled is megosztom.

Először is eszembe jut róla egy regény, amit pár éve, nyáron akadt a kezembe Glastonburyben. Az angol pestisjárvány idejében játszódott, sok volt a halott és mindenki készült a világvégére. Minden tevékenységet felfüggesztettek, és várták a végítéletet, és persze jó sok félelmet gerjesztettek egymásban. Volt egy nő, aki ehelyett felásta a kertet, és ültetett, mert ősz volt, és annak volt ott az ideje. Ő nem a világ végére készült, hanem élte az életét. Mindenki komplett hülyének nézte emiatt. Aztán eljött a tavasz a világ nem ért véget, a nőnek meg volt mit ennie, mert ő élt, ahelyett, hogy félt volna.

Az én döntésem az, hogy a nő nyomában lépek. Óvintézkedések helyett azt választom, hogy élek. Hálával fogadom a pillanatokat, melyek rengeteg szépséggel és gyönyörrel áldanak meg. Főzök a Szerelmemnek, beleveszek az ölelésének melegébe, vízipipázom a barátaimmal, gyógyítok, tanítok, énekelek a Piramisban és a Níluson, élvezem az élet rengeteg színét. Élem a gyönyört, és közben feloldom magamban a tudattalanból folyamatosan tisztuló félelmeket – egyénit és kollektívet -, és ezzel teret nyitok a gyönyör további tágulásának.

Neked is ezt javaslom.

És azt gondolom, hogy aki ilyen üzeneteket közvetít, mint ez a Nasas cucc, az semmit sem értett meg a 2012-es tudatváltásból. A cikk arra hív, hogy zárkózz be, azaz növeld tovább a szétválasztottságot, miközben a tudatváltás az EGYbe, az EGYségbe visz minket. A cikk arra hív, hogy mindenféle módon védekezz, már most egy olyan helyzettel szemben, ami majd jön valamikor, és mellesleg senkinek halvány fogalma sincsen arról, hogy mi is fog ott történni pontosan. Félelem-reakciókat sugall neked a cikk, miközben a tudatváltás üzenete az, hogy a félelmek helyett válaszd a szeretetet, a védekezés helyett a megnyílást, és ebből az energiából éj és teremts most már.

Mindenkinek szabad választása van. Az én életem tapasztalásai azt mutatják, hogy ha a szeretetet választom, a Lelkem fényében lépek, akkor egyre gyönyörűbb dolgok öltenek testet az életemben.

Neked is ezt a választást javaslom. Azt, hogy ne vessz el ezekben a pánikkeltő hírekben, hanem inkább old fel a benned lévő negativitás különböző formáit. Nekem ebben nagy segítséget ad a Viola Láng transzformáló ereje. Azoktól, akik már használják, szintén azt a visszajelzést kaptam, hogy nagyon jól működnek számukra a Viola Lángot megidéző meditációk, különösen a Dzsed Oszlopos.

Ha gondolod, hogy neked is segítene, akkor most ismét kedvezményesen rendelheted meg:

VIOLA-LÁNG MEDITÁCIÓK

Két kb. 20 perces hanganyagot küldök neked, mindkettő végigvezet egy olyan vizualizációs folyamaton, amellyel behívhatod a Lényedbe a Viola Láng átalakító erejét, illetve behívhatod ezt minden olyan életterületedre is, ahol diszharmóniát tapasztalsz..

A két hanganyag díja 1600Ft. KEDVEZMÉNY! November 23-ig kedvezményes, 990Ft-os áron rendelheted meg a két hanganyagot.

MEGRENDELÉSHEZ  ÉS RÉSZLETEKHEZ IDE KATTINTS!

Amúgy nem meglepő, hogy ennyi katasztrófa hír és ehhez kapcsolódó félelem jelent meg. Atlantiszi mintázatok vannak tisztulásban, és ezzel párhuzamosan az atlantiszi kataklizma emlékei is a felszín közelében vannak. És ezzel együtt rengeteg pénzzel, anyagi biztonsággal kapcsolatos félelem. De mindez nem azért történik, hogy elvessz benne, hanem azért, hogy a megnyílást és Önmagad Valódi Eszenciáját válaszd.

Anyagi félelmeid helyett választhatod a bőséggel való eggyé-válást is. Végtelen Bőség Meditációimat ismét kedvezményesen rendelheted meg:

 VÉGTELEN – Bőség Meditáció

Két hanganyagot kapsz. Az első, hosszabb anyag elvezet abba az állapotba, amikor minden sejtedben nyitva vagy a végtelen bőség befogadására. A második hanganyaghoz két rövidebb, ezért bármikor könnyedén elvégezhető  meditációt kapsz, amelyek abban támogatnak, hogy pillanatok alatt visszakerülj a végtelen bőséggel való azonosulás rezgésébe.

A három hanganyag ára 1600Ft. KEDVEZMÉNY! A három hanganyagot most kedvezményes, 990Ft-os áron rendelheted meg, ha november 23-ig bejelentkezel!

JELENTKEZÉSHEZ ÉS RÉSZLETEKÉRT IDE KATTINTS!

És továbbra is ajánlom figyelmedbe az aktuálisan beáramló energiákkal kapcsolatos üzeneteket és a hozzájuk kapcsolódó meditációkat:

PIRAMISOK ÜZENETEI ÉS MEDITÁCIÓK

A piramisok elkezdtek felkészülni december 3-ra, amikor hajnalban a Szaturnusz, a Vénusz és a Merkúr pont a három piramis csúcsa fölött állnak. Egyre erősödik az energiájuk és kommunikálnak.

December 3-áig küldöm neked hanganyagként azokat az üzeneteket, amiket a Piramisoktól érzékelek, illetve azok a meditációs anyagokat is, amik esetlegesen megérkeznek és segíthetnek téged ebben az átalakulásban.

A hanganyagok számát nem tudom előre megmondani, a Piramisoktól érkező kommunikáció függvénye.

A hanganyagok díja teljesen jelképes, összesen 1000Ft.

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

És még egyszer szeretnélek megerősíteni abban, hogy valójában a választás könnyű. FÉLELMEK HELYETT VÁLASZD A LELKED FÉNYÉNEK TÁPLÁLÁSÁT, és minden rendben lesz az életedben. VÉDEKEZÉS HELYETT VÁLASZD ISTENI ÖNVALÓDBAN VALÓ MEGPIHENÉST ÉS A BIZALMAT!

Ebben most két online kurzusom is támogat:

„Fény-Lélek-EGYség” Online Kurzus Veres Krisztával

indul: november 26-án

21 nap * 21 anyag – hanganyag, tanítás, rituális gyakorlat formájában -, amely mindegyike egy út lehet számodra az elméből a Lélekbe való megérkezésre

Az online kurzus alatt minden nap kapsz egy olyan gyakorlatot, mindennapokban alkalmazható tanítást vagy meditációs hanganyagot, melyet én magam is kipróbáltam és alkalmazok arra, hogy a Lélekkel való kapcsolatomat egyre mélyítsem, és erősítsem. Így a 21 nap az anyagok életedbe engedésével intenzíven erősíti a te Lélek-kapcsolatodat. De az anyagok nem csak erre a 21 napra szólnak. Hiszen, ahogy Rumi mondja, ha a kenyeret keresed, kenyérré válsz. Bármit keresel, azzá válsz. Ha a Lelket keresed, azzá válsz. Minél inkább választod a Lelkeddel való kapcsolódást, annál inkább átragyogja Valódi Önmagad Fénye az életedet. Ezért azt javaslom, hogy használd ezeket az anyagokat minél gyakrabban, akár napi szinten is.

A „Fény-Lélek-Egység” Online Kurzus részvételi díja 12 600Ft. KEDVEZMÉNY! A Te részvételi díjad csak 6300Ft – azaz napi 300Ft -, ha november 23-ig bejelentkezel és a átutalod a részvételi díjat.

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!

 

„Fény Vagyok” Online Kurzus

2012. december 13.

9 nap * 9 fényes meditációs hanganyag * és plusz egy, hogy Karácsonykor fényes áldásként tudj világítani szeretteidre

Luca napján kezdődik a kurzus és december 21-én a Téli Napforduló napján fejeződik be. Luca a régi hagyomány szerint a Fényhozó Istennő, a Levegő Úrnője, aki elhozza a lecsendesedést, a tisztánlátást, az elme börtönéből való szabadulást, és így bábáskodik abban, hogy újjászülessünk a belső Fényünkbe.

Luca napjától a Téli Napfordulóig minden nap kapsz egy meditációs hanganyagot, mellyel átrezgetheted magad a Fénnyel, és összekapcsolódhatsz Fény-magaddal. A kilenc hanganyaghoz Allah 99 nevéből választottam ki azt a kilencet, melyek engem leginkább segítettek Valódi Fény-Magam rezgésével azonosulni.

A tizedik napon kapsz még egy anyagot, mely abban támogat téged, hogy a fényesség és a szeretet növekedjék benned Karácsonyig, és így ez az ünnep is valódi legyen számodra és valódisággal érintse meg azokat is, akikkel együtt ünnepelsz.

Ez a Téli Napforduló és Karácsony különösen jelentős mindannyiunk számára, mert a Föld egésze is lezár egy nagy ciklust és újjászületik Fény-magába. És persze mindez velünk és általunk történik.

A „Fény Vagyok” Online Kurzus részvételi díja 9000Ft. KEDVEZMÉNY! Te részvételi díjad csak 2500Ft, ha a következő tíz napban (november 20-ig) bejelentkezel!

JELENTKEZÉSHEZ IDE KATTINTS!